Nejsi přihlášen
holící strojek
Když je tady tolik chlapů zeptám se na kvalitní holící strojek na holení pod vodou s kterým si oholím i hlavu.
Už mě nebaví si kupovat žiletky abych si oholil tlamu a hlavu.Tak se ptám máte někdo zkušenost s holícím strojkem co do hladka oholí strniště na hubě a de stím vzít i hlava?Stejně jako žiletkou?Samozrejmě chci na mokry holení
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 07.04.2013 13:02:08 Offline |
Re: holící strojek
děda psal:Když je tady tolik chlapů zeptám se na kvalitní holící strojek na holení pod vodou s kterým si oholím i hlavu.
Už mě nebaví si kupovat žiletky abych si oholil tlamu a hlavu.Tak se ptám máte někdo zkušenost s holícím strojkem co do hladka oholí strniště na hubě a de stím vzít i hlava?Stejně jako žiletkou?Samozrejmě chci na mokry holení
ty voe luxusní dotaz - napadaj mě desítky odpovědí , ale ani jedna k věci
jinak ja si hlavu beru načisto mašinkou pro psa , protože má jemnější střih
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:děda psal:Když je tady tolik chlapů zeptám se na kvalitní holící strojek na holení pod vodou s kterým si oholím i hlavu.
Už mě nebaví si kupovat žiletky abych si oholil tlamu a hlavu.Tak se ptám máte někdo zkušenost s holícím strojkem co do hladka oholí strniště na hubě a de stím vzít i hlava?Stejně jako žiletkou?Samozrejmě chci na mokry holeníty voe luxusní dotaz
- napadaj mě desítky odpovědí , ale ani jedna k věci
jinak ja si hlavu beru načisto mašinkou pro psa , protože má jemnější střih
povídéééé :D
mašinkou pro psa
tak mám strojek na vlasy ale chci do hladka jak žiletkou
![]() |
Banditatom (Člen) 07.04.2013 13:13:27 Offline |
ledlampa...?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 07.04.2013 13:23:51 Offline |
děda psal:hlemejzd999 psal:děda psal:Když je tady tolik chlapů zeptám se na kvalitní holící strojek na holení pod vodou s kterým si oholím i hlavu.
Už mě nebaví si kupovat žiletky abych si oholil tlamu a hlavu.Tak se ptám máte někdo zkušenost s holícím strojkem co do hladka oholí strniště na hubě a de stím vzít i hlava?Stejně jako žiletkou?Samozrejmě chci na mokry holeníty voe luxusní dotaz
- napadaj mě desítky odpovědí , ale ani jedna k věci
jinak ja si hlavu beru načisto mašinkou pro psa , protože má jemnější střihpovídéééé :D
mašinkou pro psa
tak mám strojek na vlasy ale chci do hladka jak žiletkou
no jak žiletkou to strojkem neudelaš ,to ne .... možná tim jak říkaš mokrym , ale zase se každej den holit i na hlavě ?
na to seru pač když to vemeš žiletkou , tak druhej den to je už jak strojkem
fakt na psa ...ten strojek na psa je nejakej lepší , stal dost prachu a bere teda hodně čistejc , než ten na vlasy ...voni ty psi maj tu podsadu hodne hustou a s timhle maš tu hlavu vylepanou skoro jak žiletkou
abys mel tu hlavu holou jak ten prvni den po oholeni ziletkou , tak bys to musel tim mokrym strojkem brát asi kazdej den
na to bych se vysral
VikecB12 psal:Já beru hubu a vobčas aji hlavu jenom klasickým strojkem nasucho,na hladko sem se neholil ani kdyš sem se ženil
Připadám si pak jak vyholená hladká piča
Mám rád lehký strniště. Aji na hlavě
ale já jsem píča :D takže potřebuju být hladký jako píča :D
no já se oholím strojkem na páčo a pak to beru žiletkou ale připadá mi levnější koupit pořádnej holící strojek co holí do hladka a mít ho na furt než utrácet za žiletky
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 07.04.2013 13:25:20 Offline |
VikecB12 psal:Já beru hubu a vobčas aji hlavu jenom klasickým strojkem nasucho,na hladko sem se neholil ani kdyš sem se ženil
tak okolí to registruje taky , nemysli si
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 07.04.2013 13:26:45 Offline |
děda psal:VikecB12 psal:Já beru hubu a vobčas aji hlavu jenom klasickým strojkem nasucho,na hladko sem se neholil ani kdyš sem se ženil
no já se oholím strojkem na páčo a pak to beru žiletkou ale připadá mi levnější koupit pořádnej holící strojek co holí do hladka a mít ho na furt než utrácet za žiletky
no tak budeš utrácet za planžety do toho strojku , no ta nevydrzi taky vecne a do techle strojku bude stát raketu
hlemejzd999 psal:děda psal:VikecB12 psal:Já beru hubu a vobčas aji hlavu jenom klasickým strojkem nasucho,na hladko sem se neholil ani kdyš sem se ženil
no já se oholím strojkem na páčo a pak to beru žiletkou ale připadá mi levnější koupit pořádnej holící strojek co holí do hladka a mít ho na furt než utrácet za žiletkyno tak budeš utrácet za planžety do toho strojku , no
ta nevydrzi taky vecne a do techle strojku bude stát raketu
výměna je většinou jednou za rok
...jednou za štrnáct dní si voholim hubu i hlavu zastřihovačem na milimetr a mrdam na to ...by mi jeblo holit se každej den
...dřif sem si holil hlavu na 3mm, ale vot tý doby, co sem si rozšláp nástavec to holt beru fšecko nastejno
...dobrý je, že dyš třeba jedeš na dofču, voholíš se přet no a pag po návratu
...a ušetřenej čas můžeš prolejt nabo prošukat, jak je komu libo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
mám divnej pocit ze koupím za čtverku strojek a on mě oholí na strniště jak muj strojek na vlasy :D
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 07.04.2013 14:43:50 Offline |
ja to beru bez nástavce jen nahoře si nechavam ostruvek devítkou
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 07.04.2013 14:46:39 Offline |
děda psal:mám divnej pocit ze koupím za čtverku strojek a on mě oholí na strniště jak muj strojek na vlasy :D
Borák psal:jednou tejdně bez nástafce i s hubou
naleju si sklenku zalezu si do koupelny a vezmu to komplet
i já to beru bez nástavce a pak dořeším žiletkou.No jelikož dnešní doba a technika nenabízí nic lepšího jako je žiletka tak zůstanu u žiletky.Jedině že bych to spaloval :D
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 07.04.2013 15:12:04 Offline |
děda psal:Borák psal:jednou tejdně bez nástafce i s hubou
naleju si sklenku zalezu si do koupelny a vezmu to kompleti já to beru bez nástavce a pak dořeším žiletkou.No jelikož dnešní doba a technika nenabízí nic lepšího jako je žiletka tak zůstanu u žiletky.Jedině že bych to spaloval :D
jj, ale musiš počkat , až budou kopřivy
hlemejzd999 psal:děda psal:Borák psal:jednou tejdně bez nástafce i s hubou
naleju si sklenku zalezu si do koupelny a vezmu to kompleti já to beru bez nástavce a pak dořeším žiletkou.No jelikož dnešní doba a technika nenabízí nic lepšího jako je žiletka tak zůstanu u žiletky.Jedině že bych to spaloval :D
jj, ale musiš počkat , až budou kopřivy
tak to já jednou za měsíc holička, zastřihnout kolem uší, nahoře nechat číro protáhlé až na krk, ale ani moc dlouhé, ani moc krátké, tak aby se to dalo postavit do hospody, ale přitom v práci zase položit, navíc masáž hlavy a voňavý šampon, důležité je to kvalitně nagelovat, a mít to souměrné, když se na to použije kfalitní šampon, tak se krásně lesknou a voní. pusinu si holím jednou za týden, na začátku jak děcká prdelka, na konci týdne rošťácky zarostlej. prostě mi metrosexujálové to máme těšký
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
![]() |
Banditatom (Člen) 07.04.2013 16:40:11 Offline |
ještě kelly půjde kolem a bude to nejvíc
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kožak psal:hlemejzd999 psal:ja to beru bez nástavce
jen nahoře si nechavam ostruvek devítkou
z kerýho seš kmene ?
![]()
z kmene vačůtů :D
Koldan psal:tak to já jednou za měsíc holička, zastřihnout kolem uší, nahoře nechat číro protáhlé až na krk, ale ani moc dlouhé, ani moc krátké, tak aby se to dalo postavit do hospody, ale přitom v práci zase položit, navíc masáž hlavy a voňavý šampon, důležité je to kvalitně nagelovat, a mít to souměrné, když se na to použije kfalitní šampon, tak se krásně lesknou a voní. pusinu si holím jednou za týden, na začátku jak děcká prdelka, na konci týdne rošťácky zarostlej. prostě mi metrosexujálové to máme těšký
...týý voe, nebej té poslední věty tak jsem se docela zlekl
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 07.04.2013 19:23:38 Offline |
Kožak psal:hlemejzd999 psal:ja to beru bez nástavce
jen nahoře si nechavam ostruvek devítkou
z kerýho seš kmene ?
![]()
asi z olše
tachec psal:Objednám tě u nás na chemoterapii - pak žádnej strojek nebudeš potřebovat a hladký to budeš mít dokonale - na hodně dlouhou dobu...
hodně kouřím tak eště počkáme a děkuju za lákavou nabídku :D
Filous psal:...jednou za štrnáct dní si voholim hubu i hlavu zastřihovačem na milimetr a mrdam na to
...by mi jeblo holit se každej den
...dřif sem si holil hlavu na 3mm, ale vot tý doby, co sem si rozšláp nástavec to holt beru fšecko nastejno
...dobrý je, že dyš třeba jedeš na dofču, voholíš se přet no a pag po návratu
...a ušetřenej čas můžeš prolejt nabo prošukat, jak je komu libo
...jednou za 14 dní? Já měl za to, že Ti na té hlavě už nic neroste, od té doby, cos dělal na italských pičovinách....
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 08.04.2013 17:14:24 Offline |
Kelly01 psal:Kalafuna a zvonek...
tak to ale jen jednou ročně před vánoci , ne ?
Koldan psal:tak to já jednou za měsíc holička, zastřihnout kolem uší, nahoře nechat číro protáhlé až na krk, ale ani moc dlouhé, ani moc krátké, tak aby se to dalo postavit do hospody, ale přitom v práci zase položit, navíc masáž hlavy a voňavý šampon, důležité je to kvalitně nagelovat, a mít to souměrné, když se na to použije kfalitní šampon, tak se krásně lesknou a voní. pusinu si holím jednou za týden, na začátku jak děcká prdelka, na konci týdne rošťácky zarostlej. prostě mi metrosexujálové to máme těšký
sem myslel, žes hodně dobrej jen v dizajnu a ty děláš i do looku
řikám si hurikán
vorel psal:Koldan psal:tak to já jednou za měsíc holička, zastřihnout kolem uší, nahoře nechat číro protáhlé až na krk, ale ani moc dlouhé, ani moc krátké, tak aby se to dalo postavit do hospody, ale přitom v práci zase položit, navíc masáž hlavy a voňavý šampon, důležité je to kvalitně nagelovat, a mít to souměrné, když se na to použije kfalitní šampon, tak se krásně lesknou a voní. pusinu si holím jednou za týden, na začátku jak děcká prdelka, na konci týdne rošťácky zarostlej. prostě mi metrosexujálové to máme těšký
sem myslel, žes hodně dobrej jen v dizajnu a ty děláš i do looku
tož vo tem nepochybuj. holt my krásní s tím máme práci. není lechký být hezký, úspěný a bohatý
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1