Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 08.04.2013 23:27:02 Offline |
anketa vo nazev piva
Moto Doupě vyhlasilo anketu vo nejlepsi nazev 12° piva , který pro něj bude delat Humpleckej pivovar , bude pokřtěno při oslavách druhejch narozenin Bikers Radia Doupě v letě a nejlepší návrh bude odměněn (asi tekutě) , tak kdo máte xichtoknihu , dejte mi tam hlas , at se zežerem - muj navrh je DVANACTIVENTIL (zatim vede )
dík
anketa zde : http://www.facebook.com/questions/442784149136145/
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Re: anketa vo nazev piva
karlos100 psal:Plazivej vono de taky vo to,esli to sou sací nebo vejfukový ventily
ale nejspíš vobojí,když večer tu břečku nasaješ a ráno to samo vyfoukne ajnšpric
Když tomu daj název Samoser, tak si pak ani nemůže nikdo stěžovat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:karlos100 psal:Plazivej vono de taky vo to,esli to sou sací nebo vejfukový ventily
ale nejspíš vobojí,když večer tu břečku nasaješ a ráno to samo vyfoukne ajnšpricKdyž tomu daj název Samoser, tak si pak ani nemůže nikdo stěžovat.
Nektar! Nektar to byl! a posereš hektar
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 09.04.2013 11:03:55 Offline |
Ondráš psal:XJelen psal:Nektar! Nektar to byl! a posereš hektar
Jo, jo... Pivo barvy panenské ranní moči a chuti nepříliš tomu vzdálené. Taky znám.
ja ve Strakonicich chodil i do školy , bracha sloužil v kasínu.... nevim , co máte proti Nektaru ? když jsem dycky vylez z plavečáku , tak mi spravil chut po tej chlorovanej vodě
hlemejzd999 psal:ja ve Strakonicich chodil i do školy , bracha sloužil v kasínu.... nevim , co máte proti Nektaru ? když jsem dycky vylez z plavečáku , tak mi spravil chut po tej chlorovanej vodě
Chuť možná spraví,
ale žaludek vykloubí...
hlemejzd999 (Člen) 09.04.2013 11:17:35 Offline |
karlos100 psal:Plazivej vono de taky vo to,esli to sou sací nebo vejfukový ventily
ale nejspíš vobojí,když večer tu břečku nasaješ a ráno to samo vyfoukne ajnšpric
samozřejmě sací...sací reflex- sací ventily
hlemejzd999 (Člen) 09.04.2013 12:23:43 Offline |
Petr J. psal:hlemejzd999 psal:.... když jsem dycky vylez z plavečáku , tak mi spravil chut po tej chlorovanej vodě
..ve vodě v bazénu se plave, ta se nepije....
hlemejzd999 (Člen) 09.04.2013 12:37:13 Offline |
Borák psal:já bych ti už jen tak pro prdel přihodil hlas na ten názef patoku vod Bernarda
kuwa ale co to je za stránky??? chce to nějaký přihlášení a heslo sem pičo Sibyla jak mám vědět tvoje heslo
ty vole Boráku vyser se na to - to nedáš -
to je pro lidi , který maj xichtoknihu a každej má svoje heslo
no nic ...
Filous - ty na to taky neklikej ...
hlemejzd999 psal:Borák psal:já bych ti už jen tak pro prdel přihodil hlas na ten názef patoku vod Bernarda
kuwa ale co to je za stránky??? chce to nějaký přihlášení a heslo sem pičo Sibyla jak mám vědět tvoje hesloty vole Boráku vyser se na to - to nedáš -
to je pro lidi , který maj xichtoknihu a každej má svoje heslo
no nic ...
Filous - ty na to taky neklikej ...
...já ti taky chtěl kliknout
hlemejzd999 (Člen) 09.04.2013 14:11:50 Offline |
Filous psal:...voe, tag nám pošli heslo a mi ti to naklikáme že budeš čubrnět
ja uz cubrnim ted
..z jedne adresy - lepe receno z jednoho facebook jmena jde stejne hlasovat jen jednou , tak by vam me heslo bylo k hounu a stejnak by to bylo nápadný
hlemejzd999 (Člen) 09.04.2013 14:15:09 Offline |
prubezne dik za hlasy ...zatim vedu
hlemejzd999 psal:Filous psal:...voe, tag nám pošli heslo a mi ti to naklikáme že budeš čubrnět
ja uz cubrnim ted
..z jedne adresy - lepe receno z jednoho facebook jmena jde stejne hlasovat jen jednou , tak by vam me heslo bylo k hounu a stejnak by to bylo nápadný
...to je jedno, stejnag nám ho pošli, ať se tam taky podiváme a můžem jednou přet vnoučatama machrovat, že sme taky jednou byli na fejsbůku
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 09.04.2013 15:13:50 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:...voe, tag nám pošli heslo a mi ti to naklikáme že budeš čubrnět
ja uz cubrnim ted
..z jedne adresy - lepe receno z jednoho facebook jmena jde stejne hlasovat jen jednou , tak by vam me heslo bylo k hounu a stejnak by to bylo nápadný...to je jedno, stejnag nám ho pošli, ať se tam taky podiváme a můžem jednou přet vnoučatama machrovat, že sme taky jednou byli na fejsbůku
tobe by to stejne neverili
Filous psal:...to je jedno, stejnag nám ho pošli, ať se tam taky podiváme a můžem jednou přet vnoučatama machrovat, že sme taky jednou byli na fejsbůku
Pod to se taky podepisuju... Alespoň screenshot...
hlemejzd999 (Člen) 09.04.2013 19:28:01 Offline |
Ondráš psal:Filous psal:...to je jedno, stejnag nám ho pošli, ať se tam taky podiváme a můžem jednou přet vnoučatama machrovat, že sme taky jednou byli na fejsbůku
tak to už si nejsem vubec jistej, jestli by Filous zvlád udelat screenshot
hlemejzd999 (Člen) 09.04.2013 22:55:20 Offline |
Dado psal:máš to tam, já bych teda dal spíš bkomplex, nebo B12, ale protože jsem línej tak ti teda fandim, ju
dik - treba po mem navrhu nakonec fakt pojmenujou pivo
dneska uz je mozny vsecko
hlemejzd999 psal:Ondráš psal:Filous psal:...to je jedno, stejnag nám ho pošli, ať se tam taky podiváme a můžem jednou přet vnoučatama machrovat, že sme taky jednou byli na fejsbůku
tak to už si nejsem vubec jistej, jestli by Filous zvlád udelat screenshot
...já??? ...screenshot??? ...jakože vystřelit do vobrazofky??? ...hohohó, esi mě nasere a bude se vypínat, tag klidně...dvje dáfky
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...já??? ...screenshot??? ...jakože vystřelit do vobrazofky??? ...hohohó, esi mě nasere a bude se vypínat, tag klidně...dvje dáfky
V tom případě chci vidět screencast.
hlemejzd999 (Člen) 10.04.2013 09:20:59 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:Ondráš psal:
Pod to se taky podepisuju... Alespoň screenshot...tak to už si nejsem vubec jistej, jestli by Filous zvlád udelat screenshot
...já??? ...screenshot??? ...jakože vystřelit do vobrazofky??? ...hohohó, esi mě nasere a bude se vypínat, tag klidně...dvje dáfky
no tak vidíš ...vypínat počítač umíš
Stránky: 1