Nejsi přihlášen
Re: Hodiny (seřízení?)
Hodiny nastavis tak, ze podrzis obe tlacitka na pristrojovce (zapalovani zapnuty) a zacne blikat jedna pozice, tlacitkem SET nastavis pozadovany udaj, tlacitkem RESET prepnes mezi pozici hodiny a minuty. Doufam teda ze to tak je, ale na to urcite prijdes.
Na cestovani jsou dobry (cena/vykon) continental road attack.
hlemejzd999 (Člen) 27.03.2011 05:26:31 Offline |
stejně už je o hodinu víc ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Hele to je v sobotu jsem konečně složil bandasku a najezdil prvních 29km ... chtěl jsem seřídit hodiny a hle já opravdu připojil baterku neplánovaně skoro řesně v jednu (asi 13:03) no a teď když si to tu čtu, tak to budu muset v pátek opět posunout zkrze čas na který jsem zapomně l...
Jinak máš to už výše - zmáčkeš oba, pak reset měníš hodnotu a select přepne na nastavení hodin
Nic lidského mi není cizí
hlemejzd999 (Člen) 09.04.2013 16:26:28 Offline |
pičo ještě že se tu už na to ptal předemnou bych vypadal jak kokot
dik
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Hodiny máme nastavené, tak poďme na tie gumy:
Jazdím moc turisticky a tomu aj tie gumy vydržia /km písané až po stratu dezénu ale vždy ešte dám 2-3000km po kordy / - metzeler roadtec Z6 asi 18000km, tak podobne vydržali aj michelin pilot road2, pirelli diablo strada asi 16000km a continental roadattack 2 len 12000km. Teraz zas mám roadteci, už som išiel po najlacnejších.
Ale ako som už čítal, žiadnymi športovo-turistickými gumami neurobiš chybu, všetky su v pohode a držia na vode. Vyber si podľa ceny alebo dezénu.
Každý je v niečom dobrý. Ja jazdím.
Stránky: 1