Nejsi přihlášen
SPOJKA B6
Zdravim, tenhle dotaz je nejspíš jen na filouse...
V loni jsem začinal mit drobné problemy se spojkou, že mi dost často začala v 8-9tis ot./min klouzat spojka... Tak jsem se na ní dnes vrhnul, Spojku sem dle svého svědomí a nejlepšího vědomí rozdělal a zjistil jsem že se tvaři jako nová...
Mám r.v. 2003 tedy jsem koukal na hodnoty models onwards
ale dle těchto hodnot je spojka v nejlepší kondici... všechny lamily mi při změření posuvkou přesností 0,05mm vychazeli +/- 3mm a všechny plechy +/- 2mm kompletně má spojka +/-0,2mm 38mm
a pružiny ve volném stavu mají 48,9
Včem ještě muže byt problem??? Když né ve spojce samotné...
PS: Vůli na pačce si udržuji dle manualu...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Re: SPOJKA B6
...to vobložení je prostě jetý a i dyš rozměrovje votpovídá, tag je prostě ten matrijál vyhřátej a nemá ty vlastnosti, co by měl mít...dá se tomu pomoct výměnou jednoho nebo dvou plechů za silnější...nebo podloženim pružin...vobojí je dočasný a čim dýl ti bude spojka klouzat, tym víc sou namáhaný i plechy, kerý za čas zničíš taky...tagže rada...vyser se na šupleru, u Kojaka vobjednej lamely Tourmax + pružiny a máš klid
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 psal:Vůli na páčce jo,ale co ten spodní štelovák? Nebylo to moc dotažený v tom deklu u řetěz. kolečka? V tomhle zlatá blbuvzdorná dvanáctka
Tohle je možny, dle mého byl tost utaženej. "vyšroubovanej"
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:VikecB12 psal:Vůli na páčce jo,ale co ten spodní štelovák? Nebylo to moc dotažený v tom deklu u řetěz. kolečka? V tomhle zlatá blbuvzdorná dvanáctka
ale že by to mělo až taký vliv?
Filous:
Lamely, plechy i pružiny mam doma... ale mam možnost je vrátit
Frodo89 psal:Frodo89 psal:VikecB12 psal:Vůli na páčce jo,ale co ten spodní štelovák? Nebylo to moc dotažený v tom deklu u řetěz. kolečka? V tomhle zlatá blbuvzdorná dvanáctka
Filous:
...tak je vrať ,podlož pružiny a za 2měsíce si kup lamely nový ne
MRDAT!!!
Frodo89 psal:Frodo89 psal:VikecB12 psal:Vůli na páčce jo,ale co ten spodní štelovák? Nebylo to moc dotažený v tom deklu u řetěz. kolečka? V tomhle zlatá blbuvzdorná dvanáctka
Filous:
no estli sa nepletu, tag pokáď by byl vyšroubovanej, tag bys měl problém ji rozpojit. pokáď by byl zašroubovanej, tag spojku rozpojuje a to by pak klouzala. každopádně než si to začal rozjebávat, měls jí po cestě nejlehčího odporu a hledat chybu v píčovinách, což je právě seřízení
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Ton@l psal:Klouze mi spojka min. 3roky vzdy kdyz je studenej olej, neresim jezdim, az bude klouzat i za tepla vymenim...
Taky mi klouže jedině za studena. Přemejšlim jestli vyměnim nebo nechám bejt. Nebo čim to může bejt, co myslíte?
eSko je prostě eSko ;)
Ton@l psal:Klouze mi spojka min. 3roky vzdy kdyz je studenej olej, neresim jezdim, az bude klouzat i za tepla vymenim...
jsem na tom stejně. Za studena klouzne až v nějakejch 9 tisících a tam to za studena netočím, že jo Až klouzne za tepla, tak se na ni podívám Holt to asi nesmíme zvedat tak často na zadní...
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
yebat psal:podle mě to neni chyba ale vlastnost... tvoje mladá, když neni pořádně zahřátá, tak to taky dře, ne, vole, a nejdeš do ní hned naplno? :D :D
na to asi něco bude
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Taky mi spojka takhle klouzala. a vystelovat nesla. proste uz to mela za sebou. ale ja ji nemenil. motorku jsem prodal takze jak vypadala nevim. ale proste pri plnym plynu kolem 9 t/ot vylitli otacky nahoru ale rychlost byla furt stejna
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1