Nejsi přihlášen
R1 2008 (nechytá?)
Dotaz na nějákýho mekánika (Filous?)
kámoš po zimě nemůže nastartovat R1, řikal že to napoprvý chytlo tak na deset vteřin a pak to zdechlo... potom to dvakrát chytlo asi na dvě vteřiny a zas to zdechlo... chod to mělo prej pravidelnej... potom už to jenom točilo, a nic, ani na roztlačení.
Pojistky zkontrolovaný (má to elektriku uplně na všem...) (sráč jeden), benzín novej, baterka nabitá...
chtěl vyndat svíce, ale neuspěl, nedostal se k nim... zkoušel to shora, ale tudy asi cesta nevede, nevim přesně na čem se zasek, pak už jsem tam nebyl, jel jsem se radši projet... nebo jestli se k tomu leze zepředu? jakože sundat chladič?
řikal že na to sere, zejtra to dá do dodávky a veze to buď klukum do planý, nebo do yamahy do písku...
ale pro zajímavost, jestli někdo neví jak na to???
Jo a ještě. Nedaj se něják vyblikat závady, jako u auta? nebo se to musí přes diagnostiku?
Zlatý Nko, a zlatý karbce...
Bandit pičo... yebat yamahu...
Editoval osiris (14.04.2013 23:05:52)
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2013 06:46:31 Offline |
Re: R1 2008 (nechytá?)
jak psal filous takhle se to chova kdyz to uleje.nekdy i u strikacky zafunguje dat plnej a zastartovat.pokud uz jsou svice ulity horsi uz to nebude pokud nechytne.
a znovu to ue motor toci neznamena to ze je baterka dobra.pri startovani musi zustavat v siti urcity minimalni napeti jinak elektronika nevyroby dost silnou jiskru.takze muze mit baterku v prdeli..tohle plati i pro karbeci.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Re: R1 2008 (nechytá?)
baterka v prdeli - točit může jak chce, ale na jiskru nedá.....
před čtrnácti dnama jsem to řešil taky....
Stránky: 1