Nejsi přihlášen
Re: dotaz na chytrejsi
vlezou se.
jednoduse:
Spočítám celočíselný poměr poloměrů. Je-li výsledek lichý a větší jak 1, bude navíc jedna malá kružnice ve středu velké. Sudá část výsledku děleno dvěma udává počet okruží tvořené z malých kružnic kolem obvodu. Průměr malé kružnice představuje minimální stranu mnohoúhelníku, jehož vepsaná kružnice má poloměr odvozený z velké kružnice bez lichého násobku poloměru malé kružnice. Z toho spočítám počet malých kružnic každého okruží případně plus jedna navíc ve středu a jejich plochu odečtu od plochy velké kružnice.![]()
![]()
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
|
Banditatom (Člen) 12.04.2013 17:33:06 Offline |
a hoří hovno?![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
|
Honzik8719 (Člen) 12.04.2013 17:55:34 Offline |
Loser psal:vlezou se.
jednoduse:
Spočítám celočíselný poměr poloměrů. Je-li výsledek lichý a větší jak 1, bude navíc jedna malá kružnice ve středu velké. Sudá část výsledku děleno dvěma udává počet okruží tvořené z malých kružnic kolem obvodu. Průměr malé kružnice představuje minimální stranu mnohoúhelníku, jehož vepsaná kružnice má poloměr odvozený z velké kružnice bez lichého násobku poloměru malé kružnice. Z toho spočítám počet malých kružnic každého okruží případně plus jedna navíc ve středu a jejich plochu odečtu od plochy velké kružnice.
vogo řekni žes to vygůglil, jinak se začnu stydět že mám za sebou 4semestry matiky a jeden konstruktivní geometrie ![]()
![]()
![]()
![]()
...relativní kochač...
|
hlemejzd999 (Člen) 12.04.2013 21:12:12 Offline |
Honzik8719 psal:Loser psal:vlezou se.
jednoduse:
Spočítám celočíselný poměr poloměrů. Je-li výsledek lichý a větší jak 1, bude navíc jedna malá kružnice ve středu velké. Sudá část výsledku děleno dvěma udává počet okruží tvořené z malých kružnic kolem obvodu. Průměr malé kružnice představuje minimální stranu mnohoúhelníku, jehož vepsaná kružnice má poloměr odvozený z velké kružnice bez lichého násobku poloměru malé kružnice. Z toho spočítám počet malých kružnic každého okruží případně plus jedna navíc ve středu a jejich plochu odečtu od plochy velké kružnice.vogo řekni žes to vygůglil, jinak se začnu stydět že mám za sebou 4semestry matiky a jeden konstruktivní geometrie
ty voe todle nemoh vyguglit , co by jako napsal do vyhledávače ? -...„vleze se to tam , nebo ne ? “ ![]()
![]()
![]()
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Honzik8719 psal:Loser psal:vlezou se.
jednoduse:
Spočítám celočíselný poměr poloměrů. Je-li výsledek lichý a větší jak 1, bude navíc jedna malá kružnice ve středu velké. Sudá část výsledku děleno dvěma udává počet okruží tvořené z malých kružnic kolem obvodu. Průměr malé kružnice představuje minimální stranu mnohoúhelníku, jehož vepsaná kružnice má poloměr odvozený z velké kružnice bez lichého násobku poloměru malé kružnice. Z toho spočítám počet malých kružnic každého okruží případně plus jedna navíc ve středu a jejich plochu odečtu od plochy velké kružnice.vogo řekni žes to vygůglil, jinak se začnu stydět že mám za sebou 4semestry matiky a jeden konstruktivní geometrie
neni se zac stydet. Ja mam za sebou tech semestru z matiky 8. Po tech 8 uz to zmaknes taky ![]()
![]()
![]()
Ale nejvic te stejne nauci zivot ![]()
|
Honzik8719 (Člen) 16.04.2013 15:31:23 Offline |
Loser psal:Honzik8719 psal:Loser psal:vlezou se.
jednoduse:
Spočítám celočíselný poměr poloměrů. Je-li výsledek lichý a větší jak 1, bude navíc jedna malá kružnice ve středu velké. Sudá část výsledku děleno dvěma udává počet okruží tvořené z malých kružnic kolem obvodu. Průměr malé kružnice představuje minimální stranu mnohoúhelníku, jehož vepsaná kružnice má poloměr odvozený z velké kružnice bez lichého násobku poloměru malé kružnice. Z toho spočítám počet malých kružnic každého okruží případně plus jedna navíc ve středu a jejich plochu odečtu od plochy velké kružnice.
mě 4 stačilijá to hned házel do Inventoru na výkres...jakýpak počítání
vogo řekni žes to vygůglil, jinak se začnu stydět že mám za sebou 4semestry matiky a jeden konstruktivní geometrie
neni se zac stydet. Ja mam za sebou tech semestru z matiky 8. Po tech 8 uz to zmaknes taky
Ale nejvic te stejne nauci zivot
...relativní kochač...
|
hlemejzd999 (Člen) 16.04.2013 15:34:45 Offline |
hesky sto řek Honziku ...hesky ... ![]()
tak ňák beze slov ![]()
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
|
Honzik8719 (Člen) 16.04.2013 15:51:15 Offline |
voe nějaká chyba v metrixu asi :D sem psal že mi 4 semestry stačili
a že sem to bez nějakýho počítání šel prakticky ověřit do vejkresu![]()
![]()
![]()
...relativní kochač...
Banditatom psal:a hoří hovno?
jasnej důkaz https://www.youtube.com/watch?v=8pMWpeT … ata_player
Jebat motorky :-)
Loser psal:Honzik8719 psal:Loser psal:vlezou se.
jednoduse:
neni se zac stydet. Ja mam za sebou tech semestru z matiky 8. Po tech 8 uz to zmaknes taky
Ale nejvic te stejne nauci zivot
Pravil ten co vod 6 chodli tatovi pro lahvace s kyblem
řikám si hurikán
jj, to byla skola hrou ![]()
![]()
Nejhorsi bylo, kdyz jsem dostal plechovej kybl. Ten se nedal dotvarovat tak, aby se tam veslo tech lahvacu 12. Takze jsem pak doma dostal jeste nasekano, ze je tam o jedno pivo min.
V ten okamzik pro me byla matematika jasna volba. Diky ni se muzu vykecat z vetsiny pruseru ..... samozrejme, ze by se veslo dvanact. Ale kdyz to podas nalezite vedecky, nikdo si nevsimne, ze jsem ten jeden cestou vypil ![]()
![]()
![]()
Stránky: 1