Nejsi přihlášen
Re: dotaz na chytrejsi
vlezou se.
jednoduse:
Spočítám celočíselný poměr poloměrů. Je-li výsledek lichý a větší jak 1, bude navíc jedna malá kružnice ve středu velké. Sudá část výsledku děleno dvěma udává počet okruží tvořené z malých kružnic kolem obvodu. Průměr malé kružnice představuje minimální stranu mnohoúhelníku, jehož vepsaná kružnice má poloměr odvozený z velké kružnice bez lichého násobku poloměru malé kružnice. Z toho spočítám počet malých kružnic každého okruží případně plus jedna navíc ve středu a jejich plochu odečtu od plochy velké kružnice.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
![]() |
Banditatom (Člen) 12.04.2013 17:33:06 Offline |
a hoří hovno?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
Honzik8719 (Člen) 12.04.2013 17:55:34 Offline |
Loser psal:vlezou se.
jednoduse:
Spočítám celočíselný poměr poloměrů. Je-li výsledek lichý a větší jak 1, bude navíc jedna malá kružnice ve středu velké. Sudá část výsledku děleno dvěma udává počet okruží tvořené z malých kružnic kolem obvodu. Průměr malé kružnice představuje minimální stranu mnohoúhelníku, jehož vepsaná kružnice má poloměr odvozený z velké kružnice bez lichého násobku poloměru malé kružnice. Z toho spočítám počet malých kružnic každého okruží případně plus jedna navíc ve středu a jejich plochu odečtu od plochy velké kružnice.
vogo řekni žes to vygůglil, jinak se začnu stydět že mám za sebou 4semestry matiky a jeden konstruktivní geometrie
...relativní kochač...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.04.2013 21:12:12 Offline |
Honzik8719 psal:Loser psal:vlezou se.
jednoduse:
Spočítám celočíselný poměr poloměrů. Je-li výsledek lichý a větší jak 1, bude navíc jedna malá kružnice ve středu velké. Sudá část výsledku děleno dvěma udává počet okruží tvořené z malých kružnic kolem obvodu. Průměr malé kružnice představuje minimální stranu mnohoúhelníku, jehož vepsaná kružnice má poloměr odvozený z velké kružnice bez lichého násobku poloměru malé kružnice. Z toho spočítám počet malých kružnic každého okruží případně plus jedna navíc ve středu a jejich plochu odečtu od plochy velké kružnice.vogo řekni žes to vygůglil, jinak se začnu stydět že mám za sebou 4semestry matiky a jeden konstruktivní geometrie
ty voe todle nemoh vyguglit , co by jako napsal do vyhledávače ? -...„vleze se to tam , nebo ne ? “
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Honzik8719 psal:Loser psal:vlezou se.
jednoduse:
Spočítám celočíselný poměr poloměrů. Je-li výsledek lichý a větší jak 1, bude navíc jedna malá kružnice ve středu velké. Sudá část výsledku děleno dvěma udává počet okruží tvořené z malých kružnic kolem obvodu. Průměr malé kružnice představuje minimální stranu mnohoúhelníku, jehož vepsaná kružnice má poloměr odvozený z velké kružnice bez lichého násobku poloměru malé kružnice. Z toho spočítám počet malých kružnic každého okruží případně plus jedna navíc ve středu a jejich plochu odečtu od plochy velké kružnice.vogo řekni žes to vygůglil, jinak se začnu stydět že mám za sebou 4semestry matiky a jeden konstruktivní geometrie
neni se zac stydet. Ja mam za sebou tech semestru z matiky 8. Po tech 8 uz to zmaknes taky Ale nejvic te stejne nauci zivot
![]() |
Honzik8719 (Člen) 16.04.2013 15:31:23 Offline |
Loser psal:Honzik8719 psal:Loser psal:vlezou se.
jednoduse:
mě 4 stačilijá to hned házel do Inventoru na výkres...jakýpak počítání
vogo řekni žes to vygůglil, jinak se začnu stydět že mám za sebou 4semestry matiky a jeden konstruktivní geometrie
neni se zac stydet. Ja mam za sebou tech semestru z matiky 8. Po tech 8 uz to zmaknes taky
Ale nejvic te stejne nauci zivot
...relativní kochač...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 16.04.2013 15:34:45 Offline |
hesky sto řek Honziku ...hesky ...
tak ňák beze slov
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
Honzik8719 (Člen) 16.04.2013 15:51:15 Offline |
voe nějaká chyba v metrixu asi :D sem psal že mi 4 semestry stačili a že sem to bez nějakýho počítání šel prakticky ověřit do vejkresu
...relativní kochač...
Banditatom psal:a hoří hovno?
jasnej důkaz https://www.youtube.com/watch?v=8pMWpeT … ata_player
Jebat motorky :-)
Loser psal:Honzik8719 psal:Loser psal:vlezou se.
jednoduse:
neni se zac stydet. Ja mam za sebou tech semestru z matiky 8. Po tech 8 uz to zmaknes taky
Ale nejvic te stejne nauci zivot
Pravil ten co vod 6 chodli tatovi pro lahvace s kyblem
řikám si hurikán
jj, to byla skola hrou
Nejhorsi bylo, kdyz jsem dostal plechovej kybl. Ten se nedal dotvarovat tak, aby se tam veslo tech lahvacu 12. Takze jsem pak doma dostal jeste nasekano, ze je tam o jedno pivo min.
V ten okamzik pro me byla matematika jasna volba. Diky ni se muzu vykecat z vetsiny pruseru ..... samozrejme, ze by se veslo dvanact. Ale kdyz to podas nalezite vedecky, nikdo si nevsimne, ze jsem ten jeden cestou vypil
Stránky: 1