Nejsi přihlášen
Dotaz na pražáky
Ahoj, jedu v sobotu na výstavu Lodě na vodě, je to na Rašínově nábřeží, vzhledem k tomu, že musím vzít malo a kočárek tak se chci zeptat znalých, jestli se nedá někde v okolí zaparkovat bezpečně auto. Klidně půjdu kus pěšky, to problém není a zadarmo to taky nechci.
Předem díky.
Z.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Re: Dotaz na pražáky
muzes to pichnout treba na Andelu v obchodaku - 3 hodiny zdarma, pak asi 30 za hodinu (od tam jsou to dve zastavky tramvaji). Pripadne se da zaparkovat mozna nekde v oblasti Albertova (tam uz mozna nejsou modry zony. Chce to projezdit tam ty ulicky mezi barakama). No dalsi blizke misto je asi na karlove namesti, ale na obou posledne jmenovanych mistech musis mit vylozene stesti.
Nejpohodlnejsi mi prijde ten OC Novy Smichov na Andelu (pokud to teda nechces zadarmo)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Pripadne se da zaparkovat mozna nekde v oblasti Albertova (tam uz mozna nejsou modry zony. Chce to projezdit tam ty ulicky mezi barakama).
Na albertově modrá zóna je...
Ale jestli jedeš v sobotu, tak víkendy jsou zadarmo na parkovacích hodinách v Trojický:
http://www.mapy.cz/s/6SMq
pak Pod Slovany:
http://www.mapy.cz/s/6SMu
a nebo před městskym úřadem pro Černočice v Podskalský:
http://www.mapy.cz/s/6SMJ
Ale je dost možný že to tam bude dost nabytý....kór jestli je nějaká výstava...i když venkovani jako Lůzr to tu neznaj, takže nějaká šance je
ps. těch míst s parkovacíma hodinam je víc...
koukni na maps.google.cz tam si najdi v okolí nějakej ouřad nebo školu a přepni si to na strýt vjů a tam vydíš jestli je zóna, nebo hodiny a jaký jsou časy a kdy můžeš bez omezení.
Myšák psal:Pojezdi Anděl...misto dycky najdes...jinde sou vsude modry...rozhodne bych se nemotal po Albertove atd..
Když už bych musel lézt s kočárem do mhd, tak už auto nechám někde na P+R na Butovicích nebo ve Stodůlkách a dojedu tam metrem....nemusim se srát po městě a je fuk jestli vláčim kočár do mhd na jednu nebo pět zastávek...
Já právě nechci jet kočárem MHD, to už mi nabízel kámoš že nechávaj káru na černym mostě a jedou metrem. Jde mi o vzdálenost cca do 20 minut chůze od káry. Jinak Jelen to rozseknul, garáž či private místo by bodlo
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
kdyz to pichnes na tom Andelu, tak tam jsi pesky tak za 15 max (prima cesta Lidickou k Vltave, prejit most na druhou stranu a vuala .... jsi tam, kde potrebujes byt)
Parkovaci misto ti muzu nabidnout akorat na dedine za prahou
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Zdenda psal:Já právě nechci jet kočárem MHD, to už mi nabízel kámoš že nechávaj káru na černym mostě a jedou metrem. Jde mi o vzdálenost cca do 20 minut chůze od káry. Jinak Jelen to rozseknul, garáž či private místo by bodlo
Strýcfajtr !!!
Loser psal:kdyz to pichnes na tom Andelu, tak tam jsi pesky tak za 15 max (prima cesta Lidickou k Vltave, prejit most na druhou stranu a vuala .... jsi tam, kde potrebujes byt)
Parkovaci misto ti muzu nabidnout akorat na dedine za prahou
Taky můžu nabídnout parkovací místo jedině za Prahou
Mour psal:Loser psal:kdyz to pichnes na tom Andelu, tak tam jsi pesky tak za 15 max (prima cesta Lidickou k Vltave, prejit most na druhou stranu a vuala .... jsi tam, kde potrebujes byt)
Parkovaci misto ti muzu nabidnout akorat na dedine za prahouTaky můžu nabídnout parkovací místo jedině za Prahou
....úplně ho vidím, jak s kočárem jde od vaší garáže na výstavu....možná by stihl příští ročník
Petr J. psal:Mour psal:Loser psal:kdyz to pichnes na tom Andelu, tak tam jsi pesky tak za 15 max (prima cesta Lidickou k Vltave, prejit most na druhou stranu a vuala .... jsi tam, kde potrebujes byt)
Parkovaci misto ti muzu nabidnout akorat na dedine za prahouTaky můžu nabídnout parkovací místo jedině za Prahou
....úplně ho vidím, jak s kočárem jde od vaší garáže na výstavu....možná by stihl příští ročník
...a prcek v kočáru by si střich vyskou školu
Nebo nam to muzes pichnout pred barakem: http://mapy.cz/#x=14.381974&y=50.06 … 1.692459_6
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Mysaku, to nez bych ale usel tak bud budu hubenej jak lunt coz by sice nebylo na skodu ale obavam se ze bude treba dojit a nechce se mi tlacit kocar ve srackach
Já byl loni ještě služebně na celý výstavě.
Řešil jsem to tak, že jsem nechal auto na druhy straně vody pod železničním mostem.
Kadý den od rána do večera a hlavně grátis a taky jsem ještě na něj i viděl.
Přeběhl jsem vodu a večer zpátky.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Stránky: 1