Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Dotaz na pražáky

Zdenda (Člen)
18.04.2013 08:58:10

Dotaz na pražáky

Ahoj, jedu v sobotu na výstavu Lodě na vodě, je to na Rašínově nábřeží, vzhledem k tomu, že musím vzít malo a kočárek tak se chci zeptat znalých, jestli se nedá někde v okolí zaparkovat bezpečně auto. Klidně půjdu kus pěšky, to problém není a zadarmo to taky nechci.

Předem díky.
Z.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Loser (Administrator)
18.04.2013 09:07:03

Re: Dotaz na pražáky

muzes to pichnout treba na Andelu v obchodaku - 3 hodiny zdarma, pak asi 30 za hodinu (od tam jsou to dve zastavky tramvaji). Pripadne se da zaparkovat mozna nekde v oblasti Albertova (tam uz mozna nejsou modry zony. Chce to projezdit tam ty ulicky mezi barakama). No dalsi blizke misto je asi na karlove namesti, ale na obou posledne jmenovanych mistech musis mit vylozene stesti.
Nejpohodlnejsi mi prijde ten OC Novy Smichov na Andelu (pokud to teda nechces zadarmo)

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Filous (Člen)
18.04.2013 09:20:16

...vemte si pláštěnkysmile2

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
honza1977 (Člen)
18.04.2013 10:02:38

Jak psal Loser, volil bych Anděl, ať se nemusíš motat tema 1smerkama

Lihy (Člen)
18.04.2013 11:50:47

Loser psal:

Pripadne se da zaparkovat mozna nekde v oblasti Albertova (tam uz mozna nejsou modry zony. Chce to projezdit tam ty ulicky mezi barakama).

Na albertově modrá zóna je...

Ale jestli jedeš v sobotu, tak víkendy jsou zadarmo na parkovacích hodinách v Trojický:
http://www.mapy.cz/s/6SMq
pak Pod Slovany:
http://www.mapy.cz/s/6SMu
a nebo před městskym úřadem pro Černočice v Podskalský:
http://www.mapy.cz/s/6SMJ

Ale je dost možný že to tam bude dost nabytý....kór jestli je nějaká výstava...i když venkovani jako Lůzr to tu neznaj, takže nějaká šance jebigsmile

Lihy (Člen)
18.04.2013 11:53:49

ps. těch míst s parkovacíma hodinam je víc...
koukni na maps.google.cz tam si najdi v okolí nějakej ouřad nebo školu a přepni si to na strýt vjů a tam vydíš jestli je zóna, nebo hodiny a jaký jsou časy a kdy můžeš bez omezení.

Myšák (Člen)
18.04.2013 12:22:02

Pojezdi Anděl...misto dycky najdes...jinde sou vsude modry...rozhodne bych se nemotal po Albertove atd..

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
XJelen (Člen)
18.04.2013 13:12:06

špatně jste to pochopili... Zdenda si potřebuje dát auto k někomu z vás do garáže bigsmileevil

Strýcfajtr !!!
Lihy (Člen)
18.04.2013 13:24:33

Myšák psal:

Pojezdi Anděl...misto dycky najdes...jinde sou vsude modry...rozhodne bych se nemotal po Albertove atd..

Když už bych musel lézt s kočárem do mhd, tak už auto nechám někde na P+R na Butovicích nebo ve Stodůlkách a dojedu tam metrem....nemusim se srát po městě a je fuk jestli vláčim kočár do mhd na jednu nebo pět zastávek...

PALOUS (Člen)
18.04.2013 13:30:14

já loni problém neměl,byl sem u toho autem bo pan gore tam byl jako černej šerifsmile1

Jebat motorky :-)
Zdenda (Člen)
18.04.2013 14:49:13

Já právě nechci jet kočárem MHD, to už mi nabízel kámoš že nechávaj káru na černym mostě a jedou metrem. Jde mi o vzdálenost cca do 20 minut chůze od káry. Jinak Jelen to rozseknul, garáž či private místo by bodlo bigsmile

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Loser (Administrator)
18.04.2013 14:56:07

kdyz to pichnes na tom Andelu, tak tam jsi pesky tak za 15 max (prima cesta Lidickou k Vltave, prejit most na druhou stranu a vuala .... jsi tam, kde potrebujes byt)
Parkovaci misto ti muzu nabidnout akorat na dedine za prahou goodbigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
XJelen (Člen)
18.04.2013 14:56:34

Zdenda psal:

Já právě nechci jet kočárem MHD, to už mi nabízel kámoš že nechávaj káru na černym mostě a jedou metrem. Jde mi o vzdálenost cca do 20 minut chůze od káry. Jinak Jelen to rozseknul, garáž či private místo by bodlo bigsmile

bigsmile

Strýcfajtr !!!
Mour (Člen)
18.04.2013 15:09:34

Loser psal:

kdyz to pichnes na tom Andelu, tak tam jsi pesky tak za 15 max (prima cesta Lidickou k Vltave, prejit most na druhou stranu a vuala .... jsi tam, kde potrebujes byt)

Taky můžu nabídnout parkovací místo jedině za Prahou

Petr J. (Člen)
18.04.2013 20:55:36

Mour psal:
Loser psal:

....úplně ho vidím, jak s kočárem jde od vaší garáže na výstavu....možná by stihl příští ročník bigsmilebigsmile

Mour (Člen)
19.04.2013 07:47:29

Petr J. psal:
Mour psal:
Loser psal:

....úplně ho vidím, jak s kočárem jde od vaší garáže na výstavu....možná by stihl příští ročník bigsmilebigsmile

...a prcek v kočáru by si střich vyskou školu goodbigsmile

Myšák (Člen)
19.04.2013 09:51:45

Nebo nam to muzes pichnout pred barakem: http://mapy.cz/#x=14.381974&y=50.06 … 1.692459_6

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Zdenda (Člen)
19.04.2013 20:21:57

Mysaku, to nez bych ale usel tak bud budu hubenej jak lunt coz by sice nebylo na skodu ale obavam se ze bude treba dojit a nechce se mi tlacit kocar ve srackachsmile1

Zdenák (Člen)
20.04.2013 00:08:39

Já byl loni ještě služebně na celý výstavě.
Řešil jsem to tak, že jsem nechal auto na druhy straně vody pod železničním mostem.
Kadý den od rána do večera a hlavně grátis a taky jsem ještě na něj i viděl.

Přeběhl jsem vodu a večer zpátky.

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/192_lode.jpg

*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS