Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » vydařená sezona

Mek (Člen)
01.06.2007 21:31:59

vydařená sezona

Tak sem dneska polozil bandasku, za posledni 2 mesice uz podruhy. Ted to odnesla vic masina a min ja. Jel sem v kolone a auto prede mnou zacalo brzdit, tak sem taky sahnul po brzde a uz sem lezel. Auta co jeli za mnou cekali az masinu zvednu a odvezu na kraj. Nikdo nepomohfuck . Az asi treti auto zpomalilo a zeptali se jestli mi neco je. Jedinej kdo zastavavil byla slecna na monsteru, ktera nabidla pomoc good. Doufam, ze uz to mam letos vybrany, vsichni uz maj ze me srandu bigsmile

osiris (Člen)
01.06.2007 21:34:34

Re: vydařená sezona

...hlavne zdravi hele good

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
sten (Člen)
01.06.2007 21:43:43

priste sahat na brzdu opatrnejc, ale jak pise osi - hlavní je tu zdravi.
   Jinak si mi pripomnel predlonskou sezonu, kdyz jsem pacil bika z pod svodidel a lidi jezdili zvesala okolo - az na pár jedinců. Dokonce i frickové na motorkach jezdili jako by nicsick, česky bikeři hned stavěli a nabizeli aspon telefon bo jestli maj shanet nejakej odtah - to vsechne cestgood.
   spousta plechovkaru si asi rekne dobre mu tak blbounovi ...

neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
osiris (Člen)
01.06.2007 21:45:17

...treba si pitomci mysleli, ze ji chces skrz svodidla vystrcit ven ze silnice smile1

sten (Člen)
01.06.2007 21:50:34

osiris psal:

...treba si pitomci mysleli, ze ji chces skrz svodidla vystrcit ven ze silnice smile1

- bigsmile covece to mi nenapadlo, ale kdyz jsem to krz tu škvíru neprotah na půl heftu na čtyřku, tak si myslim ze bych to tam rval jeste tet  - marnej boj by to byl - nekonečnej přibeh bigsmile

osiris (Člen)
01.06.2007 21:52:03

...ty ses wuuuuul good bigsmilebigsmile

Palino (Člen)
01.06.2007 21:53:20

Jak se říká na posraného i hajzl spadne. Do mě(tedy do auta) se před třemi lety trefili třikrát za měsíc a půl.
Hlavně že jsi přežil ve zdravígood

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
sten (Člen)
01.06.2007 21:55:05

prdel musí být ... bigsmile    (jo, - tet uz to tam jezdim na dvojaka a good good)  - ona se furt utahuje az se utahla do mrtě a pak uz to bylo v pussy  - no a to já právě nečekal ... sick

Mek (Člen)
01.06.2007 22:00:08

ja akorat budu par dni kulhat, nejak me zacala bolet noha. Na masine mam trochu promacklou nadrz, urvany brzdovy packy, odrenej lauf a budiky. Minule mi spadla na druhou stranu, tak ted je vodrena z obouch stran smile1

sten (Člen)
01.06.2007 22:05:31

Mek psal:

ja akorat budu par dni kulhat, nejak me zacala bolet noha. Na masine mam trochu promacklou nadrz, urvany brzdovy packy, odrenej lauf a budiky. Minule mi spadla na druhou stranu, tak ted je vodrena z obouch stran smile1

jo jo, hned po ráně mas v tele spoustu adrenalinu a tehle sracek, tak ti to tak neprijde a fungujes normalne  - ja taky zjistil az doma ýe mam šlic od prdele prez cely zada už za ucho a taky noha naka na pussy ...

tet si hodil vozemboucha i na druhou stranu tak to mas vybrany, - tet do das moto do latě a uz budes jen jezdit ... good

vorel (Člen)
01.06.2007 22:12:03

jo, jo dyš sem šel na rengen s kolenem tak se mě ten chytrej dochtor ptal vod čeho mam tu modřinu na druhý noze vod kolena na bok. debil.
dycky sem šel k zemi krs tu pitomou brzdu, esli tě to uklidní

řikám si hurikán
vorel (Člen)
01.06.2007 22:21:09

po druhym lehu sem skáknul za pani kovoperetívou

řikám si hurikán
Mek (Člen)
01.06.2007 23:38:09

taky doufam, ze uz mam pady vybrany. Chudak bandaska, davam ji poradne zabratsmile1
Dneska to byl dalsi padnej argument zalozit si urazovy pojisteni, priste uz by mohlo bejt pozde. Ted sem jeste mladej a zdravej bigsmile

Mirek D (Člen)
02.06.2007 17:23:53

Já na moto BUM taky jen na "přebržděnost"... .

Autobus je taky Suzuki... .
bery (Člen)
02.06.2007 18:03:09

Mirek D psal:

Já na moto BUM taky jen na "přebržděnost"... .

křestbigsmileidontknow

momentalně zavostalej

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS