Nejsi přihlášen
vydařená sezona
Tak sem dneska polozil bandasku, za posledni 2 mesice uz podruhy. Ted to odnesla vic masina a min ja. Jel sem v kolone a auto prede mnou zacalo brzdit, tak sem taky sahnul po brzde a uz sem lezel. Auta co jeli za mnou cekali az masinu zvednu a odvezu na kraj. Nikdo nepomoh . Az asi treti auto zpomalilo a zeptali se jestli mi neco je. Jedinej kdo zastavavil byla slecna na monsteru, ktera nabidla pomoc . Doufam, ze uz to mam letos vybrany, vsichni uz maj ze me srandu
Re: vydařená sezona
priste sahat na brzdu opatrnejc, ale jak pise osi - hlavní je tu zdravi.
Jinak si mi pripomnel predlonskou sezonu, kdyz jsem pacil bika z pod svodidel a lidi jezdili zvesala okolo - az na pár jedinců. Dokonce i frickové na motorkach jezdili jako by nic, česky bikeři hned stavěli a nabizeli aspon telefon bo jestli maj shanet nejakej odtah - to vsechne cest.
spousta plechovkaru si asi rekne dobre mu tak blbounovi ...
neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
osiris psal:...treba si pitomci mysleli, ze ji chces skrz svodidla vystrcit ven ze silnice
- covece to mi nenapadlo, ale kdyz jsem to krz tu škvíru neprotah na půl heftu na čtyřku, tak si myslim ze bych to tam rval jeste tet - marnej boj by to byl - nekonečnej přibeh
Mek psal:ja akorat budu par dni kulhat, nejak me zacala bolet noha. Na masine mam trochu promacklou nadrz, urvany brzdovy packy, odrenej lauf a budiky. Minule mi spadla na druhou stranu, tak ted je vodrena z obouch stran
jo jo, hned po ráně mas v tele spoustu adrenalinu a tehle sracek, tak ti to tak neprijde a fungujes normalne - ja taky zjistil az doma ýe mam šlic od prdele prez cely zada už za ucho a taky noha naka na ...
tet si hodil vozemboucha i na druhou stranu tak to mas vybrany, - tet do das moto do latě a uz budes jen jezdit ...
Stránky: 1