Nejsi přihlášen
Re: další bandiťačka do party
Gratulace chlape ty nezahalis
svatej psal:no ty kráso. Medvídku,samo, že gratulace největší a hlavně zdraví všem!
Tebe a Prasete se budu muset zeptat,jak děláte holky,abych se toho vyvaroval,bo ja chci kluka.
nechci ti brát ideály, ale při tvém životním stylu, dnešnímu životnímu prostředí a prohřátým vajcám budeš rát, že sa ti vůbec něco podaří, natožpak si eště vybírat
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
svatej psal:no ty kráso. Medvídku,samo, že gratulace největší a hlavně zdraví všem!
Tebe a Prasete se budu muset zeptat,jak děláte holky,abych se toho vyvaroval,bo ja chci kluka.
Ty chceš kluka? Nechceš spíš motorku?
Koldan psal:tož pokračujeme. Dnes v 5:03 3,6 kg 51 cm Natálka:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_5431.jpg
....čoveče, Ty vypadáš, jak bys to rodil sám...paní odpočatá a Ty jak po bitvě....
Tak ať se malé daří, měla stejně, jako náš vnuk má teď po měsíci....
Petr J. psal:Koldan psal:tož pokračujeme. Dnes v 5:03 3,6 kg 51 cm Natálka:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_5431.jpg....čoveče, Ty vypadáš, jak bys to rodil sám...paní odpočatá a Ty jak po bitvě....
Tak ať se malé daří, měla stejně, jako náš vnuk má teď po měsíci....
ty trůbo, víš co to je odkaučovat porod? žádná prdel. Baba si tam heká a ty abys to všecko řídil, no žádná prdel. Navíc si myslím, že sem tam metrosexuální, tož nerýpaj
Honzik8719 (Člen) 21.04.2013 02:03:45 Offline |
gratulace
...relativní kochač...
toz taktez velka Gratulace od Kakinovcu !!!!!!
P.S. Musel sem jet odpocivat do Italie abych si po roce precetl stranky a FB a kde se nedozvim takovy veci - jinak bzch byl porad v tezkem bezvedomi co se deje ve svete ...
Banditatom (Člen) 21.04.2013 14:04:36 Offline |
winš ogare
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kakin psal:toz taktez velka Gratulace od Kakinovcu !!!!!!
P.S. Musel sem jet odpocivat do Italie abych si po roce precetl stranky a FB a kde se nedozvim takovy veci - jinak bzch byl porad v tezkem bezvedomi co se deje ve svete ...
...Kakinovic žijou? Tož se někdy ozvěte...
díkec
vogové, tag su doma na jakože mateřskoj, páč zatímco Cukrářka sa válí v nemocnici s Dortíkem, tag já hlídám Zákuska. Vám řeknu, že to nejni vůbec špatný. Pustil sem jí pohádky, vot rána sedím tag ňak na netu, vopčas jí dám napít, nebo s ňů zandu na wecko, nacpal jsem ju gulášem a už chrní. Ci fix mám také tušení, že nás ty baby s tů náročnů mateřsků vošulili, vono to asik nebude tak horké. Po vobjědě dem na zmrzku do města, je teplo, tagže bude kozato a nohato a pak deme do nemocnicoj. no jag říkám, možná bych si to aj uměl za to odrodit, dybych pag měl tři roky také leháro. jo a to by sa eště dalo apgrejdovat, že bych Zákuska strčil mamině a já šel lítat na bajku. no uvidíme
Koldan psal:díkec
vogové, tag su doma na jakože mateřskoj, páč zatímco Cukrářka sa válí v nemocnici s Dortíkem, tag já hlídám Zákuska. Vám řeknu, že to nejni vůbec špatný. Pustil sem jí pohádky, vot rána sedím tag ňak na netu, vopčas jí dám napít, nebo s ňů zandu na wecko, nacpal jsem ju gulášem a už chrní. Ci fix mám také tušení, že nás ty baby s tů náročnů mateřsků vošulili, vono to asik nebude tak horké. Po vobjědě dem na zmrzku do města, je teplo, tagže bude kozato a nohato a pak deme do nemocnicoj. no jag říkám, možná bych si to aj uměl za to odrodit, dybych pag měl tři roky také leháro. jo a to by sa eště dalo apgrejdovat, že bych Zákuska strčil mamině a já šel lítat na bajku. no uvidíme
...a na pískovišti užs s ňou byl? Tam to prý taky není špatný....
Koldan psal:trůbo, pískoviště už není v kurzu, já mám lepšejší zábavu:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … portak.jpg
je to aj na dálkový ovládání. takže když ji to nebaví, nebo když mě přestane bavit, že jezdí jak šmrksa, tak to přepnu a udělám jí sportovní vložku
...jak to, že nemá zlatý kola???
Petr J. psal:Koldan psal:trůbo, pískoviště už není v kurzu, já mám lepšejší zábavu:
je to aj na dálkový ovládání. takže když ji to nebaví, nebo když mě přestane bavit, že jezdí jak šmrksa, tak to přepnu a udělám jí sportovní vložku...jak to, že nemá zlatý kola???
Subárka asi vyprodali
Petr J. psal:Koldan psal:trůbo, pískoviště už není v kurzu, já mám lepšejší zábavu:
je to aj na dálkový ovládání. takže když ji to nebaví, nebo když mě přestane bavit, že jezdí jak šmrksa, tak to přepnu a udělám jí sportovní vložku...jak to, že nemá zlatý kola???
bo už by toho bylo moc, má zlatů kastlu (otstín morafská zlatá) a sedí v ní zlaté dítě vogu
nicola.foxx (Člen) 23.04.2013 21:58:09 Offline |
Gratulace a ať ti dělaj radost.
Wogo tři naprasklý v baráku. No bude to chtít tvrdou ruku
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Koldan psal:díkec
tak si blby, však je to mateřská dovolená hňupe
:)))
ale di, Ty brepto ...
Stránky: 1 2