Nejsi přihlášen
požehnání motorek (4.5.2013 Mělník?)
V sobotu dopolko u nás faraář světí motorky. Bejvá jich hodně na náměstí, mše v kostele a pak farář všechny motorky posvětí. Bejvá to pěkný, tak kdyby někdo chtěl zajet kouknout
Editoval osiris (02.05.2013 15:49:54)
Re: požehnání motorek (4.5.2013 Mělník?)
osiris psal:...příště kurva do nadpisu v cestování DATUM a pokud možno KDE, dík
Sorry.....je to 4.května na Mělníku v kostele vedle zámku na náměstí. Nedá se zabloudit. Zámek tam máme jenom jedem . Je to zvláštní, vidět tu bandu v kostele
osiris psal:...příště kurva do nadpisu v cestování DATUM a pokud možno KDE, dík
Kdy by ses chtěl zůčástnit něčeho podobnýho blíž tak mi jedeme do Vrchlabí http://www.motorkari.cz/detail-akce/?aid=6161 ,ale jen na dopolední program s vyjížkou pak mizíme přes kopec dom
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
Každému co jeho jest ....u nás v okolí to žehnání je snad každý týden někde, mám pocit, že z tohoto aktu si někteří dělají živnost, jelikož se na takovéto akci často objeví i "kolotoče" (stánky s prodejci a tak ...)
Mě se to nelíbí, nejezdím.
Byl jsem kdysi před lety s Bandaskou jednou... požehnal nám... za tři dny jsem to rozložil v Plzni na křižovatce... asi trest za tričko a nášivku Banditpičo!
od tý doby se jim radši vyhejbám
Strýcfajtr !!!
kámoš mě na to loni vytáh do milevska... už nikdy víc... ten teplouš mi pocákal motorku nějákou vodičkou... pak jsem to akorát musel zas leštit...
jo a ještě ta motorkářská pakáž všude kolem...
a pivo hnusný
kdrk psal:Jééééé, já to myslel dobře. Viděl jsem to jenom jednou a to ještě z rychlíku . No ale koukám, že jsem dloubnul do vosího hnízda
Stoho si nic nedělej ja jsem na tom neviděl taky nic špatnýho vždit nikdo nikoho nenutí učastnit se mše mi na ní taky nejdem jdem jen na vyjížďku a dom jen že to máme takřka za barákem .
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
drakstr psal:osiris psal:...příště kurva do nadpisu v cestování DATUM a pokud možno KDE, dík
Kdy by ses chtěl zůčástnit něčeho podobnýho blíž tak mi jedeme do Vrchlabí http://www.motorkari.cz/detail-akce/?aid=6161 ,ale jen na dopolední program s vyjížkou pak mizíme přes kopec dom
Aby si nebyl překvapenej od 11.00 Požehnání a vyjížďka je od 12. Vyjížďka s farářem každej tomu říká jinak
Banditatom (Člen) 02.05.2013 17:50:08 Offline |
drakstr psal:kdrk psal:Jééééé, já to myslel dobře. Viděl jsem to jenom jednou a to ještě z rychlíku . No ale koukám, že jsem dloubnul do vosího hnízda
Stoho si nic nedělej ja jsem na tom neviděl taky nic špatnýho vždit nikdo nikoho nenutí učastnit se mše mi na ní taky nejdem jdem jen na vyjížďku a dom jen že to máme takřka za barákem .
jo to bude vyjížďka jak cip!!! povlečete se 50km/h se strachem jestli tě nějakej pocákanej blbeček nesejme škoda benzínu...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 02.05.2013 18:07:05 Offline |
Banditatom psal:drakstr psal:kdrk psal:Jééééé, já to myslel dobře. Viděl jsem to jenom jednou a to ještě z rychlíku . No ale koukám, že jsem dloubnul do vosího hnízda
jo to bude vyjížďka jak cip!!! povlečete se 50km/h se strachem jestli tě nějakej pocákanej blbeček nesejme škoda benzínu...
my sme měli v Humpolci vloni i letos vyjizdky rozděleny na pomalou , rychlou , enduro a veteráni . V ten rychlej sme jeli celou dobu docela dost ...140- 160 , nekde i dveste třeba z jihlavy na brod , po silnickach třetí třídy samozřejmě pomalejc , nějaký zatáčky , ale docela střelba , na to ze jelo asi 20 motorek ...byly tam většinou kapotovany yebky , s bandaskou jsem tam byl sám , ale dobrý
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom psal:drakstr psal:kdrk psal:Jééééé, já to myslel dobře. Viděl jsem to jenom jednou a to ještě z rychlíku . No ale koukám, že jsem dloubnul do vosího hnízda
ona to bude vůbec akce jak cip když půlka Vrchlabí je rozkopanýho ten drobek benzinu obětuju
vendous psal:Jako něco takového http://vendous.1.sweb.cz/Moto/městec%201.jpg
No tak to nic moc
to je pěkná taškařice....ee tam bych se bál vo voko
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 03.05.2013 08:35:44 Offline |
náhodou při takovejch vyjíždkach je legrace ...např. tady ve 2:28
prostě kokot ...měl to poslat mezi ty lidi , aby byla ještě věčí prdel
http://www.youtube.com/watch?v=2Vpp0G8vKnY
Banditatom (Člen) 03.05.2013 17:04:24 Offline |
hlemejzd999 psal:náhodou při takovejch vyjíždkach je legrace ...např. tady ve 2:28
http://www.youtube.com/watch?v=2Vpp0G8vKnY
Desna prdel
hlemejzd999 (Člen) 03.05.2013 17:10:20 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:náhodou při takovejch vyjíždkach je legrace ...např. tady ve 2:28
http://www.youtube.com/watch?v=2Vpp0G8vKnYDesna prdel
proc myslis , ze to neni prdel ? ...ja se rezu , jen kdyz ho vidim ...kokot , co to neumi , ale pred lidma machruje , jak to umi postavit na zadni
jen tak mezi nama - takhle to umim taky ..mozna bych to poslal jeste rovnejc
Banditatom (Člen) 03.05.2013 17:14:31 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:náhodou při takovejch vyjíždkach je legrace ...např. tady ve 2:28
http://www.youtube.com/watch?v=2Vpp0G8vKnYDesna prdel
proc myslis , ze to neni prdel ? ...ja se rezu , jen kdyz ho vidim ...kokot , co to neumi , ale pred lidma machruje , jak to umi postavit na zadni
jen tak mezi nama - takhle to umim taky ..mozna bych to poslal jeste rovnejc
Mozna to umi jen mu to treba nevyslo... Jsem rad ze jsem s takejch akci vyrostl
hlemejzd999 (Člen) 03.05.2013 17:21:35 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:
Desna prdelproc myslis , ze to neni prdel ? ...ja se rezu , jen kdyz ho vidim ...kokot , co to neumi , ale pred lidma machruje , jak to umi postavit na zadni
jen tak mezi nama - takhle to umim taky ..mozna bych to poslal jeste rovnejcMozna to umi jen mu to treba nevyslo... Jsem rad ze jsem s takejch akci vyrostl
kdyz mu to nevyslo , tak to neumi na sto procent ... proste bud jo , nebo ne ...podivej se na Osiho fotku - tam je jasne videt to zvladnuti stroje v trojitem axlu s razantnim svihem na konci tomu rikam predvadecka a ne nejaky zvedani
hlemejzd999 (Člen) 03.05.2013 17:24:27 Offline |
a jinak ty kucí z Trebice ho znaj a rikaj , ze to fakt umi , blazni s motorkama na letisti po prednim, po zadnim a tak , ale todle mu fakt asi nevyslo
ale prdel to je
Banditatom (Člen) 03.05.2013 18:18:53 Offline |
Filous psal:...každýmu co jeho jest, ale já rači poletim sám nebo s dvouma-třema, kerý znám někam do hor...
Presne tohle mel tomicek na mysl
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:proc myslis , ze to neni prdel ? ...ja se rezu , jen kdyz ho vidim ...kokot , co to neumi , ale pred lidma machruje , jak to umi postavit na zadni
jen tak mezi nama - takhle to umim taky ..mozna bych to poslal jeste rovnejcMozna to umi jen mu to treba nevyslo... Jsem rad ze jsem s takejch akci vyrostl
kdyz mu to nevyslo , tak to neumi na sto procent ... proste bud jo , nebo ne ...podivej se na Osiho fotku - tam je jasne videt to zvladnuti stroje v trojitem axlu s razantnim svihem na konci tomu rikam predvadecka a ne nejaky zvedani
Osi vždycky "přehrává"
God Save The Queen!
Kelly01 psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:Mozna to umi jen mu to treba nevyslo... Jsem rad ze jsem s takejch akci vyrostl
Osi vždycky "přehrává"
...tentokrát "přehrávala" motorka víc než já (já se snažil jen udržet)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Tak z Vrchlabí doma žadný katastrofiský scénaře zde avizovaný se tam nekonali bo ani to cákání na motorku .
Něco ještě k fláterníkům
http://www.videacesky.cz/skece/louis-ck … cka-cirkev
Lepší někdy, než nikdy.
drakstr psal:Tak z Vrchlabí doma žadný katastrofiský scénaře zde avizovaný se tam nekonali bo ani to cákání na motorku .
U nás taky dobrý. Farář je motorkář a kázání měl zajimavý. Je zvláštní , když je plnej kostel motorkářů a né starejch babiček a dědečků. No a hlavně bylo k vidění spousta pěknejch strojů
kdrk psal:drakstr psal:Tak z Vrchlabí doma žadný katastrofiský scénaře zde avizovaný se tam nekonali bo ani to cákání na motorku .
U nás taky dobrý. Farář je motorkář a kázání měl zajimavý. Je zvláštní , když je plnej kostel motorkářů a né starejch babiček a dědečků. No a hlavně bylo k vidění spousta pěknejch strojů
Jo ve vrchlabí je taky moto farář docela sme se natlemili kázal o tom jak za mlada jezdil na pařezoj
drakstr psal:kdrk psal:drakstr psal:Tak z Vrchlabí doma žadný katastrofiský scénaře zde avizovaný se tam nekonali bo ani to cákání na motorku .
Jo ve vrchlabí je taky moto farář docela sme se natlemili kázal o tom jak za mlada jezdil na pařezoj
a už vás maj! :D teď už si jenom počkaj na nestřeženou chvilku, až k nim budete stát zády...
yebat psal:drakstr psal:kdrk psal:
U nás taky dobrý. Farář je motorkář a kázání měl zajimavý. Je zvláštní , když je plnej kostel motorkářů a né starejch babiček a dědečků. No a hlavně bylo k vidění spousta pěknejch strojůJo ve vrchlabí je taky moto farář docela sme se natlemili kázal o tom jak za mlada jezdil na pařezoj
a už vás maj! :D teď už si jenom počkaj na nestřeženou chvilku, až k nim budete stát zády...
měl jsem plechový trenky
drakstr psal:yebat psal:drakstr psal:
Jo ve vrchlabí je taky moto farář docela sme se natlemili kázal o tom jak za mlada jezdil na pařezoja už vás maj! :D teď už si jenom počkaj na nestřeženou chvilku, až k nim budete stát zády...
měl jsem plechový trenky
Farář co jezdí na motorce , nemůže bejt nebezpečnej
drakstr psal:kdrk psal:drakstr psal:Tak z Vrchlabí doma žadný katastrofiský scénaře zde avizovaný se tam nekonali bo ani to cákání na motorku .
drakstr psal:kdrk psal:Jééééé, já to myslel dobře. Viděl jsem to jenom jednou a to ještě z rychlíku . No ale koukám, že jsem dloubnul do vosího hnízda
Změna plánu? No jo zvyk je železná košile.
Michal Dk psal:drakstr psal:kdrk psal:
U nás taky dobrý. Farář je motorkář a kázání měl zajimavý. Je zvláštní , když je plnej kostel motorkářů a né starejch babiček a dědečků. No a hlavně bylo k vidění spousta pěknejch strojůJo ve vrchlabí je taky moto farář docela sme se natlemili kázal o tom jak za mlada jezdil na pařezoj
Změna plánu? No jo zvyk je železná košile.
no co nějak se to zvrtlo zvědavost nám nedala
Stránky: 1