Nejsi přihlášen
Re: Vlnenie motorky
zkus uvolnit víc ruky, může to být způsobené tím, že se podvědomě přitahuješ k řidítkám, abys překonal odpor větru a rozhodíš si to sám. další možnost je oskákaná guma, nebo blbě utažený krk řízení. nebo pokud jsi se v tom hrabal, tak pošoupnuté tlumiče v brýlích, nebo to máš prostě křivý
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
palinko psal:gumy mam dobre menil som sice jazdene, ale dobre, zacalo mi to robit az po case, ale tu zadnu nemam vyvazenu. Myslite ze to moze byt tym?
Nevyvážená zadní nemá vliv, nikdy zadek nevyvažuju.Přední je nutnost vyvážit.
K.a.s.y.m. (Člen) 09.05.2013 19:16:06 Offline |
SO 545 psal:ked ti tvoj zivot stoji len za ojazdenu pneumatiku /alebo 2/ potom uz nemas daleko k samovrazde...
nic v zlom ale obcas to nema cenu.
já nikdy nový gumy nejezdil a jako sebevrah si nepřipadám..vlnění motorky má vždy společnýho něco s podvozkemať už je to krk nebo špatný přední nebo zadní tlumiče případně uložení kyvky a horší gumy to jen víc zvýrazní.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2013 07:01:37 Offline |
mr.BSE psal:nejde vo to, ze je to jeta guma...
de vo to, ze je proste voskakana - ja sem mel voskakanou relativne novou Road Attack-u... mela asi 3000km a sla do
proc by nekdo obouval gumu kterou za 500-1000 km vyhodi?to sou vyhozeny prachy.
Mě takovýhle rozvlnění dělala kombinace D208 a předního štítku puig (na Nku)
Když jsem držel nějakou dobu 120 km/h tak se to začlo potácet, pomohlo jen zavření plynu a nebo naopak zrychlit....
S jinejma gumama mi to nedělalo a bez štítku ani s D208
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:nejde vo to, ze je to jeta guma...
de vo to, ze je proste voskakana - ja sem mel voskakanou relativne novou Road Attack-u... mela asi 3000km a sla doproc by nekdo obouval gumu kterou za 500-1000 km vyhodi?to sou vyhozeny prachy.
nerozumím pointě tvyho příspěvku
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2013 13:12:23 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:nejde vo to, ze je to jeta guma...
de vo to, ze je proste voskakana - ja sem mel voskakanou relativne novou Road Attack-u... mela asi 3000km a sla doproc by nekdo obouval gumu kterou za 500-1000 km vyhodi?to sou vyhozeny prachy.
nerozumím pointě tvyho příspěvku
neni my jasny proc by nekdo koupil jetou gumu na ktery najede 500-1000 km.
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:
proc by nekdo obouval gumu kterou za 500-1000 km vyhodi?to sou vyhozeny prachy.nerozumím pointě tvyho příspěvku
neni my jasny proc by nekdo koupil jetou gumu na ktery najede 500-1000 km.
a to sem já někde tvrdil? nebo to pořád blbě chápu?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2013 19:34:21 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:
nerozumím pointě tvyho příspěvkuneni my jasny proc by nekdo koupil jetou gumu na ktery najede 500-1000 km.
a to sem já někde tvrdil? nebo to pořád blbě chápu?
to bylo pouze konstatování..nehledej v tom hlubokou myšlenku
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:
neni my jasny proc by nekdo koupil jetou gumu na ktery najede 500-1000 km.a to sem já někde tvrdil? nebo to pořád blbě chápu?
to bylo pouze konstatování..nehledej v tom hlubokou myšlenku
tos měl napsat hned
mě zmátla ta tvoje citace mýho příspěvku
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 10.05.2013 19:36:58 Offline |
Kuci kdyz je tu take tema tak sa optam... Mam problem ze pri brzdeni mezi 80-90 se mi rozskace predek proste vibruje... Problem je v tom ze me uz nic nenapada pac kotouce desky new, predni tlumice po go vcetne novych pruzin nove lozisko krku nove gumice cca 600km delalo to pred i po jejich vymene... Napada nekoho neco jo brzdice jsem venku mel vypucoval chodi jakes takes...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2013 19:44:33 Offline |
Banditatom psal:Kuci kdyz je tu take tema tak sa optam... Mam problem ze pri brzdeni mezi 80-90 se mi rozskace predek proste vibruje... Problem je v tom ze me uz nic nenapada pac kotouce desky new, predni tlumice po go vcetne novych pruzin nove lozisko krku nove gumice cca 600km delalo to pred i po jejich vymene... Napada nekoho neco jo brzdice jsem venku mel vypucoval chodi jakes takes...
zkus zhubnout
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Kuci kdyz je tu take tema tak sa optam... Mam problem ze pri brzdeni mezi 80-90 se mi rozskace predek proste vibruje... Problem je v tom ze me uz nic nenapada pac kotouce desky new, predni tlumice po go vcetne novych pruzin nove lozisko krku nove gumice cca 600km delalo to pred i po jejich vymene... Napada nekoho neco jo brzdice jsem venku mel vypucoval chodi jakes takes...
zkus zhubnout
Jen hádám :) ale podle toho co máš všechno nový mě nenapadá už nic jinýho...nemůže bejt ohlý uchycení brzdiče (prostě jestli to nedostalo ránu a brzdič nemá rovnoběžnou osu s kotoučem).
Banditatom (Člen) 10.05.2013 19:54:44 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Kuci kdyz je tu take tema tak sa optam... Mam problem ze pri brzdeni mezi 80-90 se mi rozskace predek proste vibruje... Problem je v tom ze me uz nic nenapada pac kotouce desky new, predni tlumice po go vcetne novych pruzin nove lozisko krku nove gumice cca 600km delalo to pred i po jejich vymene... Napada nekoho neco jo brzdice jsem venku mel vypucoval chodi jakes takes...
zkus zhubnout
Debie voenemuzu za to ze mi moja seprala vsechny hadry o 3 cisla
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
palinko psal:tie jazdene gumy su z nemecka su ako nove este mali tie gumove dzindziky ako nova pneu. takze v tom by som problem nevidel. no vyskusam popozerat vsetko
a proč je ten germán vyhodil ?
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:palinko psal:tie jazdene gumy su z nemecka su ako nove este mali tie gumove dzindziky ako nova pneu. takze v tom by som problem nevidel. no vyskusam popozerat vsetko
a proč je ten germán vyhodil ?
se mu to na cilovce prej vlnilo...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1