Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » mi povězte...

hans (Člen)
02.06.2007 17:11:01

mi povězte...

co to maj ty kluci silničářský za novej debilní zvyk, zalejt každou díru asfaltem a zasypat to kačírkem....
na dnešních cca 150 km jsem si málem dvakrát ustlal...každá druhá zatáčka zasviněná....sick
fuj......zlatý záplaty....

Sapere Aude
www.gunlex.cz
GSF josef (Člen)
02.06.2007 17:36:08

Re: mi povězte...

klasika sick a nejlepsi ze pred to prdnou ceduli a je vyreseno. kdyby jeden z tech volu vzal koste a stahnul to do prikopa tak je klid bigsmile

Fik-B6S (Člen)
02.06.2007 18:55:02

GSF josef psal:

klasika sick a nejlepsi ze pred to prdnou ceduli a je vyreseno. kdyby jeden z tech volu vzal koste a stahnul to do prikopa tak je klid bigsmile

pokud je to značený tak je to super horší je do toho vleťet když je neznačený...sick

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
Kim (Člen)
02.06.2007 19:03:23

hald asi nemaj co dělatbigsmile
jako každej rok touhle dobouidontknow

...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Pool (Člen)
02.06.2007 20:11:46

kurna chlapi ... to je prece jasny > tepla zima good ---> zbude matrossmile1 ---> kdyz ho nevykazou jako spotrebovanejidontknow ---> pristi zimu nic nedostanousmile2 ---> nebudou moct sypatidontknow ---> bude to klouzatfuck ---> na bandit forusick ---> jak je mozny ,ze ty pussycestarsky nic neposypaly /// proste r[h]ovnovaha sil ve vesmiru surprised bigsmile

... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
marcoo (Člen)
03.06.2007 11:04:31

Koukám že se s tím skur.eným posipem roztrh pytel.U nás to je snad všude.fuck

bobule (Člen)
03.06.2007 11:10:58

V pátek jsem dal Ústecký kraj, taky to bule všude ale měli to pěkně označený značkama a každou díru obstříklou sprejem takže se tomu dalo vyhejbat, každopádně je to hnus.

to jebu
bery (Člen)
03.06.2007 11:18:49

bobule psal:

V pátek jsem dal Ústecký kraj, taky to bule všude ale měli to pěkně označený značkama a každou díru obstříklou sprejem takže se tomu dalo vyhejbat, každopádně je to hnus.

???????surprisedidontknow konkrétně sem tu doma a ještě sem to neviděl

momentalně zavostalej
bobule (Člen)
03.06.2007 11:23:08

bery psal:
bobule psal:

???????surprisedidontknow konkrétně sem tu doma a ještě sem to neviděl

jel sem od Lovosic a v Ústí jsem přejel most a jel pod Střekovem na Litoměřice asi 5km úsek

to jebu
bery (Člen)
03.06.2007 11:39:38

bob - no jo tak to si nejel usteckej krajbigsmile

momentalně zavostalej
Polo (Člen)
03.06.2007 19:51:44

tak sem sem chtěl napsat zhruba to co Hans. Si v pátek frčim svou oblibenou a prvni misto, kde jsem zjistil, že tam přede mnou byli silničáři bylo v samozřejmě v zatáčce. Ještě že v protisměru nic nejelo. Kurva neměli by tam nákou ceduli dávat? Nebylo tam vůbec nic. Potkal sem je kousek dál a smáli se jak **** sem jim chtěl něco říct, ale...  To bych sicksickfuck

Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS