Nejsi přihlášen
Víko alternátoru
Zdravím, potřeboval bych poradit s mojím poškrábaným víkem alternátoru.Jak jsem psal je poškrábané a potřeboval bych ho nějak levně spravit,dát do pucu.Nové se mi kupovat nechce.Dá se ta barva koupit např. ve spreji,že bych si to spravil sám a nebo neví někdo o někom,kdo by to dokázal tady na Moravě?. Díkyy
hlemejzd999 (Člen) 07.05.2013 13:06:27 Offline |
Re: Víko alternátoru
TJ Thyne psal:Zdravím, potřeboval bych poradit s mojím poškrábaným víkem alternátoru.Jak jsem psal je poškrábané a potřeboval bych ho nějak levně spravit,dát do pucu.Nové se mi kupovat nechce.Dá se ta barva koupit např. ve spreji,že bych si to spravil sám a nebo neví někdo o někom,kdo by to dokázal tady na Moravě?. Díkyy
...pošli mi to poštou a vrátím ti to jak nový
...sprej (takovej aby byl stejnej jako origo motor) můžeš koupit taky, k tomu matnej lak, nějakej tmel, šmirgly a vyjde tě to skoro dráž než když to necháš udělat někoho kdo k tomu má předpoklady ...a o kvalitě sprej vs. tak jak to má bejt nemá smysl ani mluvit, to je neporovnatelný
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:TJ Thyne psal:Zdravím, potřeboval bych poradit s mojím poškrábaným víkem alternátoru.Jak jsem psal je poškrábané a potřeboval bych ho nějak levně spravit,dát do pucu.Nové se mi kupovat nechce.Dá se ta barva koupit např. ve spreji,že bych si to spravil sám a nebo neví někdo o někom,kdo by to dokázal tady na Moravě?. Díkyy
...pošli mi to poštou a vrátím ti to jak nový
...sprej (takovej aby byl stejnej jako origo motor) můžeš koupit taky, k tomu matnej lak, nějakej tmel, šmirgly a vyjde tě to skoro dráž než když to necháš udělat někoho kdo k tomu má předpoklady ...a o kvalitě sprej vs. tak jak to má bejt nemá smysl ani mluvit, to je neporovnatelný
Ok,to by šlo.A kolik by jsi za to chtěl?.
Banditatom (Člen) 17.05.2013 21:47:09 Offline |
Filous psal:mr.BSE psal:taky sem to měl poškrábaný a vybrousil a vyleštil sem to k nepoznání
nicméně je pak otázkou vkusu, jestli to tam nezáří jak pěst na oko na celým matným motoru...musíš toho prostě vyleštit víc
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00080.jpg[/IMG]
cece jak si lestil ty zebra na valcich? Nejak se me to libi vic a vic
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Filous psal:mr.BSE psal:taky sem to měl poškrábaný a vybrousil a vyleštil sem to k nepoznání
nicméně je pak otázkou vkusu, jestli to tam nezáří jak pěst na oko na celým matným motoru...musíš toho prostě vyleštit víc
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00080.jpg[/IMG]cece jak si lestil ty zebra na valcich? Nejak se me to libi vic a vic
K6 to má origo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Banditatom psal:Filous psal:
...musíš toho prostě vyleštit víc
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00080.jpg[/IMG]cece jak si lestil ty zebra na valcich? Nejak se me to libi vic a vic
K6 to má origo
......apropó, mam vážnýho zájemce na tvoji K6, zejtra ti cinknu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:VikecB12 psal:Banditatom psal:
cece jak si lestil ty zebra na valcich? Nejak se me to libi vic a vicK6 to má origo
......apropó, mam vážnýho zájemce na tvoji K6, zejtra ti cinknu
Pokudmožno do oběda,pak už budu vožralej Máti má padesát,tak budem lemtat vod dopoledne A ať mě ani náhodou nezkouší někdo lámat,pod kilo ho nedám aji kdyby tady měl zhnit
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 18.05.2013 06:51:30 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:Filous psal:
K6 to má origo
To vim taky lojziku jen von to ma krapec vic lesklejsi nez vorigo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Filous psal:mr.BSE psal:taky sem to měl poškrábaný a vybrousil a vyleštil sem to k nepoznání
co žebra, ale to víko by mě zajímalo. já to na pár motorkách viděl a to musí bejt strašný výmrd to dělat, i když je fakt, že zima byla dlouhá. Ináč filousu sem rád, žes konečně dostal rozum a pochopil co je na motorce hezkýho. Hele Bró, měl bych tipa na pěknů zlatů barvu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Filous psal:mr.BSE psal:taky sem to měl poškrábaný a vybrousil a vyleštil sem to k nepoznání
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00080.jpg[/IMG]
ešte tak ten velkej dekl... na ventilovy víko a žebra bych asi neměl nervy
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Koldan psal:Banditatom psal:Filous psal:
co žebra, ale to víko by mě zajímalo. já to na pár motorkách viděl a to musí bejt strašný výmrd to dělat, i když je fakt, že zima byla dlouhá. Ináč filousu sem rád, žes konečně dostal rozum a pochopil co je na motorce hezkýho. Hele Bró, měl bych tipa na pěknů zlatů barvu
...víko je pakárna a se zlatou di víš kam
jasný, přivezu ináč to víko, povykládej. nejdřív odstraňovač barev a pak normálně na vrtačce tenkej vrták s filcem? ci fix to musí bejt pakárna jako sviňa. já na víka, vidle a a kyfku měl domácí leštičku, to sa jen chytlo do ruk, motor jako kráva, taks to k temu přiložil a už sa to lesklo, žádná křeč. horší byla kola. to víko si moc neumím představti, dyž tam nejsů plochy a je to samej zkurvenej záhyb
Koldan psal:jag sem to začal číst, tož sem sa lekl, že to Inkviz leštil, to sa mi nějak nezdálo vokaž fotku celý mašiny, ať ti tu dřinu možeme pochválit
...aktuální fotku asi nemam a navíc uš to tag je vyblejskaný druhou nebo třetí sezónu, letos sem dělal jen podsedlovej plast, držák rz a měnil sem zadní lampu...ale nefotil sem to...
hlemejzd999 (Člen) 19.05.2013 20:24:50 Offline |
hlemejzd999 psal:Filous psal:......aš to rozbíju, koupim u tebe bednu černejch matnejch sprejů na Bandasku a k tomu Harýka
...móóóc pjekný
TJ Thyne psal:osiris psal:thynymu: viděl jsem to? 1000,-?
Hele Osirisu vodkaď jsi?.Stavil bych se k tobě,mrkli by jsme na to,teda pokud jsi z Moravy?.
...to se na to asi nemrknete ...ale fotka taky dost napoví
Filous psal:TJ Thyne psal:osiris psal:thynymu: viděl jsem to? 1000,-?
Hele Osirisu vodkaď jsi?.Stavil bych se k tobě,mrkli by jsme na to,teda pokud jsi z Moravy?.
...to se na to asi nemrknete ...ale fotka taky dost napoví
na druhů stranu já bych taky chcel vjědět votkáť ten barvičkář je, teda estli jako tady nejni inkogníto. aj by ňa zajímalo jaků tu má funkcu, jak se menuje menem, páč ta přezdífka je ňáká divná, kolik už má natočýno járů, estli má Bandita, nebo ňáků jepku, z kerýho je kraje, města, jaký má webový stránky, ímejl, telefon, ajsíkjů a skajp. jo a fotku by taky moh vokázat vořešprut jeden nevychovanej
TJ Thyne psal:osiris psal:thynymu: viděl jsem to? 1000,-?
...když si klikneš u uživatelů na nick, tak se v případě těch slušnějších i něco dozvíš
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1