Nejsi přihlášen
Rada ohledně B12
Ahoj všichni,
vlastním B6S rok 1998. Nyní si myslím, že nastal čas na plnotučnou 12, bohužel však nemám moc velké zkušenosti a znalosti ohledně B12. Nemáte náhodou někdo k prodeji B12, popř. zda někdo neví o nějakém dobrém kousku? Nemám zkušenosti, tak se omlouvám, že to řeším takto. Koukal jsem na tento inzerát a chtěl bych znát váš názor. Je to inzerát na B12 z 18.5.2013 (modré eSko). Ještě bych se chtěl zeptat, za kolik bych mohl nabídnout B6 k prodeji, zhruba cenové rozpětí.
Díky všem
Re: Rada ohledně B12
Na té v bazaru je vidět zastříknutý místa na přední kapotě a zadním podsedláku po nějakým sklouznutí+volakovaný zrcátka,jinak je pěkná,zdá se celkem čistá. Taky hledám něco podobnýho pro kamoša v podobné ceně. Ta B6S je dneska myslím kolem 40tisíc,záleží na stavu,za krasavicu se dá možná dostat 45,za ruinu je 25moc
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
ja zas chci nabidnout svoji šestku 2002 za 12tku klidně starší :D
4Fun.cz psal:VikecB12 psal:Já hledám origo esko....
vo jednom vím-ale nedám
A já vo jedné dvanáctce taky vím,a klidně aji dám,ale nikdo mě nechce dat těch pár šušňů za ňu,rači koupí dovoz po starším seriozním pánovi z endéer vo deset lacinější
No bóže,tak zustane doma,tady chleba nežere Ale je to dobrý,už sem na něm letos dal 60km,takže možná letos vyjedu jednu nádrž a natankuju aspoň čerstvej benzín Zato na BMW už mám skoro 3000km
hlemejzd999 (Člen) 24.05.2013 07:10:15 Offline |
vendous psal:To prodáváš to modrý eSko?
Vikec ?...ten prodává tůto http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:vendous psal:To prodáváš to modrý eSko?
Vikec ?...ten prodává tůto http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html
á Vikec vyměkl, už je pod stovkou
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
děda psal:to dej za 90 a zmizne
Za devadesát bych ho nikdy nedal,nedal bych ho ani za 98,prostě kilo,nebo nic,nikomu ho nenutím. Inzerát staženej,Filous dohodil ženicha,tak mu chvilku počkám.
Mám tu motorku od funglovky a asi ukápne slza,jestli vodfrčí Ale co,pohraju si chvilu s baworákama a pak se uvidí co dál. Třeba si koupím nějakýho kulta B12,ale momentálně to nemám kde fšecko parkovat
VikecB12 psal:děda psal:to dej za 90 a zmizne
Za devadesát bych ho nikdy nedal,nedal bych ho ani za 98,prostě kilo,nebo nic,nikomu ho nenutím. Inzerát staženej,Filous dohodil ženicha,tak mu chvilku počkám.
Mám tu motorku od funglovky a asi ukápne slza,jestli vodfrčí Ale co,pohraju si chvilu s baworákama a pak se uvidí co dál. Třeba si koupím nějakýho kulta B12,ale momentálně to nemám kde fšecko parkovat
...fčera mi volal, bere ho, ruka je v nohávje, tagže začni brečet kámo, f dohledný chvíli bude mít tvoje K6 stání na břehu Jizery
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:VikecB12 psal:děda psal:to dej za 90 a zmizne
Mám tu motorku od funglovky a asi ukápne slza,jestli vodfrčí Ale co,pohraju si chvilu s baworákama a pak se uvidí co dál. Třeba si koupím nějakýho kulta B12,ale momentálně to nemám kde fšecko parkovat...fčera mi volal, bere ho, ruka je v nohávje, tagže začni brečet kámo, f dohledný chvíli bude mít tvoje K6 stání na břehu Jizery
Jo,fčera volal,mašina tady stojí,tak jak to bude aktuální dá vědět,já votřu prach,nachystám k tomu origo lauf, olej s filtrem a náplň do skota a muže frčet Běda jak příjde stoletá voda a utopíte ho tam u vás
Stránky: 1