Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Vrut v zadní gumě

Palino (Člen)
18.05.2007 16:16:04

Vrut v zadní gumě

Začalo mně ucházet zadní kolo a objevil jsem malý vrut v gumě. Ptal jsem se ve dvou pneuservisech, ale odmítli to opravit, prý je to riziko, a že abych si koupil novou gumu. Až v třetím to vzali, s remcáním a bez papírů.
Je to opravdu takové riziko? help

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
MartysN6 (Člen)
18.05.2007 17:25:56

Re: Vrut v zadní gumě

A jak ti to lepili? klasika hříbek ze spodu , nebo to odflákli knotem. Hlavu bych si s s tím nelámal.

Rozhodně to není důvod k výměně, teda pokud to nebyl šroub jak hovadosmile1

Palino (Člen)
18.05.2007 20:36:13

MartysN6 psal:

A jak ti to lepili? klasika hříbek ze spodu , nebo to odflákli knotem. Hlavu bych si s s tím nelámal.

Rozhodně to není důvod k výměně, teda pokud to nebyl šroub jak hovadosmile1

Rikal, ze knot je napussy, da tam hribek

Filous (Člen)
18.05.2007 21:02:28

...buť f klidu, kór esi máš hřip zevnitř...uš dvakrát sem dojížděl zadek vopravenej enem knotem zvenku aš na plátno...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
KOŽON (Člen)
18.05.2007 21:08:26

....i ten odflaknutej knot vydržígoodgoodlepím tak běžněbigsmile

Palino (Člen)
03.06.2007 12:47:17

Před deseti dny mně gumu opravili, vrazili tam hříbek a guma v poho. Akorát se mně zdálo, že při nájezdu do zatáčky mně trochu plave zadní kolo.
Tento týden jsem měl motku na pravidelném servisu a zjistili, že mně pod rozetou chybí jedna součástka, takový ten váleček asi 5cm široký s vybráním na ložisko. Váleček jsem nakonec našel v pneuservisu, kde se už týden modlili, aby si někdo nerozbil hubu. Vůbec netušili, komu to patří.idontknow

KOŽON (Člen)
03.06.2007 13:08:32

Tak alspoň ,že se našel štastný majitel dřiv než si nabil hubugood
minuli vikend jsem taky pichnul a zachranil mě antipichsurpriseda nasledný knotbigsmile

Pšán (Člen)
03.06.2007 14:22:18

Pavel_B12 psal:

Před deseti dny mně gumu opravili, vrazili tam hříbek a guma v poho. Akorát se mně zdálo, že při nájezdu do zatáčky mně trochu plave zadní kolo.
Tento týden jsem měl motku na pravidelném servisu a zjistili, že mně pod rozetou chybí jedna součástka, takový ten váleček asi 5cm široký s vybráním na ložisko. Váleček jsem nakonec našel v pneuservisu, kde se už týden modlili, aby si někdo nerozbil hubu. Vůbec netušili, komu to patří.idontknow

..by ti ten "servis" měl dělat doživotního sponzora..surprisedidontknow

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Koldan (Člen)
04.06.2007 07:19:13

Pavel_B12 psal:

mně se to podařilo taky,dyž sem to měl půl roku vše do šroubku rozdělaný a pak to dával dohromady,tag ně tento váleček zůstal taky,sem furt studoval kam patří,ale došel sem na tobigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Bedřich (Člen)
04.06.2007 08:55:39

To je docela hustýsurprised

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS