Nejsi přihlášen
Rozměr ráfku v TP, pneu ..
Ahoj Bandiťáci, na bandosce (GSF 600 N, 1998) mám nyní gumy 120 vpředu a 160 vzadu - ještě po původním majiteli. Chci tam dát správný rozměr 110 a 150. V TP jsou údaje:
J17 X MT 3.00, 110/70 ZR 17
J17 X MT 4.00, 150/70 ZR 17 ..
Když jsem se ale koukal na ráfky, tak vpředu souhlasí, ale vzadu je 4.50:
J17 X MT 4.50
Tak a teď otázka: kde je chyba?
Jaký kolo vzadu máte vy?
Co máte v techničáku?
Díky
Nko, Nko, Nko, Nko, Nko, Nko, Nko!
Re: Rozměr ráfku v TP, pneu ..
asi tam mas napasovanou prdel z novejsi B6 00 -04 ta mela sirsi rafek na 160tku zadni pryz
wasek psal:Zdravím, pořád řeším dilema s ráfky a pneu.
Viz http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=13276
Každý mi řekne něco jiného, teď jsem zase mluvil s jedním prodejcem a přej na Bandita 6tku byly vždy 120tka a 160tka.
Prosím nepište odpovědi typu Dej tam to, co je v TP, protože to bych musel měnit i zadní ráfek .
Prosím tedy, napište mi, co máte v TP za rozměry ráfku a pneu vy. - takový malý průzkum . Díky
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Wenca:
...tag k tomu prodejci uš nechoť, páč esi ti řek, že na B6 se nigdy nic jinýho neš 120/160 nevobouvalo, tag ví piču...podivej se tady na stránkách do votkazu "Technika" v hlavní nabítce a tam se podivej do technickej popisů dle roku výroby...každopádně by ti s toho mělo bejt jasný, že v letech 95-99 se na B6 vobouvali 110/150 a vot rv 00 vejš 120/160...rozdíl je danej jinejma rozměrama ráfu...cokoli jinýho máš vfobutý nebo zapsaný f TP je prostě špatně...hofg...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Honzik8719 (Člen) 01.06.2011 14:34:48 Offline |
osiris psal:...což mu každej říká, ale wenca tomu furt nechce věřit a chce slyšet tu vo tý 160ce
pro Wénův klid na duši(teda snad) já mám u svojí babičky(rok 96) v TP 3.00 a 4.00 na Bandasce mám 3.00 a 4.50 a vobutý mám 120/160 a nic si z toho nedělám
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 01.06.2011 16:05:46 Offline |
wasek psal:Tvl hoši já na to fakt asi taky ser ua vpředu nechám tu 120tku a dozadu dám zase 160tku :)
mě se to i opticky víc líbí když tam mám 120/160 a teď když už víš,že se na to asi vysereš a obuješ znovu to samý by sis taky mohl vyplnit profil!
...relativní kochač...
...češi v tp uváděj ráfky př. 3 a zad. 4
...němci př. taky 3, ale zadek 4,5
...katalog originálních dílů uvádí vzadu shodně s německým typovým listem taky 4,5
...čili českej úředník měl buď špinavý brejle, nebo asi chybil
...rozměry gum jsou jednoznačný: vpředu 110 a vzadu 150, oboje na 70 v sedmnáctkách
(rozměr ráfku ti nikdo při kontrole na silnici zkoumat nebude, na technický je to už reálnější, číslo na gumě si ale přečte každej blb kdekoliv)
...teď už to víš všechno
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Díky všem kluci, byl jsem se podívat i na kyvce a tam je klasika 110 a 150. Prolezl jsem manuál a zjistil, že jsou ještě nějaký písmenka - podtypy podle roku a na mne sedí W, což je 110 a 150.
Prostě mne jen zmátlo to, co je v techničáku, jestli je to chyba úředníka s tím ráfkem, tak to potěš .
No tak tam asi dám nakonec 110 a 170 pro klid na duši. Bál jsem se je, aby ta 150tka nebyla příliš úzká na 4,50 ráfek (což samozřejmě teď už vím, že to je rozměr přesně pro 150tku )
Jo a jdu si teda vyplnit profil, jsem nevěděl, že to tady taky jde .
wasek psal:Díky všem kluci, byl jsem se podívat i na kyvce a tam je klasika 110 a 150. Prolezl jsem manuál a zjistil, že jsou ještě nějaký písmenka - podtypy podle roku a na mne sedí W, což je 110 a 150.
Prostě mne jen zmátlo to, co je v techničáku, jestli je to chyba úředníka s tím ráfkem, tak to potěš .
No tak tam asi dám nakonec 110 a 170 pro klid na duši. Bál jsem se je, aby ta 150tka nebyla příliš úzká na 4,50 ráfek (což samozřejmě teď už vím, že to je rozměr přesně pro 150tku )
Jo a jdu si teda vyplnit profil, jsem nevěděl, že to tady taky jde .
Jaks nevěděl že se musí vyplnit profil ??
Jestli máš eSko tak tě to omlouvá a jestli eNko tak ti muším dát pojeb....
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Honzik8719 (Člen) 01.06.2011 22:58:14 Offline |
wasek psal:a sakra, mám Nko
jak sakra buď šťastnej žes vybral správnou verzi Bandita
...relativní kochač...
Kakac psal:wasek psal:a sakra, mám Nko
Hochu tak to máš u mě po
Ale zasejc z Ondrášem a podobnýma ......si asik padneš do noty
není nad vřelé přivítání, že jo, přecedo?
No jestli je chudak wasek divnej, tak zapadne, ale asik jo, jinak by byl náš, ni?
Bandit 4EVER!!!
Když mne to Sko přijde strašně ošklivý, Nko je takovej krásnej naháč s klasickým kulatým světlem .... Sko je jako když se někdo nešikovný a vezme tu hezkou motorku a chce z ní udělat kapotu a v polovině skončí, protože už to prostě dál nešlo ... néé dělám si srandu, Sko je samozřejmě taky hezký .... ale prostě o trochu míň než Nko no
ale ! S-ko je pro chudáky, kteří neměli dost peněz na to koupit celokapotu, takže takovej kompromisprostě schizofrenici, maj silnici, přitom naháče
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
wasek psal:Když mne to Sko přijde strašně ošklivý
Hochu tak tímhle jsi to definitivně posral
A s tím doděláním...........U nás aspoň něco vytvořili ,ale u eNka (u tej hrůzy) ani nezačli
wasek psal:To je drsný, jak se mají Nkaři a Skaři tady na fóru mezi sebou rádi
No každopádně díky všem na odpovědi v tomto vláknu, které mi napomohly k rozlousknutí problému s ráfky
ano, my se přímo milujeme!
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:wasek psal:To je drsný, jak se mají Nkaři a Skaři tady na fóru mezi sebou rádi
No každopádně díky všem na odpovědi v tomto vláknu, které mi napomohly k rozlousknutí problému s ráfkyano, my se přímo milujeme!
tak,tak jak praví předseda já ty kluky ušatý s eNkem úúúplně zbožňuju
wasek psal:To je drsný, jak se mají Nkaři a Skaři tady na fóru mezi sebou rádi
No každopádně díky všem na odpovědi v tomto vláknu, které mi napomohly k rozlousknutí problému s ráfky
Koukám,máš cit pro ironii a to je sympatické
Ondráš psal:wasek psal:Když mne to Sko přijde strašně ošklivý...
Tady myslím není potřeba více dodávat.
Bylo tím řečeno vše co bylo nutné.
Kakac + barynek:
Ondráši vod tebe slyšet názor co je pěkný a co ne ,nechci .
To si raději poslechnu Knížáka protože má stejně pošahanej názor na umění a krásu
tvl vy jste maséři , bych se nedivil, kdyby 80 procent (neli víc ) témat tady ve fóru se ke konci vždy zvhrlo v diskuzi mezi Nkařema a Skařema.
Jinak těch Skařů je mi docela líto, když na jejich motorku v Suzuki fabrice nevyzbylo kulatý světlo.
wasek psal:tvl vy jste maséři , bych se nedivil, kdyby 80 procent (neli víc ) témat tady ve fóru se ke konci vždy zvhrlo v diskuzi mezi Nkařema a Skařema.
Jinak těch Skařů je mi docela líto, když na jejich motorku v Suzuki fabrice nevyzbylo kulatý světlo.
Kulatý světlo je pro nižší level
Pro eSko je lepší aerodynamika takže i světlo je upravený ve větrným tunelu a hlavně udělaný přímo na tenhle typ motorky
A ne sebraný nějaký světlo z druhovýroby na V3S nebo Tatru
Kakac psal:Ondráši vod tebe slyšet názor co je pěkný a co ne ,nechci .
To si raději poslechnu Knížáka protože má stejně pošahanej názor na umění a krásu
Ty si se nějak rozohnil...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Kakac psal:Ondráši vod tebe slyšet názor co je pěkný a co ne ,nechci .
To si raději poslechnu Knížáka protože má stejně pošahanej názor na umění a krásuTy si se nějak rozohnil...
Neboj céfka mi nepraskne
Přece si nebudu ničit zdraví kvůli eNku
Kdyby aspoň někdo hodil do placu pořádnej argument, proč vlastně ten S-zmrd vznikl, možná bych pochopil, ale kydy typu "komfort, aerodynamika,...", no tomu se člověk fakt musí vytlemit Ty S-ka by měly být zvláštní kategorie motorek (třeba Shit) a nepatřit pod Naked, dělá to tomu jen a jen ostudu
Já vám nevím kucí, ale ke své N-kové šestce přemýšlím o pořízení dvanáctkového S-ka..... ALE jen a pouze na cestování, páč se mi nelíbí kufry a podobný svinstvo na N-ku
S těma petkama ve předu jak tu píše Ondráš jsou ty kufry vzadu už snesitelný
Nic lidského mi není cizí
MaraKM psal:Já vám nevím kucí, ale ke své N-kové šestce přemýšlím o pořízení dvanáctkového S-ka..... ALE jen a pouze na cestování, páč se mi nelíbí kufry a podobný svinstvo na N-ku
Život je nekonečná jízda!!
BANDIT PIČO!
Broky psal:MaraKM psal:Já vám nevím kucí, ale ke své N-kové šestce přemýšlím o pořízení dvanáctkového S-ka..... ALE jen a pouze na cestování, páč se mi nelíbí kufry a podobný svinstvo na N-ku
Tyhle názory jsou jen závist eNkařů
A na cestování nic lepšího jak eSko není
P.S. a na všechno ostatní taky
P.P.S. A ke všemu je eSko ještě pěknější
ee na běžný ježdění okolo je N-ko nej krásně vypadá a vždy vidíš vše co potřebuješ
Stejně je tahle diskuze o ničem a nevím proč jsem začal reagovat nemám v ní vyhraněný názor, i když je fakt, že se k N-ku přikláním a taky jej mám
Nic lidského mi není cizí
Kokoti. Nko je prostě Nko a cokoliv jinýho je bastl, kterej dodnes nechápu nebo respektive chápu ale že by to bylo nějak pěkný? Mě to prostě přijde jako kdybych si koupil terenní auto a dal pak na něj silniční gumy, snížil ho a kdesi cosi. Prostě nahatá motorka je nahatá motorka a nějaký kapoty je jen paskvil od supersportů a čistě cestovních motorek. Skaři to moc dobře vědí a navenek jen dělají Zagorku Zkrátka čistej styl a čistá krev je N a S už je kurvení rasy.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Hele tady nekdo chtel vysvetleni pros vymysleli S ko :D Treba zrovna pro mne, mam 60 kilo i s posteli a na Nku nad 150 muzu menit prezdivku na tajemnou Litajici tasemnici nad Bnaditou :D ooo ale Nko je hezci takze zadny plasty a zmena Nicku :D oooo
Radši žádat o odpuštění než o povolení ....
Chicko psal:Hele tady nekdo chtel vysvetleni pros vymysleli S ko :D Treba zrovna pro mne, mam 60 kilo i s posteli a na Nku nad 150 muzu menit prezdivku na tajemnou Litajici tasemnici nad Bnaditou :D
Musíš se víc nažrat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Chicko psal:Hele tady nekdo chtel vysvetleni pros vymysleli S ko :D Treba zrovna pro mne, mam 60 kilo i s posteli a na Nku nad 150 muzu menit prezdivku na tajemnou Litajici tasemnici nad Bnaditou :D ooo ale Nko je hezci takze zadny plasty a zmena Nicku :D oooo
...f tvym vjeku 60 kilo??? ...ty vole, utikej fofrem k dochtorovy, určitě máš ňákou vošklivou nemoc
Chicko psal:Hele tady nekdo chtel vysvetleni pros vymysleli S ko :D Treba zrovna pro mne, mam 60 kilo i s posteli a na Nku nad 150 muzu menit prezdivku na tajemnou Litajici tasemnici nad Bnaditou :D ooo
pičovina, ve váze to nebude nemám s tim trabl ...teda jediný co mě sere je, že na dálnici mě bolí za krkem...tak tam pokud možno nejezdim
Lihy psal:Chicko psal:Hele tady nekdo chtel vysvetleni pros vymysleli S ko :D Treba zrovna pro mne, mam 60 kilo i s posteli a na Nku nad 150 muzu menit prezdivku na tajemnou Litajici tasemnici nad Bnaditou :D ooo
pičovina, ve váze to nebude nemám s tim trabl ...teda jediný co mě sere je, že na dálnici mě bolí za krkem...tak tam pokud možno nejezdim
...ty seš další pacijent
Filous psal:Chicko psal:Hele tady nekdo chtel vysvetleni pros vymysleli S ko :D Treba zrovna pro mne, mam 60 kilo i s posteli a na Nku nad 150 muzu menit prezdivku na tajemnou Litajici tasemnici nad Bnaditou :D ooo ale Nko je hezci takze zadny plasty a zmena Nicku :D oooo
...f tvym vjeku 60 kilo??? ...ty vole, utikej fofrem k dochtorovy, určitě máš ňákou vošklivou nemoc
...protože mu ta tasemnice vlaje z prdele když to valí
Filous psal:Chicko psal:Hele tady nekdo chtel vysvetleni pros vymysleli S ko :D Treba zrovna pro mne, mam 60 kilo i s posteli a na Nku nad 150 muzu menit prezdivku na tajemnou Litajici tasemnici nad Bnaditou :D ooo ale Nko je hezci takze zadny plasty a zmena Nicku :D oooo
HH, u doktora jsem byl a zeru vic nez ruskej tank :D nemam to presne, ale 180 cm cca 65kilo :)) prej je to stresem a prebytkem sexu :))
Radši žádat o odpuštění než o povolení ....
Tak děcka, už se tu nehádejte ... a result je nyní takový že:
1. objednal jsem a dal jsem tam to, co má být, tedy 110/70 a 150/70
2. pátral jsem i po úřadech, proč co a jak s tím ráfkem .. origo doklady z německa byly prej taky na zadní 4.00 ráfek
3. dneska mi konečně odepsali ze Suzuki:
Dobrý den,
správný rozměr zadního ráfku je 17xMT4.50, pneu 150/70-17.
Originální TP nebyl zřejmě vystaven autorizovaným distributorem....
V případě potřeby vystavíme potvrzení o správném rozměru ráfku atd.
Pro takové potvrzení potřebujeme kopii TP a adresu, kam potvrzení zaslat. Zasíláme na dobírku - cena 600,- Kč.
-------------------------------------
Takže pneu dnes obuté to, co tam má být, to že je v TP jinej ráfek neřeším, vím, že tam ten 4,5 má být a pokud bude někdy v budoucnu problém, nechám si za 600 poslat potvrzení od pana Suzukiho.
Jinak ale na to potvrzení a přepis v TP seru, je to detail a nebudu platit za chyby někoho jiného v minulosti ...
howk
a Nko je lepší
hlemejzd999 (Člen) 19.05.2013 22:31:54 Offline |
Chicko psal:Filous psal:Chicko psal:Hele tady nekdo chtel vysvetleni pros vymysleli S ko :D Treba zrovna pro mne, mam 60 kilo i s posteli a na Nku nad 150 muzu menit prezdivku na tajemnou Litajici tasemnici nad Bnaditou :D ooo ale Nko je hezci takze zadny plasty a zmena Nicku :D oooo
HH, u doktora jsem byl a zeru vic nez ruskej tank :D nemam to presne, ale 180 cm cca 65kilo :)) prej je to stresem a prebytkem sexu :))
tak to jsem mel cca pred nejakejma 35 kilama ..kdyz to tak zpetne promejslim , tak 65 jsem snad nikdy nemel
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Tož zajimavé téma,já mám r.96 původ "S" pak přestavba na "N" Díval jsem se na moje ráfky a na předku to sedí klasika 17/150 ale zadek mám 4,5" ráfek a 17/160 pneu,na stk a evidenčce to tak prošlo,pneu je tak v půlce ale až se sjede dám tam 17/150 Vím líp to vypadá ale nevidím v tom až tak rozdíl
...alkohol jako takový moc nemusím ale strašně rád su ožralý...
Stránky: 1