Nejsi přihlášen
Re: Pneu - rada
Tak ještě jestli máš vepředu výškovej profil 70 a né 60jako třeba B6 tak to tam klidně pude. Ale tyhle gumy musí byt za pár kaček,jinak nemají význam vzhledem k jejich výdrži,protože přilnavostí mě připadají podobný třeba roadsmartu,kterej najede dvojnásob...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Tez, záleží za kolik je máš,ty kvalifíry se fakt dost sjížděj..
daj tak třiapůl tisíce km..
Teď kupoval Kuba BT016,Hamlet je má za 4400,-
a třeba BT023 jsou za 5400,-
na obou je tutově větší nájezd než na kvalifíře..
A třeba Dunlop Sportmax má za 5.000,-..
Tak jestli jsou třeba zadara, dobrý
...a bude hůř!
Karlos, snad to vyjde a domluvím reciproci (zboží X spoty) ... Takže zadara i ne zadara ... Od týpka co mu jezdil Bičiště závody v Hořicích ... Uvidíme jak se domluvíme, jen bych ráda měla v merku nějaký pneu "v kapse" kdyby to šlo ...
Život není věčný, ale já ano...
Pokud je to qualifier made in japan, tak sleze za 3500 km... ale to i předek...ale pokud france tak by těch 5 měl dát :)
osobní skušenost... ted ju mám na zadku a zatím dobré
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Progear 650 (Člen) 23.05.2013 20:58:41 Offline |
tomasNJ psal:Pokud je to qualifier made in japan, tak sleze za 3500 km... ale to i předek...ale pokud france tak by těch 5 měl dát :)
osobní skušenost... ted ju mám na zadku a zatím dobré
Ty si kup roadattacku ty mrdale...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:tomasNJ psal:Pokud je to qualifier made in japan, tak sleze za 3500 km... ale to i předek...ale pokud france tak by těch 5 měl dát :)
osobní skušenost... ted ju mám na zadku a zatím dobréTy si kup roadattacku ty mrdale...
Tyvole,na to aby tě natrhl mu stačí kus zahradní zadice namotané na ráfku,vždyť víš,že tě spráská kdejakej endurista na baworáku
K.a.s.y.m. (Člen) 23.05.2013 21:26:46 Offline |
VikecB12 psal:Progear 650 psal:tomasNJ psal:Pokud je to qualifier made in japan, tak sleze za 3500 km... ale to i předek...ale pokud france tak by těch 5 měl dát :)
osobní skušenost... ted ju mám na zadku a zatím dobréTy si kup roadattacku ty mrdale...
Tyvole,na to aby tě natrhl mu stačí kus zahradní zadice namotané na ráfku,vždyť víš,že tě spráská kdejakej endurista na baworáku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 psal:Progear 650 psal:tomasNJ psal:Pokud je to qualifier made in japan, tak sleze za 3500 km... ale to i předek...ale pokud france tak by těch 5 měl dát :)
ty vole teď už asi ne von hubenej dost porychlil
nic to ovšem nemění na tom, že pankáč je schopen s tou roudou lítat stejně jak s tim kvalifírem (tím myslím, že rychle)
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:VikecB12 psal:Progear 650 psal:
Ty si kup roadattacku ty mrdale...Tyvole,na to aby tě natrhl mu stačí kus zahradní zadice namotané na ráfku,vždyť víš,že tě spráská kdejakej endurista na baworáku
nic to ovšem nemění na tom, že pankáč je schopen s tou roudou lítat stejně jak s tim kvalifírem (tím myslím, že rychle)
chce to jenom ohřát přece...
qualifira je dobrá guma že kloužou to sou jenom kecy...gdyž s plynem něgdo dělá harakiri tak klouže každá...
stejná "tužka" se dá jet i na staré meZce Z4... ale zasejc ne na D220 protože to je ultra piča
gdysi všechny gumy byly puky a jak se na nich lítalo...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
XJelen psal:VikecB12 psal:Progear 650 psal:
Ty si kup roadattacku ty mrdale...Tyvole,na to aby tě natrhl mu stačí kus zahradní zadice namotané na ráfku,vždyť víš,že tě spráská kdejakej endurista na baworáku
No jo,kdyš von Nitěnka je krutej skoroprofík,evidentně chce do motoGP,alespoň to moto3,jen musí držet hubu o věku,protože v tomhle směru mu už dávno ujel vlak,ale s "figurou" by mezi ty šestnáctiletý kloučky mohl
Kdešto Pankáč je pořát Pankáčem,nebo aspoň doufám
Stránky: 1