Nejsi přihlášen
Re: Motosprint Vodňany
resume: cas 11,59 a dalsi rozjizdka se nejela bo to co tam bylo s merenim casu se neda napsat - to se proste muselo videt
Pat a Mat jsou studovani ingenyri proti tem matlakum s casomirou . Vloni cas 11,53 a 11,03 - takze se to moc nemenilo. Poradi 2 (ale od konce)
Jira na B-6 cas asi 12,6 a pojel tam i nejake zmzliny , coz na poprve docela dobry vykon
kaskaderi vcelku fajn - srsen a matousek , zmokli jsme jenom asi 4x , nejvetsi ohlas mel asi 6-lety klucina , ktery sprintoval na minibike a na vedlejsi draze jezdil na 4kolce peknou pilu
a jeste zdravim Fifu a jeho mladeho (ze to tam s tatou vydr )
jardagsf na dalsi sprinty se tesici
ps. akorat meli udelat tridu pro normalni chlapy - bylo to tam samy komar na zmrzline
MOTO KOZZI GRISO
Re: Motosprint Vodňany
jardagsf psal:resume: cas 11,59 a dalsi rozjizdka se nejela bo to co tam bylo s merenim casu se neda napsat - to se proste muselo videt
Pat a Mat jsou studovani ingenyri proti tem matlakum s casomirou . Vloni cas 11,53 a 11,03 - takze se to moc nemenilo. Poradi 2 (ale od konce)
Jira na B-6 cas asi 12,6 a pojel tam i nejake zmzliny , coz na poprve docela dobry vykon
kaskaderi vcelku fajn - srsen a matousek , zmokli jsme jenom asi 4x , nejvetsi ohlas mel asi 6-lety klucina , ktery sprintoval na minibike a na vedlejsi draze jezdil na 4kolce peknou pilu
a jeste zdravim Fifu a jeho mladeho (ze to tam s tatou vydr )
jardagsf na dalsi sprinty se tesici
ps. akorat meli udelat tridu pro normalni chlapy - bylo to tam samy komar na zmrzline
Příště jedu zase!! Škoda, že šel Bandítek na zadní,vymáčkl jsem trochu spojku a to mně spomalilo... ...no a kdyš mi Jarda s Americkým řekli co a jak, druhý rozjížďky nebyly
Ale za mnou dvě CBR 600F a ještě nějaká jiná zmrzka
To americkej - hodíš mi nějaký fota plís ??
...i sem?
BMW Pičo! :-)
Stránky: 1