![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
Co s bagáží?!
Zdarec,
mám takovej divnej až noobáckej dotaz:
Letos jedeme na motorkách navštívit 4 státy a občas se jistě naskytne nějaká aktrakce (hrad, koupaliště,... prostě cokoliv) kde bychom mohli cestou z bodu A do bodu B zastavit... co s různými věcmi přichycenými na motorce pouze motosíťkou / gumycuky apod?!? Dá se vždy domluvit s nějakou obsluhou parkoviště nebo to prostě neřešíte a doufáte, že po návratu bude vše na svém místě?!?!?
(nějak mi to vrtá hlavou )
Nic lidského mi není cizí
Re: Co s bagáží?!
MaraKM psal:... co s různými věcmi přichycenými na motorce pouze motosíťkou / gumycuky apod?!? Dá se vždy domluvit s nějakou obsluhou parkoviště nebo to prostě neřešíte a doufáte, že po návratu bude vše na svém místě?!?!?
...co nemám zamčené v kufrech, mám zamčeno v síti na kufrech...
http://www.mapykiwi.cz/ocelova-bezpecno … -404001420
Dá se do toho dát i oblečení a zamknout...
Jinak záleží, jaké čtyři státy chcete projet...pokud by to mělo být Slovensko-Ukrajina-Moldávie-Rumunsko, tak tam bych si na to fakt dával pozor
Re: Co s bagáží?!
Slovensko, Maďarsko, Slovinsko, Rakousko a zpět....
Slovenskem a Rakouskem budeme nejspíše jen projíždět nebo max jedna noc.
Do teď jsme vždy jeli někam, kde jsme si zřídili základní tábor a odtud vyráželi na cesty.... jenže tentokráte by měli být podstatně větší přejezdy a na trasách už teď je pár zajímavých míst, která chceme navštívit (zastávka na cca 1-3 hodiny a jede se zase dál).
proto se ptám
Nic lidského mi není cizí
Stránky: 1