Nejsi přihlášen
sytič B650
Zdravím chtěl bych se zeptat na možný problém když nastartuju na plný sitič a motor naskočí tak točí kolem 3000 a když po nastatrtování trochu sytič stáhnu jen na 3/4 tak dřív se otáčky ustálily kolem 2000 ale poslední dobou spadnou pod 1000 nebo motor zhasne a v zápětí už nejde na sytič natočit jedině s přidáním plynu netušíte někdo čím to? za nějaké info všem moc díky...
Re: sytič B650
no mě to právě začalo letos na jaře tak je možný že na to bude mít vliv to že jsem se při uložení na zimu zas až tak přehnaně manuálem neřídil tak jestli je to způsobené nějakou nečistotou nebo oxidací nestačilo by t ykarburátory odkalit? nevyppouštěl sem je na podzim zajímá mě jestli někdo netuší čím by to mohlo být že ten sytič takhle blbne. i tak moc díky
nastartuju na plnej sytic kdykoliv,otacky vypalej podle toho jak je zima nebo teplo na 3-3,5, stahnu to na 2,5 a necham chvili bezet,cca minutu,pak sytic sahnu uplne,ot spadnou na cca na 1100 a vyrazim.
karburatory sem taky nevypostel.
...sam mezi jebkarema...
Něco podobného mi 650 taky dělá a už mam i vypozorováno že na to má vliv okolní teplota vzduchu.Jestli-že je pod 20 tak dam sytič naplno,naskočí hned a nevim jak tobě, ale mě po chvilce otáčky spadnou tak na 1500.Jestliže je nad 20 stupňů tak dávám sytič jen na půlku,při extrémním horku startuju bez sytiče a chvilku malinko držim plyn a hodně dělá štelování volnoběhu,s tím si pohraj 650 má vlevo to černé kolečko a když jsem si s ním pohrál tak začal chytat úplně bez problémů.
Na brzdy do zatáčky, pod plynem ven....
Mám 650 a startuju uplně v poho dám plný sytič, brnknu o tlačítko a jemněnce přidám otačky vyskočí na 3000 tak uberu na sytiči aby měly tak kolem 2 000 a po minutě uberu na 1500 rozýjedu se a stahnu sytič uplně...
Fik-B6S psal:Mám 650 a startuju uplně v poho dám plný sytič, brnknu o tlačítko a jemněnce přidám otačky vyskočí na 3000 tak uberu na sytiči aby měly tak kolem 2 000 a po minutě uberu na 1500 rozýjedu se a stahnu sytič uplně...
Frydek-Mistek se ozval
Taky vam u 650 jde packa sytice tak tezko a mate pokazde strach, ze ji ulomite?
Bedřich psal:Tak to u mě je naprosto přímá úměra mezi plným sitičem, otáčkama a řidítkama v rejdu Dám plnej "rejd" doleva a mám 3000ot, srovnám řidítka a mám 2000ot.
Asi se mi to někde šponuje
...seřiď si vůli na lanku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
No,no..
Tak dobrý ceny nemám..
Platím vždy dvojku za ventily a podtlaky,pokud je jednou za čas navíc vyčištění karbců nebo výměna rozvoďáku je to furt za 2 litry..
A mechoša bych neměnil i kdyby mi to jinde nabízeli za kilo...
God Save The Queen!
sukinrr psal:luboš 650 psal:no mě páčka sytiče ztěžka jde taky mě to překvapilo ale snad to vydrží zatím pohoda třeba se to časem ochcodí a půljde to lehčeji
Tak nevim me jde taky tezko a zatim se to nijak nerozchazi
...ježiš neblbněte, to je normální, že de stuha ...prostě přes lanko posunuješ celym segmentem, kerym sou propojený fšechny karbeci, tagže to má prostě votpor ...trochu tomu pomůžete, dyš cáknete WDčko k vovládací páčce, jag vam radí Kelly...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:sukinrr psal:luboš 650 psal:no mě páčka sytiče ztěžka jde taky mě to překvapilo ale snad to vydrží zatím pohoda třeba se to časem ochcodí a půljde to lehčeji
Tak nevim me jde taky tezko a zatim se to nijak nerozchazi
...ježiš neblbněte, to je normální, že de stuha ...prostě přes lanko posunuješ celym segmentem, kerym sou propojený fšechny karbeci, tagže to má prostě votpor ...trochu tomu pomůžete, dyš cáknete WDčko k vovládací páčce, jag vam radí Kelly...
Ze to jde ztuha, to mi nevadi, jen me prekvapilo, ze soudruzi v kapitalistickem Japonsku tu packu sytice neudelali trochu bytelnejsi.
Marián psal:dyt vam to rikaj,caknete tam trosku nakyho voleje a pujde to jak po masle,ja to tak udelal uz davno a vopraudu to de jak po masle...
ja tam teda striknul vobyc silokonovyho,pac WDecko nevim co je...
...WDčko je normální namachrovanej hustohustej volej vyvinutej pro NASA a hamburgrovou army
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1