Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Rovnani brejli

deny1234 (Člen)
13.07.2013 21:44:31

Rovnani brejli

Tak jelikoz jsem akcni , tak uz jsem dneska koupil jiny vidle , tak ted jak dal ? Nikda jsem to nedelal , takze co mam sundat horni i spodni brejle , a nekam to vodvest , nebo to nejak zvladnu sam v dilne ? Na vidlich jsem si sam zatim menil jenom gufera a prachovky help

Banditatom (Člen)
14.07.2013 10:53:46

Re: Rovnani brejli

obě trubky spodní horní brejle vodnes někomu kdo s tím zabívá good rovnat to doma v kulničc j prasárnasick

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kelly01 (Člen)
14.07.2013 16:50:39

Potřebuješ mít složenej celek předek - teleskopy, brejle, osu kola, pak to položíš na rovnou desku a vidíš každej milimetr(ten roli nehraje)..

Než s tím začneš, tak krk a osu sjet mikrometrem a rovnat jako první!

God Save The Queen!
Lachtan (Člen)
15.07.2013 18:11:25

Brejle ti srovnaj v jakýkoliv putyce, stačí když vtrhneš dovnitř a zařveš: "Všichni ste zasraný buzeranti..."
Kojaksro má rovnače, mu zavolej...

Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
huskyb12 (Administrator)
16.07.2013 20:13:01

Vidim to jenom já nebo ste kokoti všichni ?
Teda kromě Lachtana :)

Hoď to ze skály Ty vole a kup dvanácku ...

ale di, Ty brepto ...
VikecB12 (Člen)
16.07.2013 21:29:05

huskyb12 psal:

goodZachraňovat starou šestku je fakt nesmysl. Rozprodat,to co by stálo tohle dat do cajku přidat a jit pro dvanáctku. A city ke své mašině si nechat na jindygood

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Mour (Člen)
16.07.2013 21:35:34

VikecB12 psal:
huskyb12 psal:

goodZachraňovat starou šestku je fakt nesmysl. Rozprodat,to co by stálo tohle dat do cajku přidat a jit pro dvanáctku. A city ke své mašině si nechat na jindygood

...nóóó idontknow ...myslíš si, že Ti lidi urvou ruce za díly ze staré šestky? ...mýlíš se, podle mě idontknow. .......Já si myslím, že je lepší opravit good

Pajk (Člen)
16.07.2013 22:25:13

Lachtan psal:

Brejle ti srovnaj v jakýkoliv putyce, stačí když vtrhneš dovnitř a zařveš: "Všichni ste zasraný buzeranti..."
Kojaksro má rovnače, mu zavolej...

bigsmilebigsmilegood

tomasNJ (Člen)
16.07.2013 22:27:19

Mour psal:
VikecB12 psal:
huskyb12 psal:

...nóóó idontknow ...myslíš si, že Ti lidi urvou ruce za díly ze staré šestky? ...mýlíš se, podle mě idontknow. .......Já si myslím, že je lepší opravit good

taky si myslím, že to zrovna zlatý důl nebude...bigsmile

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
VikecB12 (Člen)
16.07.2013 22:58:38

Tak vona ta stará šestka kdyš je celá,tak taky není za balík peněz. Vždyť se prodávají za tři pětky,tak ta zbořená má hodnotu jakou? 15idontknow Takže kolik by z toho měl člověk chtít vydolovatidontknow Pro fšechny lidi vokolo,sou to jenom starý vrány,málokdo vidí jejich přednosti... Ale kolik do toho Deny vrazí aby to bylo trochu podobný původnímu stavu? Deset a bude to stát na kolech,ale furt to bude nekompletní zválenina,za 15 to bude trochu i vypadat a za 20 to bude pěkná mašina. Má to ale smyslidontknow Fakt je ten,že se to dá dávat dohromady postupně a na to aby ještě letos pojezdil nepotřebuje balík lovůgood

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
deny1234 (Člen)
18.07.2013 12:52:24

Tak , zlata slova , dneska vezu vidle , brejle , osu a kolo do firmy , kde se tim zabejvaj .Pristi tyden objednam , vod Kozaka predni svetlo , spojkovou packu , kryty budiku , nejaka dobra duse odsud z fora mi pry posle pristrojovku , a nejakej starej otackomer , za flasku good Zbytek je povarenej , a v srpnu , doufam uz vyrazimbigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS