Nejsi přihlášen
Moto - Foto Love Story
jj, byla to láska na první pohled...
1.
2. pak jsem trochu koketovala...
...ale! Vysavač, bzučák, fén... ne-é, i přes perfektní svezení tomu pořád ještě něco chybělo. Jenže co teda pro mě?
OK, vezmeme to třeba podle abecedy a uvidíme Takže "A"
3.
a? A? Ááááááááááááááááááááááááááá....
...předávkování adrenalinem je teď na denním pořádku
komentáře zatím v tomhle duchu:
Zkusit se má všechno!
Re: Moto - Foto Love Story
Co že sem ti to psal? Že na litrovou aprilku bych tě neviděl?
No tak nic no.
Vždycky se mi to líbilo,ale nějak porád moc nízko řidítka na mně.
Hele to má nějakou spešl ůpravu nebo ta fotka je zavádějící nebo je fakt tak origo nízko sedlo že máš nohy pěkně na zemi? Myslim tim jako vejšku motorky vzhledem k tomu že nejsi dvoumetrová žirafa.
KOVAL psal:Co že sem ti to psal? Že na litrovou aprilku bych tě neviděl?
No tak nic no.
Vždycky se mi to líbilo,ale nějak porád moc nízko řidítka na mně.
Hele to má nějakou spešl ůpravu nebo ta fotka je zavádějící nebo je fakt tak origo nízko sedlo že máš nohy pěkně na zemi? Myslim tim jako vejšku motorky vzhledem k tomu že nejsi dvoumetrová žirafa.
No, tak aspoň malý překvápko - nechtěla jsem to provalit rovnou
Na tý fotce mám na zemi jenom jednu nohu, ale i tak došáhnu na zem v pohodě oběma tak na půl chodidla - třeba i líp než na tom cebru. Na manipulaci to tak nějak stačí . A to takový věci jako nastavení tlumiče jsem zatím ani neřešila - tenhle tejden budu mít školení od RSV kolegy
Zkusit se má všechno!
renata psal:nazdarek.. krasna motorka
preju at slouzi a taky suchy silnice a spousty kilaku bez nehod;)
..kdy ji zapijem?
no co nejdriv, zapijem a hlavne projedem budes se za mnou kochat zvukem jako vceeeera teda nez me predjedes a ujedes mi
Zkusit se má všechno!
Jojo tudle potvoru mě nutil loni kámoš že mě ji nechá za 140 a načipovanou na nějakejch šílenejch koníale se mám rád tak byla bandaska ale dnes si říkám že sem ji tenkrát asi měl vzít páč ty dvouvály mě berou čím dál vícještě tu zmrazku letos trochu protáhnu a pudejinak ti přeju hafo km bez nehod a si ji užívej
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Jojo tudle potvoru mě nutil loni kámoš že mě ji nechá za 140 a načipovanou na nějakejch šílenejch koníale se mám rád tak byla bandaska ale dnes si říkám že sem ji tenkrát asi měl vzít páč ty dvouvály mě berou čím dál vícještě tu zmrazku letos trochu protáhnu a pudejinak ti přeju hafo km bez nehod a si ji užívej
..pomalíčku,ale kurva hódně pomaličku,dostáváš rozum...
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
miaaow psal:no co nejdriv, zapijem a hlavne projedem budes se za mnou kochat zvukem jako vceeeera teda nez me predjedes a ujedes mi
ok:) zitra domluvime predjizdet a ujizdet nebudu.. slibuju nakonec mi ujedes totiz urco ty
miaaow psal:Pšán psal:renata psal:proste renata:)))
..aha..stále inkognito...
..tak si to užij..co silis, vzdyt ma peknej profil
..nešílím..vždyť mne znáš...ale po každém příspěvku nekoukám na profil přispívavšího..
..měl bych se omluvit?
Pšán psal:..nešílím..vždyť mne znáš...ale po každém příspěvku nekoukám na profil přispívavšího..
..měl bych se omluvit?
jj.. omluv se
ja jen nevim co jsem ti mela napsat.. kdyz ti napisu, ze jsem renata z prahy a mam hondu, stejne vis porad kulovy;))) chtela jsem jen pogratulovat Miaaow k motorce.. tak snad to az tak neva
Pšán psal:miaaow psal:Pšán psal:
..aha..stále inkognito...
..tak si to užij..co silis, vzdyt ma peknej profil
..nešílím..vždyť mne znáš...ale po každém příspěvku nekoukám na profil přispívavšího..
..měl bych se omluvit?
Ty neznáš renatu? A znáš tu fotku, jak votpočívam na plzeňskym srazu na chodbě? Tak za to může ona
viz avatar:)
renata psal:Pšán psal:..nešílím..vždyť mne znáš...ale po každém příspěvku nekoukám na profil přispívavšího..
..měl bych se omluvit?jj.. omluv se
ja jen nevim co jsem ti mela napsat.. kdyz ti napisu, ze jsem renata z prahy a mam hondu, stejne vis porad kulovy;))) chtela jsem jen pogratulovat Miaaow k motorce.. tak snad to az tak neva
..jsa křovák,tak jsem juknul na profil..poprvé a ono nic..vše neznámo..
..tak jsem se optal..Miajau mi vyčinila poprcajtujgem..nemíním se ospravedlňovat..prostě jse se optal..nebuďte baby hned tak naježené..svým způsobem proti Vám nic nemám..
Pšán psal:renata psal:Pšán psal:..nešílím..vždyť mne znáš...ale po každém příspěvku nekoukám na profil přispívavšího..
..měl bych se omluvit?jj.. omluv se
ja jen nevim co jsem ti mela napsat.. kdyz ti napisu, ze jsem renata z prahy a mam hondu, stejne vis porad kulovy;))) chtela jsem jen pogratulovat Miaaow k motorce.. tak snad to az tak neva..jsa křovák,tak jsem juknul na profil..poprvé a ono nic..vše neznámo..
..tak jsem se optal..Miajau mi vyčinila poprcajtujgem..nemíním se ospravedlňovat..prostě jse se optal..nebuďte baby hned tak naježené..svým způsobem proti Vám nic nemám..
vsak nejsme najezene, naopak se dobre bavime
Zkusit se má všechno!
miaaow psal:Pšán psal:renata psal:jj.. omluv se
ja jen nevim co jsem ti mela napsat.. kdyz ti napisu, ze jsem renata z prahy a mam hondu, stejne vis porad kulovy;))) chtela jsem jen pogratulovat Miaaow k motorce.. tak snad to az tak neva..jsa křovák,tak jsem juknul na profil..poprvé a ono nic..vše neznámo..
..tak jsem se optal..Miajau mi vyčinila poprcajtujgem..nemíním se ospravedlňovat..prostě jse se optal..nebuďte baby hned tak naježené..svým způsobem proti Vám nic nemám..vsak nejsme najezene, naopak se dobre bavime
..super..já su rád,že tady jsem..po pěti letech...ale zajímá mne i vyjádření kolegyně..bo ta se do mne obula...
Pšán psal:miaaow psal:Pšán psal:
..jsa křovák,tak jsem juknul na profil..poprvé a ono nic..vše neznámo..
..tak jsem se optal..Miajau mi vyčinila poprcajtujgem..nemíním se ospravedlňovat..prostě jse se optal..nebuďte baby hned tak naježené..svým způsobem proti Vám nic nemám..vsak nejsme najezene, naopak se dobre bavime
..super..já su rád,že tady jsem..po pěti letech...ale zajímá mne i vyjádření kolegyně..bo ta se do mne obula...
Klíííííd... asi máš jenom cyklus
Zkusit se má všechno!
Pšán psal:..super..já su rád,že tady jsem..po pěti letech...ale zajímá mne i vyjádření kolegyně..bo ta se do mne obula...
no ja myslela, ze kdyz tam dam ty vysmaty smajly hned dva, ze to pochopis.. ptal ses jestli se mas omluvit.. tak jsem ze srandy reagovala.. jestli to beres jako obouvani, tvuj problem.. ale uplne zbytecnej;)
renata psal:Pšán psal:..super..já su rád,že tady jsem..po pěti letech...ale zajímá mne i vyjádření kolegyně..bo ta se do mne obula...
no ja myslela, ze kdyz tam dam ty vysmaty smajly hned dva, ze to pochopis.. ptal ses jestli se mas omluvit.. tak jsem ze srandy reagovala.. jestli to beres jako obouvani, tvuj problem.. ale uplne zbytecnej;)
..reagoval jsem nad to vše...nééééééééééé na to poslední...
..v poho baby..
..užívejte si mezi sebou...
moure:
co máš proti dvouválcům?????
newada:
tohle je sportovně-cestovní motyka... sportovní je Mille
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
PALOUS psal:Jojo tudle potvoru mě nutil loni kámoš že mě ji nechá za 140 a načipovanou na nějakejch šílenejch koníale se mám rád tak byla bandaska ale dnes si říkám že sem ji tenkrát asi měl vzít páč ty dvouvály mě berou čím dál vícještě tu zmrazku letos trochu protáhnu a pudejinak ti přeju hafo km bez nehod a si ji užívej
...to bylo reci ze ho neda...
jinak gratulace k dvouvalu
...sam mezi jebkarema...
škardík psal:tomasNJ psal:moure:
co máš proti dvouválcům?????
newada:
tohle je sportovně-cestovní motyka... sportovní je MilleJen já vůl si koupil čistokrevnýko cesťáka
...a eště uškrcenýho
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1