Nejsi přihláen
hlemejzd999 (Člen) 28.05.2013 20:06:41 Offline |
náhrada těsnění mezisvod -koncovka Ixil ?
mam dotas ohledně tesneni mezi koncovkou a mezisvodem
je tam nejakej O krouzek jakoby grafitovej ( nebo je to nejaka guma ?) a je prasklej a kousek chybí, ale hlavně je u tak zplacatělej a ztvrdlej , ze to vubec netesni a fouka to okolo toho uchycení
dá se to koupit nekde , nebo necim nahradit ? treba nejakou snurou , nebo tak neco ?
Nejlepí ovoce jsou cecky - samá duina a ádný pecky
Re: náhrada těsnění mezisvod -koncovka Ixil ?
hlemejzd999 psal:mam dotas ohledně tesneni mezi koncovkou a mezisvodem
je tam nejakej O krouzek jakoby grafitovej ( nebo je to nejaka guma ?) a je prasklej a kousek chybí, ale hlavně je u tak zplacatělej a ztvrdlej , ze to vubec netesni a fouka to okolo toho uchycení
dá se to koupit nekde , nebo necim nahradit ? treba nejakou snurou , nebo tak neco ?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag1381.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag1382.jpg
...sám se guma woe já tam teda měl obyč ocel. krouek kerej tu fuku vymezoval ale jeliko sem celou tu koncovku překopal ..kupoval sem nií a tuim e někde v bosalu
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 28.05.2013 20:25:17 Offline |
Koak psal:hlemejzd999 psal:mam dotas ohledně tesneni mezi koncovkou a mezisvodem
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag1382.jpg...sám se guma woe já tam teda měl obyč ocel. krouek kerej tu fuku vymezoval ale jeliko sem celou tu koncovku překopal ..kupoval sem nií a tuim e někde v bosalu
tady na tom obrazku z ixil stranek je treba nejakej medenej , nebo co
kua , co tam mam dát ?
hlemejzd999 (Člen) 28.05.2013 20:36:23 Offline |
yebat psal:já tomu nerozumim... ale co tam nasrat nějákej tmel? :)
mam jen červenej ...jeste zejtra zkusim jednu prodejnu http://www.dolezal-pe.cz/tesnici-prvky-c12.html
tam by moch neco mit
...a pak uz asi jen ten tmel
jo je tam měděný...zkus třeba tady....
http://www.kovaz.cz/tesneni/cu-tesneni.htm
...kdo le ten krade,kdo krade můe i zabít...
hlemejzd999 psal:Koak psal:hlemejzd999 psal:mam dotas ohledně tesneni mezi koncovkou a mezisvodem
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag1382.jpg...sám se guma woe já tam teda měl obyč ocel. krouek kerej tu fuku vymezoval ale jeliko sem celou tu koncovku překopal ..kupoval sem nií a tuim e někde v bosalu
tady na tom obrazku z ixil stranek je treba nejakej medenej , nebo co
kua , co tam mam dát ?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … l_svod.jpg
dyk je to kulatý ..to těsnit nebude .tenhle krouek co tam má bejt má hrany ...změř to a stav se někde kde prodávaj vejfuky
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 28.05.2013 20:50:32 Offline |
tenhle grafitovej je taky kulatej ...teda byl......jen je u teda placatej
zkusim koupit teda ten medenej snad budou mit
dik
K.a.s.y.m. (Člen) 28.05.2013 20:51:04 Offline |
vymotej z kamen azbestovou nůru rozple jí a nacpi to tam a má klid.
:-D abí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 28.05.2013 20:58:15 Offline |
K.a.s.y.m. psal:vymotej z kamen azbestovou nůru rozple jí a nacpi to tam a má klid.
kdyz nesezenu to tesneni , tak jo ...u kominika v Pejru prodavaj i takhle slaby
ale napred zkusim tu prodejnu s tema cajkama a uvidim
a je to teda nejakej grafitovej krouzek , nebo co to je ? ..je to pruzny , tvrdy a lame se to
hlemejzd999 (Člen) 28.05.2013 21:00:05 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:tenhle grafitovej je taky kulatej ...teda byl......jen je u teda placatej
dik...kup, prosím Tě, 2 x , na srazu se vyřídíme
jen abys mel stejnej rozmer
hlemejzd999 psal:Mour psal:hlemejzd999 psal:tenhle grafitovej je taky kulatej ...teda byl......jen je u teda placatej
dik...kup, prosím Tě, 2 x , na srazu se vyřídíme
jen abys mel stejnej rozmer
Je stejnej Dík
hlemejzd999 (Člen) 28.05.2013 21:02:54 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:
...kup, prosím Tě, 2 x , na srazu se vyřídímejen abys mel stejnej rozmer
Je stejnej Dík
K.a.s.y.m. (Člen) 28.05.2013 21:04:20 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:vymotej z kamen azbestovou nůru rozple jí a nacpi to tam a má klid.
a je to teda nejakej grafitovej krouzek , nebo co to je ? ..je to pruzny , tvrdy a lame se to
nevim já tam mám lisovanej hliníkovej nesmysl a těsní to v pohodě.
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:vymotej z kamen azbestovou nůru rozple jí a nacpi to tam a má klid.
a je to teda nejakej grafitovej krouzek , nebo co to je ? ..je to pruzny , tvrdy a lame se tonevim já tam mám lisovanej hliníkovej nesmysl a těsní to v pohodě.
No já mám laďáček nyní u lékaře na přeplátění a právě mezi přírubou a svodem foukalo , tímto se problémek vyřeí
hlemejzd999 (Člen) 28.05.2013 21:10:45 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:
a je to teda nejakej grafitovej krouzek , nebo co to je ? ..je to pruzny , tvrdy a lame se tonevim já tam mám lisovanej hliníkovej nesmysl a těsní to v pohodě.
No já mám laďáček nyní u lékaře na přeplátění a právě mezi přírubou a svodem foukalo , tímto se problémek vyřeí
mě to tam čoudilo na kyvku tim místem , jak tam kousek chybel , tak jsem to rozebral a je to vočouzeny vsude vokolo ..tim kruhem by se to melo utesnit ...jen jestli budou mit tak velky kruhy
Kim psal:si pi e je kulatý a nic nefouká
povidám ,e ten krouek co tam byl je ocelovej a má hrany ...vymezuje prostor k temu iatému deklu kdy vyhodí tlumivku ...kerá má zasejc svůj krouek. Ale moná má jinej lauf ..já tam jiný těsnění neměl a nihde to nefučelo :)
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 28.05.2013 22:27:08 Offline |
Koak psal:Kim psal:si pi e je kulatý a nic nefouká
povidám ,e ten krouek co tam byl je ocelovej a má hrany ...vymezuje prostor k temu iatému deklu kdy vyhodí tlumivku ...kerá má zasejc svůj krouek. Ale moná má jinej lauf ..já tam jiný těsnění neměl a nihde to nefučelo :)
jene ten kovovej krouek je na druhej straně pod tim iatym deklem ( mam dva krouky a dvě tlumivky , kadou s jinyma dirkama ) ..take prakticky z mého pohledu na konci vejfuku ..ja myslim ten mezi přírubou od svodu ke koncovce
hlemejzd999 (Člen) 28.05.2013 22:41:06 Offline |
hlemejzd999 psal:Koak psal:Kim psal:si pi e je kulatý a nic nefouká
jene ten kovovej krouek je na druhej straně pod tim iatym deklem ( mam dva krouky a dvě tlumivky , kadou s jinyma dirkama ) ..take prakticky z mého pohledu na konci vejfuku ..ja myslim ten mezi přírubou od svodu ke koncovce
Honzik8719 (Člen) 29.05.2013 01:59:54 Offline |
já tam teda mám normální O-krouek...bylo to v origo balení kdy sem ho kupoval novej
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 06:41:27 Offline |
Honzik8719 psal:já tam teda mám normální O-krouek...bylo to v origo balení kdy sem ho kupoval novej
ty voe , e je to normalni O krouek ? ..mě to tak pripada , ale jak je ztvrdlej , tak sem si myslel , ze je to nejakej grafitovej
a Koak prej : sám se guma ...nasrat - je to guma
hlemejzd999 psal:Honzik8719 psal:já tam teda mám normální O-krouek...bylo to v origo balení kdy sem ho kupoval novej
ty voe , e je to normalni O krouek ? ..mě to tak pripada , ale jak je ztvrdlej , tak sem si myslel , ze je to nejakej grafitovej
a Koak prej : sám se guma ...nasrat - je to guma
ále píčuiky esi má ten lauf plastovej pak pouij wc opravnou sadu těsnění
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 06:53:32 Offline |
Koak psal:hlemejzd999 psal:Honzik8719 psal:já tam teda mám normální O-krouek...bylo to v origo balení kdy sem ho kupoval novej
a Koak prej : sám se guma� ...nasrat - je to gumaále píčuiky esi má ten lauf plastovej pak pouij wc opravnou sadu těsnění
hele ty instalatere ...jestli je to O krouek , tak je silikonovej , nebo nejakej a mel by tu teplotu vydret , ne ? , ...dokud nestvrdne ....
hlemejzd999 psal:Koak psal:hlemejzd999 psal:
a Koak prej : sám se guma� ...nasrat - je to gumaále píčuiky esi má ten lauf plastovej pak pouij wc opravnou sadu těsnění
hele ty instalatere ...jestli je to O krouek , tak je silikonovej , nebo nejakej a mel by tu teplotu vydret , ne ? , ...dokud nestvrdne ....
....a nepraskne ...udělej si zásobu :)
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 10:56:09 Offline |
tak jsem objednal O krouzky Viton ...je to odolne teplotam ,vypada jako to silikonové.. tohle tam asi budes mit Honziku 2456784912 k tomu originalu ...nebude to asi jen tak obyc O krouzek , tenhle stoji 60 kc a maj i za 180
je to prej do 260°C , tak snad tam vetsi teplota neni
Bude to teď muset jen olichat, aby jsi tam neměl větí teplotu, protoe ta tam větí být můe - koukni se někde na netu na videa některých trotlů co to dokáou rozpálit do červena
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 11:10:55 Offline |
tachec psal:Bude to teď muset jen olichat, aby jsi tam neměl větí teplotu, protoe ta tam větí být můe - koukni se někde na netu na videa některých trotlů co to dokáou rozpálit do červena
no jo no
K.a.s.y.m. (Člen) 29.05.2013 11:20:13 Offline |
hlemejzd999 psal:tak jsem objednal O krouzky Viton ...je to odolne teplotam ,vypada jako to silikonové.. tohle tam asi budes mit Honziku 2456784912 k tomu originalu ...nebude to asi jen tak obyc O krouzek , tenhle stoji 60 kc a maj i za 180
260 je malo ty by jsi potreboval neco kolem 400
hlemejzd999 psal:tak jsem objednal O krouzky Viton ...je to odolne teplotam ,vypada jako to silikonové.. tohle tam asi budes mit Honziku 2456784912 k tomu originalu ...nebude to asi jen tak obyc O krouzek , tenhle stoji 60 kc a maj i za 180
...v katalyzátoru u auta je cca 400 - 800 °C , ......ale na té přírubě, která je dál bude určitě míň .... já bych byl pro měděný O krouek
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 11:32:44 Offline |
Mour psal:...v katalyzátoru u auta je cca 400 - 800 °C , ......ale na té přírubě, která je dál bude určitě míň .... já bych byl pro měděný O krouek
ja taky , jenze vude mě s takovym rozmerem poslali do prdele
...kdyz byl tak velkej prumer , tak zas nebyl tak vysokej v prurezu , aby utesnil tu drazku
...ja myslim , ze to bude stacit
jeste tu mam bronz- teflon tesneni , jenze to je ploche , tak to neni moc dobre
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 11:34:26 Offline |
PALOUS psal:Není jednoduí koupit novej vejfuck?
ne ...
jak je to vubec u origo vejfuku ? , ze bych to treba vyndal z toho , ale nemam ho doma , tak se nemuzu podivat , jak to tam vypada
hlemejzd999 psal:PALOUS psal:Není jednoduí koupit novej vejfuck?
ne ...
jak je to vubec u origo vejfuku ? , ze bych to treba vyndal z toho , ale nemam ho doma , tak se nemuzu podivat , jak to tam vypada
Přivařený napevno k tlumiči?
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 11:44:17 Offline |
tachec psal:hlemejzd999 psal:PALOUS psal:Není jednoduí koupit novej vejfuck?
ne ...
jak je to vubec u origo vejfuku ? , ze bych to treba vyndal z toho , ale nemam ho doma , tak se nemuzu podivat , jak to tam vypadaPřivařený napevno k tlumiči?
asi ...myslim ta priruba na tri srouby , jestli je tam taky kus te trubky dovnitrs presahem a okolo nejake tesneni ,nebo jen dve plochy proti sobe ...
hlemejzd999 psal:Mour psal:...v katalyzátoru u auta je cca 400 - 800 °C , ......ale na té přírubě, která je dál bude určitě míň .... já bych byl pro měděný O krouek
...kdyz byl tak velkej prumer , tak zas nebyl tak vysokej v prurezu , aby utesnil tu drazku
jeste tu mam bronz- teflon tesneni , jenze to je ploche , tak to neni moc dobre
...kolik je průměr vnitřní a venkovní?
hlemejzd999 psal:tachec psal:hlemejzd999 psal:ne ...
jak je to vubec u origo vejfuku ? , ze bych to treba vyndal z toho , ale nemam ho doma , tak se nemuzu podivat , jak to tam vypadaPřivařený napevno k tlumiči?
asi ...myslim ta priruba na tri srouby , jestli je tam taky kus te trubky dovnitrs presahem a okolo nejake tesneni ,nebo jen dve plochy proti sobe ...
Spletl jsem si to s estkou - ta to má komplet vařený (mezisvod a tlumič) v jednom kuse
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 12:02:16 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:...v katalyzátoru u auta je cca 400 - 800 °C , ......ale na té přírubě, která je dál bude určitě míň .... já bych byl pro měděný O krouek
jeste tu mam bronz- teflon tesneni , jenze to je ploche , tak to neni moc dobre...kolik je průměr vnitřní a venkovní?
myslim 65 venkovni 61 vnitrni ...60 je trubka svodu ..aby si utesnil tu drazku , tak potrebujes 5mm silny tesneni v prurezu , tzn kulaty , protoze medeny je trochu plochy
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 12:04:52 Offline |
ted me napada , kdyz je vnitrek 61 , a vnejsek 65 tak zbyvaj jen 4 mm
hlemejzd999 psal:ted me napada , kdyz je vnitrek 61 , a vnejsek 65 tak zbyvaj jen 4 mm
Má to u asi zpláclý - mělo by to být 65/60 mm.
Tady ho má za lidovku
http://www.ersatzteilesofort.de/IXIL-co … g-65-60-mm
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 13:18:28 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:ted me napada , kdyz je vnitrek 61 , a vnejsek 65 tak zbyvaj jen 4 mm
...etě mě napadlo, nechat ve spřátelené zámečnické dílně stočit měď.kulatinku na správný průměr a pak ji spájet
to uz mi taky rikali v praci ...ted jsem tam byl na obhlidce
staci prej oholit medenej drat patricneho prumeru, smotat ho dokola a ani to nemusis pajet , staci konce na koso seriznout proti sobe a pritahnout
odpoledne se mrknu , jestli tam neco mame ...tam jsou kabely tlustý jak moje ruka
ale stejne tam zkusim tyen krouzek z toho fluorosiliko
K.a.s.y.m. (Člen) 29.05.2013 14:17:46 Offline |
hlemejzd999 psal:Mour psal:hlemejzd999 psal:ted me napada , kdyz je vnitrek 61 , a vnejsek 65 tak zbyvaj jen 4 mm
...etě mě napadlo, nechat ve spřátelené zámečnické dílně stočit měď.kulatinku na správný průměr a pak ji spájet
staci prej oholit medenej drat patricneho prumeru, smotat ho dokola a ani to nemusis pajet , staci konce na koso seriznout proti sobe a pritahnout
odpoledne se mrknu , jestli tam neco mame ...tam jsou kabely tlustý jak moje ruka
ale stejne tam zkusim tyen krouzek z toho fluorosiliko
kdyby jsi misto vymejsleni picovin na netu dojel koupit tu kamnarskou snuru tak uz jsi davno jezdil
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:
...etě mě napadlo, nechat ve spřátelené zámečnické dílně stočit měď.kulatinku na správný průměr a pak ji spájetto uz mi taky rikali v praci ...ted jsem tam byl na obhlidce
ale stejne tam zkusim tyen krouzek z toho fluorosilikokdyby jsi misto vymejsleni picovin na netu dojel koupit tu kamnarskou snuru tak uz jsi davno jezdil
ňůru motaj tunéří jako jsi ty
plazivej na to jde po zámečnicku
...a bude hůř!
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 15:41:47 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:
ale stejne tam zkusim tyen krouzek z toho fluorosilikokdyby jsi misto vymejsleni picovin na netu dojel koupit tu kamnarskou snuru tak uz jsi davno jezdil
správně ...ňůru tam namotam a jako poslední monost ..a stejnak sem celej tejden v práci na netu , tak nemůu jezdit
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 15:50:53 Offline |
tachec psal:hlemejzd999 psal:ted me napada , kdyz je vnitrek 61 , a vnejsek 65 tak zbyvaj jen 4 mm
Tady ho má za lidovku
jj...je u právě spí hranatý , ne kulatý ...
to je přesně vono
tachec psal:hlemejzd999 psal:ted me napada , kdyz je vnitrek 61 , a vnejsek 65 tak zbyvaj jen 4 mm
Tady ho má za lidovku
...no tý vole, 3,3 kila ...to je síla
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 16:03:36 Offline |
Mour psal:tachec psal:hlemejzd999 psal:ted me napada , kdyz je vnitrek 61 , a vnejsek 65 tak zbyvaj jen 4 mm
Tady ho má za lidovku
http://www.ersatzteilesofort.de/IXIL-co … g-65-60-mm...no tý vole, 3,3 kila ...to je síla
tak mám vobjednat dvě ?
hlemejzd999 psal:Mour psal:tachec psal:
Tady ho má za lidovku
http://www.ersatzteilesofort.de/IXIL-co … g-65-60-mm...no tý vole, 3,3 kila ...to je síla
tak mám vobjednat dvě ?
...v adnem případě!
hlemejzd999 (Člen) 29.05.2013 17:15:13 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:
...no tý vole, 3,3 kila ...to je sílatak mám vobjednat dvě ?
...v adnem případě!
dobre ...tak jenom jedno pro tebe...
K.a.s.y.m. (Člen) 29.05.2013 20:31:42 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:
já si udělal měděný z pásku Tombaku co mi přines kámo z muničky protoe vechno ostatní tam hoří.
hlemejzd999 (Člen) 30.07.2013 18:48:56 Offline |
Mour psal:Tak jak si neku dopad s těsněním?
koupil jsem tam ten Fluorosilikonovej O krouek a těsní to furt
a přijede na pivo do Doupěte , tak ti ho dam , jestli ho jeste nemas
...koupil jsem dva , kdyby neco
Stránky: 1