Nejsi přihlášen
Něco drhne B12
Ahoj lidi zdá se mi že něco jakoby drhne v motoru, nejvíc když podřadim na dvojku.
Ale asi bude nejrozumnější navštívit ten ústav na Barandově
Jinak trojka hučí jak Moskvič ale s tím toho asi moc neudělám.
Smrt je ze všeho to poslední.
Re: Něco drhne B12
vendous psal:Ahoj lidi zdá se mi že něco jakoby drhne v motoru, nejvíc když podřadim na dvojku.
Ale asi bude nejrozumnější navštívit ten ústav na Barandově
Jinak trojka hučí jak Moskvič ale s tím toho asi moc neudělám.
Spíš tě opouští 2 a 3 kolečko.
K.a.s.y.m. (Člen) 03.08.2013 21:00:23 Offline |
vendous psal:To nezní moc dobře
uklidní tě ,že kromě zvuku to nemá vliv na funkci? jako oprava je drahá a jen dočasná protože po určitejch km se to vrátí..tyhle motory na to trpěj..někomu 2 a 3 někomu jako mě 3 a 4.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:vendous psal:To nezní moc dobře
uklidní tě ,že kromě zvuku to nemá vliv na funkci? jako oprava je drahá a jen dočasná protože po určitejch km se to vrátí..tyhle motory na to trpěj..někomu 2 a 3 někomu jako mě 3 a 4.
a to já to neslyším, páč přes foukání větru, uřvaný laďák a motor, slyšet ještě nějaké hučení je pro mě nemožný
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 04.08.2013 09:53:54 Offline |
Koldan psal:K.a.s.y.m. psal:vendous psal:To nezní moc dobře
a to já to neslyším, páč přes foukání větru, uřvaný laďák a motor, slyšet ještě nějaké hučení je pro mě nemožný
no a já to slyšel i přes otevřený sání který dělá taky pěkneje kravál ale jen při malejch rychlostech a otáčkách
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
vendous psal:Celkem mě to uklidnilo. Chci dojezdit sezonu a nechat udělat řetězovku, rozvody, ventily, karbece, volej a filtry. Doufám že mi klucí udělaj pěknou cenofku
to se neboj, budeš ji mít nejpěknější ze všech (tu cenofku)
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
pavel dolínek (Člen) 04.08.2013 11:20:01 Offline |
všade to dělaj za bůra a na barandově za vosum
"una storia italiana"
Tak sem se to hrknutí v motoru pokusil nahrát, je to tam trochu slyšet na konci videa
http://www.youtube.com/watch?v=jRkgt1Hlhgw
Smrt je ze všeho to poslední.
hlemejzd999 (Člen) 07.08.2013 19:47:18 Offline |
vendous psal:Tak sem se to hrknutí v motoru pokusil nahrát, je to tam trochu slyšet na konci videa
http://www.youtube.com/watch?v=jRkgt1Hlhgw
jestli je to takový zaseknutí , jako kovovej zvuk , tak to mam taky .opakuje se to v nepravidelnejch intervalech ..dej schvalně ruku na alternátor a ucejtiš , jestli je to v něm ...mě to připadá , že mi to jde odtud ...přes zimu sundam alternator a podivam se na ložisko a jestli tam jsou uhlíky
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 07.08.2013 19:48:07 Offline |
v 18tej sekundě
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Když je to studený, nepravidelně mi škytne jeden válec, svíce už nejsou nejmladší, a to je ti taková rána jak kdyby se něco kouslo. Když máš shozený filtr sání slyšíš to naprosto přesně a sleduj ty gumový nátrubky u karburátoru, uvidíš jak při tý "ráně" jeden pěkně zacvičí. Za tepla je pokoj.
Strýcfajtr !!!
já vim co tomu je...
jestli to dělá většinou studený a někdy teplý tak bych v první řadě seřídil karbce, volnoběh je nejhorší nejnevyváženější chod motoru, čím víc otáček, tim je to stabilnější a s velkomožnym chytrym Filousem z Benátek sme to několikrát řešili že si jeden karbec kuckne víc, rozhodí se s ostatníma a je to rána jak když v motoru je šotek s kladívkem a furt tam ten hajzl do něčeho tluče... vyčistit, seřídit a tak moc neposlouchat, kolikrát se z toho linou vjeci...
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
...Lachtan uš to řek, tag ho enem doplnim...esi vam zakopává, klidně si přidejte štvrt aš půl votáčky na bohatosti a f tom volnobjehu se to sklidní, pag to seřiťte a bude to lepčí...a ta rána se vozve ze špajzky...to že by měli bejt svíce f kondici (XJelene ) asi psát nemusim...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1