Nejsi přihlášen
nestartuje
Zdar lidi, mam problém. Potřebuju zajet do města, vytahnu bandasku, otočim klíčkem,chci nastartovat a ono nic.....kontrolky vesele svítěj ale starter ani nekuckne. Překontroloval jsem zapojeni kabelu ve světle a pod řiditkem, přešel jsem všechny pojistky a nikde žádná zrada. Včera jsem jel z Plzně dom a vše OK. Ještě večer jsem zapojil novou spojkovou páčku ale v tom snad zrada nemuže bejt. Ale i tak jsem je rači zkusil prohodit a nic. Nevíte prosím někdo co by to mohlo bejt?
Re: nestartuje
vaskent psal:Mour psal:Staré šestky nemají na spojce žádný spínač. Jinak zkus přepnout u plynu ten červený bazmek
dík za radu,....ale tohle jsem se už naučil no a co to tam u tý spojky je teda schovaný když ne spínač?
...já jsem tam nic neměl ...a na pojistky ses díval? ...i na ty pod podsedlákem?
vaskent psal:jo na všechny, 30,15,10....ale něco tam je a jak jsem koukal na starou páčku tak tam něco vlepenýho bylo,.....zbylo tam kus lepidla no a jestli tam je ten spínač má teda bejt furt seplej?
Copak Ti vedou dráty od spojk. páčky?
Bedřich psal:Já mám 96 a na spojce ani spínač ani dráty....
no ale je to tim,...je tam zespoda když se vyndá spojka takový šoupátko co spíná a vypíná asi eletriku nebo co,....já ho holt ulomil protože jsem nevěděl co tam je. Ted to vim tak to nějak musim vykutit aby to zase fungovalo, ale díky hoši
obzvláště díky Kellymu
mr.BSE psal:Mour psal:Staré šestky nemají na spojce žádný spínač. Jinak zkus přepnout u plynu ten červený bazmek
ale maji
Vogo a jakoto, že v motoškole šla nastartovat ikdyž byla spojka puštěná? Že by to měl taky rozbité? Spínač mají myslím jen 12ky, ne?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1