Nejsi přihlášen
lyže pro Pražce a spol.
wopičáci mimo mísu f létě ,ale přeci..
povezu švicám a jejich laktačním kámoškám nějaký ty pérkýnka na blbnutí po kopcích na těch bílejch sračkách
pokud by měl někdo zájem druhej vejkend vezu nějaký lyže a prkna do mutr stovjěžatý
je to z půjčovny 2 až 3 roky starý tahaný ze švajcu .pár místních už sem vybavil a myslím že ste mi je zatim vo tlamu nikdo nevomlátil
takže pokud někdo má zájem .fše nabroušený navoskovaný potřebuju jen kdo jak narost jak nahoru tak na váze" hned to nastavuju" zhruba co by chtěl a co jezdí za styl ,ale to už řešim po founu nebo mejlem. vozim toho víc takže je výběr...
pro šulíny rejpavý ...vozim v létě ..klukum docházej prašule ze zimy a krámy votvíraj až po létě proto sou slušný ceny navíc na jaře se navážej nový tak solidní nabídka a je po čem sáhnout.
...nikdo nevojebe Ježíše...
Re: lyže pro Pražce a spol.
Boráku, a co sáňky, sáňky by nebyly? Jako takový ty kovový závoďačky s železnym, pohyblivým rámem. V rakousích jsme na nich drandili sáňkařský, super poježděníčko.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Petr J. psal:Borák psal:.........proto sou slušný ceny navíc na jaře se navážej nový tak solidní nabídka a je po čem sáhnout.....
...co si mám představit pod pojmem slušný ceny? možná bych se přidal do fronty
...neboj, co je pro chudáka horala slušná cena, to pro tebe v "drobnejch" ani nestojí za řeč
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 31.07.2013 12:48:12 Offline |
Kelly01 psal:Ještě jsem neviděl nabídku
Jinak od 12.8 jsem do konce srpna vždy přes týden v Malých Svatoňovicích na školení
pro tebe by byli drahy i dve prihoblovany palubky z baumaxu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 31.07.2013 12:51:05 Offline |
Borák psal:cena cca od 2 do 4tis dle kusu
kasym ,palous, filous a spol můžou dát reference
muzou a daj radi.kdyz clovek vi co chce tak si vybere.a to ze nejsou novy na to kaslu nejdu si honit ego k bufetu ale jezdit a tam fungujou skvele.takze lyze od Boraka jen doporucim.
K.a.s.y.m. (Člen) 31.07.2013 12:51:37 Offline |
ABik psal:mr.BSE psal:nějaka mono lyže, tj. snowboard by tam nebyla ?
Na co?
asi mu davas malo prace
mr.BSE psal:nějaka mono lyže, tj. snowboard by tam nebyla ?
kdyby se nějaké našly (nejlépe Nitro, Forum, K2), docela bych se jukla po univerzálních/allmountain ve vel. 150-153
PS: růžový být nemusí
fšak sem to psal už nahoře
beru to tunaj http://www.happysport.cz/
pokud si vyberete přímo tady a bude to zajistim aby byly s fajnovou skluznicí a hranama
cenu umim stáhnout
ABik psal:mr.BSE psal:nějaka mono lyže, tj. snowboard by tam nebyla ?
Na co?
no měl jsem takovej nápad... ale už ho teda asi nemám
Borák psal:prkna sou
fšak sem to psal už nahoře
beru to tunaj http://www.happysport.cz/
pokud si vyberete přímo tady a bude to zajistim aby byly s fajnovou skluznicí a hranama
cenu umim stáhnout
v sekci použité SNB tam nic nemaj
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Hele Borku, minule jsi mi vybral dobře, radius 14,4 mám za sebou, ryclhé velké oblouky lítám jak Tomba, teď potřebuju něco na co můžu po obědě v Alpách přezout - jak se rozjezdí ranní dokonalá sjezdovka v český muldy
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen) 31.07.2013 19:57:07 Offline |
Kelly01 psal:Hele Borku, minule jsi mi vybral dobře, radius 14,4 mám za sebou, ryclhé velké oblouky lítám jak Tomba, teď potřebuju něco na co můžu po obědě v Alpách přezout - jak se rozjezdí ranní dokonalá sjezdovka v český muldy
v tom případě měkčí lyže a delší rádius
šílenej no f sekci nic nejni ale máš tam značky který sou k mání
kelly já osobně mám na upravenou sjezdovku Stöckli laser SL
a na ježdění v tom co píšeš Stöckli Stormrider XXL už jezdim druhej model měl sem i VXL ale to už je zbytečně široký pod vázáním
jo sem loni pořídil ještě Rossignol Bandit SC ale neseděj mi ,jsou freeridové, a mě furt ve frontě u vleku přijde že mi po nich někdo šlape ale mrdám jen patama vo sebe
pustim je pokud někdo chce
Hele, zas meleš pojmy které mne nezajímají
Hoď mi něco do mejlu, vzpomínám jak Filous psal že si honí "Karla" každej večer co se na lyžích vod tebe projede bo má hroznou výdrž a na Áju si ani nevzpomene
Akorát prej na jaře a podzim se to trošku mění a vrací se k starýmu dobrýmu hlodavci
God Save The Queen!
osiris psal:...neboj, co je pro chudáka horala slušná cena, to pro tebe v "drobnejch" ani nestojí za řeč
...teď vybírám všechny drobné a řeším halíře ...neb místo nové motorky (chtěl jsem já) řeším střechu nad hlavou (chce žena)...
Kelly01 psal:Hele, zas meleš pojmy které mne nezajímají
Hoď mi něco do mejlu, vzpomínám jak Filous psal že si honí "Karla" každej večer co se na lyžích vod tebe projede bo má hroznou výdrž a na Áju si ani nevzpomene
Akorát prej na jaře a podzim se to trošku mění a vrací se k starýmu dobrýmu hlodavci
...to sou ty, co vo nich brašule mele vejš, Stöckli Laser SL ...je fakt, ža na rozbitej kopec a do hlubokýho to moc nejni, ale dyš máš mandžestr, tag luksus ...a ty jako geront uš stejně nemůžeš spát, tagže můžeš bejt na kopci uš ráno na přimrzlym a neš přídou mlaďáci s fošnama, tag toho budeš mít plný zuby a pudeš spátky do ústavu, nechat se vošetřit pečovatelkou
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ja bych bral neco takovyho http://www.happysport.cz/lyze/freeski/p … -2009.html ,ale potreboval bych poradit a nejlepe i s vazanim.
nemusí kapat, stačí když prší
SleiP psal:Ja bych bral neco takovyho http://www.happysport.cz/lyze/freeski/p … -2009.html ,ale potreboval bych poradit a nejlepe i s vazanim.
.....já Ti poradím, koukej makat ať si na ně vyděláš.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Nejde mi to kua odeslat Pic tak bych teda nej lyže http://www.happysport.cz/lyze/sjezdove- … -2010.html
Délka 161cm.Teď mám 166 ale zkusil bych 161.SL World Cup Laser.
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Nejde mi to kua odeslat Pic tak bych teda nej lyže http://www.happysport.cz/lyze/sjezdove- … -2010.html
Délka 161cm.Teď mám 166 ale zkusil bych 161.SL World Cup Laser.
...to sou voni co mam
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Borák psal:šílenej prkno 155-160cm a měkkčí nebo tvrdší ? jakou maš vel boty?
SleiP kolik měříš? váha
PALOUS .něco novějšího a nebo spíš podle ceny ?
Tak nějak podle toho, aby byly použitelný aspoň 3 sezóny. Lyže to jsou pecka a přemýšlel jsem o luštincoj ale prostě tyhle sou nejvíc. Ty co mám teď už mi pod patama kouká dřevo ale na do trhání jsou pořád super.
zavislak81 (Člen) 02.08.2013 06:38:53 Offline |
jojo Luštincovy jsou taky hooodně dobrý.
Takže mi už konečně poraďte co do rozrytýho muldovatýho poodpoledního terénu
Dopoledne mám jasný, tam jsem na upraveném povrchu king rychlých širokých oblouků,
tady jsou stávající Stöckli skvělé, bohužel se zhoršujícím se terénem už nestihám přehazovat
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Takže mi už konečně poraďte co do rozrytýho muldovatýho poodpoledního terénu
Dopoledne mám jasný, tam jsem na upraveném povrchu king rychlých širokých oblouků,
tady jsou stávající Stöckli skvělé, bohužel se zhoršujícím se terénem už nestihám přehazovat
..tak nepřehazuj
Kelly01 psal:Takže mi už konečně poraďte co do rozrytýho muldovatýho poodpoledního terénu
Kelly tak kup nejaky univerzaly na sklad
..Stenmarku,Bůh pro tebe,neb nejsi pozér a chceš si to lyžování i trochu odmakat,stvořil tohle: Salomon Crossmax W12
..a když ani totok,tak to už nevím
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Lehátko na slunci
Stránky: 1