Nejsi přihlášen
Re: Job
Loser psal:Ondráš psal:Baltazar psal:no já bych taky bral nějakou práci, už mě to moje svobodný podnikání tak nějak sere
Nauč se Javu a dám ti práci za 110 kč/h.
to uz se mu spis vyplati jit delat dlazdice nebo pokryvace. Kdes to vyhrab, takovou castku?
Těch druhých 110Kč/hodinu si nechá pro sebe za zprostředkování
Zadej to číňanům - napíšou ti to za pár dolarů...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Kelly01 psal:V té praze si žijete zjevně jinak, tady když nabídnou 110/hod tak jsou zahlceni životopisy z nichž minim 25% tvoří vysokoškoláci....
vysokoskolaci jsou strasna chamrad. Ti jsou tak zoufali, ze vezmou kde co. Kdyby nebyli kokoti a odesli ze skoli pred dokoncenim, tak vyfouknou praci tem, co si myslej, ze jim ten zivot pujde s titulem snaz
vono jako 110 na hodinu neni v praze opravdu zadna hitparada. Kdybych zustal na morave, tak jsou to samozrejme slusny prachy. Bohuzel
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:to uz se mu spis vyplati jit delat dlazdice nebo pokryvace. Kdes to vyhrab, takovou castku?
V tom s tebou souhlasím, že dlaždič si vydělá víc... Částka je mířená na studenty (Kellyho).
A sám vidíš jak jsou na to v Asii lačný.
http://flek.cz/brigada/programovani-jav … denty/3295
Jinak asi nějakej junior by měl začínat alespoň na 200kč/h.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 12.08.2013 18:41:24 Offline |
barynek psal:já mám cca 130kč na hodinu, 8 let praxe a VŠ, no a přestože mi to sere, tak s tím halt žiju a řeči vo 3 měsících prázdnin si strčte do
...ale ty mas tri mesice prazdniny
110 za hodinu take luxusni prachy
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
barynek psal:já mám cca 130kč na hodinu, 8 let praxe a VŠ, no a přestože mi to sere, tak s tím halt žiju a řeči vo 3 měsících prázdnin si strčte do
130Kč za školní hodinu, to je nějakých 173Kč za normální hodinu, to jde...
Zase můžeš o přestávkách melouchařit
A těch peněz bokem za to, že někoho nenecháš rupnout...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Banditatom psal:barynek psal:já mám cca 130kč na hodinu, 8 let praxe a VŠ, no a přestože mi to sere, tak s tím halt žiju a řeči vo 3 měsících prázdnin si strčte do
...ale ty mas tri mesice prazdniny
110 za hodinu take luxusni prachy
130
Bandit 4EVER!!!
tachec psal:barynek psal:já mám cca 130kč na hodinu, 8 let praxe a VŠ, no a přestože mi to sere, tak s tím halt žiju a řeči vo 3 měsících prázdnin si strčte do
130Kč za školní hodinu, to je nějakých 173Kč za normální hodinu, to jde...
Zase můžeš o přestávkách melouchařit
A těch peněz bokem za to, že někoho nenecháš rupnout...
O přestávce se nestihnu kolikrát ani vychcat
Já mám relativně chytrý děti, tedy výdělečně značně na hovno
navíc tomu stejně nerozumíš
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 13.08.2013 15:42:42 Offline |
A jeste k temu pracuje s sestnactkama sedmnactkama
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:A jeste k temu pracuje s sestnactkama sedmnactkama
Jsem čekal, kdy se ozve nějaký úchylak a je to tady ještě Nety a je to komplet
2 Ondráš-prostatik promluvil
2 Yebat-o cigárech mi nemluv, stačí se v některých třídách projít kolem lavic a nedá s dýchat, parchanti-hnáty bych jim za to urazil....aneb jak o mě psal Filous, jsem velký humanista
Bandit 4EVER!!!
mr.BSE psal:volové,buďte rádi za to,co máte...
já sem ještě ani nenastoupil a už sem vůči zaměstnavateli v minusu
By mě zajímalo, co s těma ventilátorama budeš dělat Auto příští týden převezmu, do konce týdne chci vybrat NTB...telefon objednám asi dnes - samozřejmě pro sebe
Jestli já nejsem hodný zaměstnavatel
ABik psal:mr.BSE psal:volové,buďte rádi za to,co máte...
já sem ještě ani nenastoupil a už sem vůči zaměstnavateli v minusuBy mě zajímalo, co s těma ventilátorama budeš dělat Auto příští týden převezmu, do konce týdne chci vybrat NTB...telefon objednám asi dnes - samozřejmě pro sebe
...aš budeš zaměstnanci (Mr.Bseovi) dávat ten svůj starej foun, nezapomeň si vymazat sms a mms, bejvá dost trapas, dyš se pag zaměstnanci bavjej na účet svýho šéfa a jeho manželky, milenky nebo nedejbóže třeba milence
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kuwa já se konečně rozešel ke konci července se zaměstnavatelem .
no a vod příštího týdne natvrdo do novýho ..80desát pelechů na baráku mi nestačilo tak sem to ještě vo 40zvednul abych se u plotny nenudil
přiznám že se tam těšim .navíc mi job nabídl sám šéf tak to potěšilo
...nikdo nevojebe Ježíše...
ABik psal:mr.BSE psal:volové,buďte rádi za to,co máte...
já sem ještě ani nenastoupil a už sem vůči zaměstnavateli v minusuBy mě zajímalo, co s těma ventilátorama budeš dělat Auto příští týden převezmu, do konce týdne chci vybrat NTB...telefon objednám asi dnes - samozřejmě pro sebe
zupa
já si mezitím nakoupím kartón Endiaronu na to pondělí
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:ABik psal:mr.BSE psal:volové,buďte rádi za to,co máte...
Jestli já nejsem hodný zaměstnavatelzupa
já si mezitím nakoupím kartón Endiaronu na to pondělí
až si budeš chtět postěžovat na sfiňu zaměstnavatele, tag sa staf na kafete, samo, že v pracovní dobjě
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Borák psal:kuwa já se konečně rozešel ke konci července se zaměstnavatelem .
no a vod příštího týdne natvrdo do novýho ..80desát pelechů na baráku mi nestačilo tak sem to ještě vo 40zvednul abych se u plotny nenudil
přiznám že se tam těšim .navíc mi job nabídl sám šéf tak to potěšilo
......gde???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1 2