Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 19.08.2013 20:45:03 Offline |
Re: kovo obráběči
to máš něco na puškohled ne?..co to bude stát ti neřeknu,ale dvě stovky to nebudou
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 19.08.2013 20:46:14 Offline |
K.a.s.y.m. psal:to máš něco na puškohled ne?..co to bude stát ti neřeknu,ale dvě stovky to nebudou
spíš sežeň matroš na tudlecto
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 19.08.2013 20:48:06 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:to máš něco na puškohled ne?..co to bude stát ti neřeknu,ale dvě stovky to nebudou
spíš sežeň matroš na tudlecto
to neni problém..ve Feroně ti prodaj co chceš a na co máš peněženku.nebo někomu rozřežeš želízka z pluhu..nic lepšího na to nepotřebuješ.
jo je to na puškohled, nechci to zadačo, ale stojí to z hliníku dvojku, mě stačí materiál kterej udrží ty šroubky. umíš to?
K.a.s.y.m. psal:to máš něco na puškohled ne?..co to bude stát ti neřeknu,ale dvě stovky to nebudou
The father of the little princess of the dawn
K.a.s.y.m. (Člen) 20.08.2013 06:24:07 Offline |
Baltazar psal:jo je to na puškohled, nechci to zadačo, ale stojí to z hliníku dvojku, mě stačí materiál kterej udrží ty šroubky. umíš to?
umel bych to zaridit,ale popravde radsi to necham nekomu jinymu sem na tom blbe s casem a obcas se potkavam.tak netusim jak dlouho bych to zarizoval.
máš holuba
MAZI psal:Nazdárek Baltazare měl bych pro tebe kšeftík, psal jsem ti na fcb zprávu , tak ti ještě píšu sem a ještě ti můžu poslat email nebo sms ale nemám na tebe email.
The father of the little princess of the dawn
Stránky: 1