Nejsi přihlášen
Tak už né Bandit PIČO ale Bandit v Piči
Jo milí přátelé už je tomu tak Bandaska dnes 15.8.2013 okolo 19hodiny šla do světa
"Odvezla" si ho mladá divka tedy Budoucí Banditačka z Uherského Hradiště (moraváci máte na co koukat)
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Re: Tak už né Bandit PIČO ale Bandit v Piči
Frodo89 psal:Jo milí přátelé už je tomu tak Bandaska dnes 15.8.2013 okolo 19hodiny šla do světa
"Odvezla" si ho mladá divka tedy Budoucí Banditačka z Uherského Hradiště (moraváci máte na co koukat)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ … 6956_n.jpg
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
VikecB12 psal:No sláva,tak ses dočkal,vot toho cos ho měl,si ho chtěl prodat né?
A co,deš pořát ještě do toho xjr?
No popravdě mi za těch pět let co ho mam v garaži nějak přirostl k srdci... a nejhorší moment na tom byl když jsem předal naposled klíčky a motorka se rozjela...
Jo jdu pořad do toho XJRka 13....
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
yebat psal:dal asi jí kontakt na fórum??
V ponděli ji pošlu TP s mnoha učty a kontaktem na naše stranky.
Frodo89 psal:VikecB12 psal:No sláva,tak ses dočkal,vot toho cos ho měl,si ho chtěl prodat né?
A co,deš pořát ještě do toho xjr?No popravdě mi za těch pět let co ho mam v garaži nějak přirostl k srdci... a nejhorší moment na tom byl když jsem předal naposled klíčky a motorka se rozjela...
Jo jdu pořad do toho XJRka 13....
No to mě povídej,já si to zažil najaře kdyš vodjížděla moja K6,kerou sem měl jako jedinou mašinu vod novoty,šest sezón. Kdyš vodjížděla a zavíral sem vrata vod průjezdu,tak se mě nějak třásl hlas a nebylo mě dvakrát dospěvu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 23.08.2013 22:16:37 Offline |
Frodo89 psal:Tak uz je země jebkar... Bandit v a XJRko v garáži...
ani sem fotku tý jebky nedávej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ZDENEK46 psal:Nechci bejt rypak,ale ty zadni tlumice nejsou speckovy.
To vim. maj tam byt zlaty Ohlins. ale na druhou stranu tyhle jsou plne nastavitelny...
Stránky: 1