Nejsi přihlášen
andre.marek (Člen) 04.09.2013 22:30:10 Offline |
Sháním auto - je to reálné?
Ahoj, ségra s mamkou shánějí auto a mají dost konkrétní představy. Myslíte že je to reálné sehnat, popřípadě nevíte o "něčem"?
Základní požadavky: "menší" auto /Fabia, Auris, Golf apod./, automat - přes to nejede vlak, ideálně benzín do 1800ccm, raději méně, stáří max 5 let, najeto do cca 80 000 /vím co znamená údaj tachometru, ale nedají si to vymluvit.../, cena max. 180 - 200 000.
Já bych si představoval něco nefrancouzského , neitalského apod..
Pokud o něčem víte budu rád za info, pokud ne a toužíte přesto přispět třeba úplně zbytečnou odpovědí, klidně pište, alespoň se pobavíme.
andre.marek (Člen) 04.09.2013 22:49:58 Offline |
Re: Sháním auto - je to reálné?
Rozhodnou asi opravdu ty parametry, protože jsou dosti limitní, alespoň se mi tak jeví...
andre.marek (Člen) 05.09.2013 06:25:19 Offline |
yebat psal:do těhle malejch sráčů se taky dávaj automaty?
No právě...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.09.2013 06:26:08 Offline |
yebat psal:do těhle malejch sráčů se taky dávaj automaty?
no to vis ze jo a s pomerne velkou oblibou.teda samozrejmne ze ne v cechach.vetsinou Merdcedesy tridy A.ale videl jsem automaty i v malejch japoncich.mozna by nebylo kouknout i na mobile.de neni to zase takovej problem privezt soukrome auto d raichu.ja si minulej tejden taky privez auto a to neumim ani slovo nemecky a anglictina neni o moc lepsi...chce to pritele na telefonu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Second Class Citizen
1130 Café Racer
![]() |
Banditatom (Člen) 05.09.2013 11:46:17 Offline |
andre.marek psal:yebat psal:do těhle malejch sráčů se taky dávaj automaty?
No právě...
ajaj !!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
brácha má citrona C4 taky v automatu(má 6 rychlostí) žere 5 nafty, je to 1,6HDI asi 80 kw a peláší to moc pěkně až sem čuměl
jo a má to normálně na manuální řazení pádla pod volantem to je fakt prdel si s tim zablbnout
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Stránky: 1