Nejsi přihlášen
schánim barák f Praze a vokolí
wopičáci mám dotaz, trochen mimo ,ale řešej se tu i větší bejkárny
pár lidí přes stavební firmy nebo architekt se tu určitě najde co se f tom pohybuje .
tak co by to mělo bejt.
min 4+kk ale radeji 5kk, něco kolem 100m2, garáž, Praha pripadne blizke okoli, ale aby to bylo na vlaku, skola a skolka v miste, max 10 let stary, cena kolem 6 mega, zahrada alespon 200 m2,
pokud někdo vo něčem ví budu rád když se vozve
...nikdo nevojebe Ježíše...
Re: schánim barák f Praze a vokolí
vo něčem bych věděla, eště před pár tejdny za to chtěli cca 10,5 melounu, teď devět, a myslim, že ani ta nižší cena není v současnosti reálná, budou muset jít ještě dolu...
ovšem nemá to garáž, jen snad parkování na pozemku
na druhou stranu je to takový už širší centrum Prahy, u školy, školka je jedna za rohem, druhá vo pár ulic dál, je to na metru, dopravní dostupnost naprosto luxusní...
akorát teda ty modrý vokna
http://www.rak.cz/prodej-pronajem/chci- … nid=125244
...Do you know that bad girls go to hell?...
Borák psal:wopičáci mám dotaz, trochen mimo ,ale řešej se tu i větší bejkárny
pár lidí přes stavební firmy nebo architekt se tu určitě najde co se f tom pohybuje .
tak co by to mělo bejt.
min 4+kk ale radeji 5kk, něco kolem 100m2, garáž, Praha pripadne blizke okoli, ale aby to bylo na vlaku, skola a skolka v miste, max 10 let stary, cena kolem 6 mega, zahrada alespon 200 m2,
ty a v Práglu? těžko, beztak z tama utečeš, budů ti chybět hory woe
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Borák psal:wopičáci mám dotaz, trochen mimo ,ale řešej se tu i větší bejkárny
tak co by to mělo bejt.
ty voe co piješ :)
100m2 4+ rači 5+ ? leda že bys počítal jen obytný místnosti...
Praha pripadne blizke okoli, ale aby to bylo na vlaku v praze spíš tramvaj bus metro, okolo bus...vlak málokde
6 mega neni málo, stačí kouknout po inzerci...stejnak ti tu těžko někdo dá u takový věci výrazně lepší cenu než jinde.
Osobně můžu nabídnout jen parcelu cca 1000m2, voda, kanalizace, elektro (plyn v obci neni). V místě pouze školka. Bez auta je to vomrsk, cca 5 min na vlak, autem 10min na Černej most (5km od exitu 8 na D11). Škola autem 5 min.
cena 1250m2
Honzik8719 (Člen) 24.04.2013 01:10:05 Offline |
Lihy psal:Borák psal:wopičáci mám dotaz, trochen mimo ,ale řešej se tu i větší bejkárny
tak co by to mělo bejt.
pokud někdo vo něčem ví budu rád když se vozvety voe co piješ :)
Praha pripadne blizke okoli, ale aby to bylo na vlaku v praze spíš tramvaj bus metro, okolo bus...vlak málokde
6 mega neni málo, stačí kouknout po inzerci...stejnak ti tu těžko někdo dá u takový věci výrazně lepší cenu než jinde.
Osobně můžu nabídnout jen parcelu cca 1000m2, voda, kanalizace, elektro (plyn v obci neni). V místě pouze školka. Bez auta je to vomrsk, cca 5 min na vlak, autem 10min na Černej most (5km od exitu 8 na D11). Škola autem 5 min.
cena 1250m2
skoro každý ráno to mám na vlak 15 minut rychlou chůzí a dřív to bylo 20 než udělali cestu podél kolejí
...relativní kochač...
Lihy psal:Borák psal:wopičáci mám dotaz, trochen mimo ,ale řešej se tu i větší bejkárny
tak co by to mělo bejt.
pokud někdo vo něčem ví budu rád když se vozvety voe co piješ :)
cena 1250m2
a co to je za obec?
tak co by to mělo bejt.
jinak teda u nás se třeba prodává toto:
http://www.sreality.cz/detail/prodej/du … 1673696092
ten barák znám dobře, vevnitř je to obrovské a byli by jsme sousedi
jinak dostupnoust do Phy, autem na Černý Most 10min, MHD bus 30min, vlak tu nejezdí, je to rekreační oblast, takže tu máme Jizeru, lesy, louky, pole a v létě mrtě Pražáků jo a nesmím zapomenou je tu 5hospod v okolí a kulturák, kde se pořádají klasické vesnické plesy a jiné vymoženosti jo a školka je ve vedlejší vesnici (cca 1km), škola ve St. Bouli (cca 5km)..
ten Vestec je už celkem z ruky .
a těch inzerátů moc nejni...a pokud sou je tam většinou trabl.ted se řeší s developerem novostavba a už jen to že nechce přistoupit na stavební dozor častěji než jednou za měsíc mi připadá dost nefer
jo a ty místnosti ..musí bejt možnost udělat 2x pokojík pro děti obejvák s jídelnou ložnice a PRACOVNA takže aspon těch 4kk
do neděle ted budu mimo tak se nedifte že hned nevodpovídám. letim krmit holuby
no ty voe, co zde budes delat?
Jinak s tou Skalkou, co sem davala Lenka je to asi jako s Ceskejma Budejovicema - tam by nechtel bydlet nikdo.
Nechces radsi koupit parcelu v Klecanech nebo ve Zdibech? Tam je to uplne nejvic
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Borák psal:.ted se řeší s developerem novostavba a už jen to že nechce přistoupit na stavební dozor častěji než jednou za měsíc mi připadá dost nefer
10let starej barák bys koupil a tady ti vadí prohlídka u novýho se zárukou 1x měsíčně?
Zase pochop ty developery, těch baráků dělaj najednou třeba 30 a maji tam svýho stavebního dozora, kterej kontroluje dodavatele a musí se i věnovat klientům... 1 člověka tam má třeba hodinu....1x za měsíc klient z jednoho domu je až až, dyk by pak neměl vůbec čas kontrolovat stavbu jako takovou. Než nějakýho developera vybereš, koukni se na jeho starší věci co dělal a zkus s někym z takovýho baráku promluvit (ale to chce hodně štěstí narazit na normální lidi :) )
Já dělal u central groupu....ač mám k jejich produkci výhrady (osobně se mi líbí málo kterej typ domu z jejich produkce a dispozičně mi u všech chybí některý místnosti, který si myslim barák mít má, ale to je věc názoru), tak v porovnání s ostatníma je to s kvalitou to lepší co můžeš koupit. Jestli netrváš na praze a stačí ti blízký okolí, tak tady jsou dobrý ceny: http://www.central-group.cz/domy-brandy … zska-ctvrt
Nevím kdo staví ty domy co jsou psaný s termínem dokončení v létě 2013, ale ty dokončené stavěla Makra a ti dělali kvalitně. Ten klasik 4 je ukázkovej dům, takže detajly jsou tam dobře doladěný a ten barák je vlastně k nastěhování. Jiná věc je, že se dělal hodně rychle aby se stihnul otevřít před dokončením těch ostatních a pohybovali se po něm lidi při prohlídkách, takže můžou bejt některý věci poškrábaný a hlavně bacha na záruku jakou ti na to daji, pravděpodobně se to bude prodávat jako použité zboží, takže záruka kratší....
Loser psal:no ty voe, co zde budes delat?
Jinak s tou Skalkou, co sem davala Lenka je to asi jako s Ceskejma Budejovicema - tam by nechtel bydlet nikdo.
Nechces radsi koupit parcelu v Klecanech nebo ve Zdibech? Tam je to uplne nejvic
co to kecáš? do vesnic typu Zdib a Klecan se stahujou ty, co nemaj na bydlení v Praze, takový lúzři
...Do you know that bad girls go to hell?...
http://www.mmreality.cz/cs/nabidka/310663/
..a mávaly bychom na sebe přes rybnik a je to zhruba napů cesty mezi mnou a Pavlem
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
nicola.foxx (Člen) 24.04.2013 12:48:42 Offline |
Lenka psal:Loser psal:no ty voe, co zde budes delat?
Nechces radsi koupit parcelu v Klecanech nebo ve Zdibech? Tam je to uplne nejvicco to kecáš? do vesnic typu Zdib a Klecan se stahujou ty, co nemaj na bydlení v Praze, takový lúzři
NONONO
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Lenka psal:Loser psal:no ty voe, co zde budes delat?
Nechces radsi koupit parcelu v Klecanech nebo ve Zdibech? Tam je to uplne nejvicco to kecáš? do vesnic typu Zdib a Klecan se stahujou ty, co nemaj na bydlení v Praze, takový lúzři
NONONO
na ja se klidne priznam. Na bydleni v praze jsem nemel hlavne psychicky. A financne jsem na to mit nechtel
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom (Člen) 24.04.2013 13:56:45 Offline |
Kdo by taky chtel bydlet v curakove ze?!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Lenka psal:Loser psal:no ty voe, co zde budes delat?
tam je to samej tuokast,scházej se u toho největšího a pijou tu našu
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Filous psal:VikecB12 psal:Boráčku a co tak najednou že chceš prchnout z hor do té prdele?
...snat nevjeříš tomu, že by šel Krakonoš k Vltavje??? ...neblázni ...určitě to schání pro ségru
... ...už podle dvou cimer pro smrady to moh vytušit
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 24.04.2013 20:47:37 Offline |
huskyb12 psal:za šest míčů bych koupil parcelu a nechal postavit dřevostavbu, zeptej se Prasete ...
a nebo přizemní zděnej bungalov,ale do staršiho bych taky nešel.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Borák psal:Brandys uz je trochu z ruky
Jinak dik ... A Jani sorry ty moc zobis vod tebe radsi dal
taková podpásovka pche, náááhodou tam u nás mě mají za slušnou a hodnou holku
je to o kousek blíže než 5 hospod a Pražáci.
Autem Krč (rozuměj druhá strana Prahy) 35 min.
No a mohli bychom mávat na sebe...
a v podstatě i na Huskyho a Dolínka.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
nicola.foxx (Člen) 25.04.2013 19:53:00 Offline |
http://www.sreality.cz/detail/prodej/du … 3257414492
http://www.sreality.cz/detail/prodej/du … 3161666396
http://www.sreality.cz/detail/prodej/du … /753590876
http://www.sreality.cz/detail/prodej/du … 1270149980
http://www.sreality.cz/detail/prodej/du … /604435292
http://www.sreality.cz/detail/prodej/du … 3354698588
http://www.sreality.cz/detail/prodej/du … 2723468124
Ze všech těhle lokalit seš za cca 20 minut v centru.
Hele nejni lepčí pozemek a postavit novej. Pak se nemusí řešit, že předchozí majitel nebo stavitel, udělal ňákou příčku blbje a voda s votpadama je špatně
Něco podobnýho řeším já. Topení vyřešeno první rok, zateplení krovů druhej, sbourání blbě fungujícího otevřenýho krbu a stavba novýho s vložkou štvrtej rok. Teď mě čeká čistička, pak vokna, zateplení a pak se mi tutově něco vysere (třebas prasklý vodovodní rozvody ve zdi bych si přál a nebo krovy ty by byly taky moc gut).
Ale to já jen tak, esli není levnější a praktičtější postavit novotu
TO NIcola: Já si to v podstatě stavěl sám ( jako svépomocí ) (jako jinejma rukama) byl jsem každej den 2 x na stavbě a stejně sem začal po 3 letech výměnou rozvodů vody. (svářčka plastu ve výstavbě blbla) a nikomu bych to nepřál.
Na druhou stranu souhlas s tebou co se týká výstavby nového pokud je čas.
pozemek 1,2 a stavba 2,3 bez fasady. něco takovýho
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
nicola.foxx (Člen) 26.04.2013 00:39:34 Offline |
Znám jednoho co bydlel rok v karavanu koupil pozemek před zimou jezdil pro plynový bomby na topení a vaření. Pak z jara betonový mixy co to vylejvali do vyarmovanýho šalungu, kde se to válelo měsíc. pak rozebrali bednění udělali střechu zprovoznili rozvody vody, elektriky, vsadili okna, zateplili a v létě bydlel. Měl to od nějaký firmy bs beton stavby nebo tak něco. Pozemek koupil za 1,5 a za 2 byl barák no a za dalšího ,75 vybavení jako kuchyň koupelna atd včetně elektrospotřebičů. Takovej betonovej baráček 5 pokojů dvje koupelny s hajzlem a bez garáže. Kámoš byl spokojenej. Jenže pak nová paní a ouplně zblbnul, měl zakázaný všechny kamarády. Pak měli vrh z toho dvje dcerky a možná ho pouští na zahradu u baráku. A takovej to bejval ranař.
Jo a táhnul to z hypošky. Takže asik to de taky udělat jinak než koupit starej barák, abych měl hned kde bydlet.
K.a.s.y.m. psal:huskyb12 psal:za šest míčů bych koupil parcelu a nechal postavit dřevostavbu, zeptej se Prasete ...
a nebo přizemní zděnej bungalov,ale do staršiho bych taky nešel.
my s bedou raci vytuneny vetelany, z novostaveb
řikám si hurikán
jak říkal brácha ..je to pro švicu.
mě by do mutrstfjěžatý nikdo nedostal
prodala byt na Bulofce a chce něco se zahrádkou a dostupný k Praze se školkou a školou f okolí .jinak dík za odkazy už sem jí to přeposlal
budu rád pokud vo něčem budete vědět a nahodíte vodkaz dík
svatej psal:Bodlinka psal:Borák psal:Brandys uz je trochu z ruky
Jinak dik ... A Jani sorry ty moc zobis vod tebe radsi daltaková podpásovka pche, náááhodou tam u nás mě mají za slušnou a hodnou holku
kámoš na jaře skončil.nějak se nedohodli na prašulích a po 15letech s tim seknul a ja sem bez zdroje ..teda něco přes mladýho se ještě sežene ale už toho nebude tolik
Borák psal:Kelly asi letos bude smolík
kámoš na jaře skončil.nějak se nedohodli na prašulích a po 15letech s tim seknul a ja sem bez zdroje ..teda něco přes mladýho se ještě sežene ale už toho nebude tolik
Jen jedny fajne prkne pro mne
God Save The Queen!
Zdenák psal:TO NIcola: Já si to v podstatě stavěl sám ( jako svépomocí ) (jako jinejma rukama) byl jsem každej den 2 x na stavbě a stejně sem začal po 3 letech výměnou rozvodů vody. (svářčka plastu ve výstavbě blbla) a nikomu bych to nepřál.
Na druhou stranu souhlas s tebou co se týká výstavby nového pokud je čas.
pozemek 1,2 a stavba 2,3 bez fasady. něco takovýho
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 92_dum.jpg
nejlepší je náměsíčník :- )
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Borák psal:pořád hledáme
nikdo vo něčem neví ? sem jedno velký ucho pokud někdo vo něčem ví
trhni si já Ti nabízela sousedské vztahy, nechtěls