Nejsi přihlášen
Re: Leštěnka ;)
čury psal:nemel rv2005 černé paprsky brzdovych kotoučů ? Bych řek že jo
Ja mam 05 a má je černý a mam jinej výfuk celej z nerezu komplet jeden kus i se svodem k potrubí ,ale to muže bejt modifikací do jaký země motorka šla .
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
čury psal:nemel rv2005 černé paprsky brzdovych kotoučů ? Bych řek že jo
Ja mam 05 a má je černý a mam jinej výfuk celej z nerezu komplet jeden kus i se svodem k potrubí ,ale to muže bejt modifikací do jaký země motorka šla .
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
něco o banditech...
http://www.motocykl-online.cz/testy/Sro … dit?page=1
Zlatá Střední Cesta....dobře se to čte
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:něco o banditech...
http://www.motocykl-online.cz/testy/Sro … dit?page=1
Zlatá Střední Cesta....dobře se to čte
Smrt je ze všeho to poslední.
Banditatom psal:VikecB12 psal:Je hezkej Ve 4000km sem tuším ještě viděl na kotoučích původní rýhy od broušení a taky si nejsu jistej,jestli měl tenhle model origo rozetu černou...
...a zlatej řetěz že
a original gumy by ty 4 tisíce měly vydržet taky že jo
ale je fakt krasavec
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Kožak psal:taky pěhnej
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/2 … andit.html
Tak se přiznejte u koho našel domov. Byl to docela fofr jak rychle se prodal
Servus chlapci, ako si tu žijete? - Štefan
Kožak psal:
pěkný pěkný , ale ty kilometry asi nebudou věruhodný
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Banditatom (Člen) 09.06.2013 21:19:49 Offline |
Libor nx psal:VikecB12 psal:Nádhernej,už sem se na něho taky díval a svrbijou mě ruce To je přesně von
to by doma neklaplo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 09.06.2013 21:36:40 Offline |
nety psal:Oooo, ta vínová je prostě krásnááá
toho jsi ještě neměl
Banditatom psal:Libor nx psal:VikecB12 psal:Nádhernej,už sem se na něho taky díval a svrbijou mě ruce To je přesně von
to by doma neklaplo
Tak zrovna tenhle problém vopravdu nemám Ale nemám to fšecko kde mít a ani na tom fšem nestíhám jezdit
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 09.06.2013 21:55:37 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:Libor nx psal:
to by doma neklaplo
Tak zrovna tenhle problém vopravdu nemám Ale nemám to fšecko kde mít a ani na tom fšem nestíhám jezdit
tak tenhle problém opravdu mám když jsem si vymodlil gsx tak se semnu nebavila ani klika od dveří
K.a.s.y.m. (Člen) 10.06.2013 06:31:52 Offline |
Banditatom psal:VikecB12 psal:Banditatom psal:
to by doma neklaploTak zrovna tenhle problém vopravdu nemám Ale nemám to fšecko kde mít a ani na tom fšem nestíhám jezdit
tak tenhle problém opravdu mám když jsem si vymodlil gsx tak se semnu nebavila ani klika od dveří
aspon by usetril z svatbu a nasledny rozvod
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Bandit PIČO!
Tak nějak se vracím ze záhrobí a hned jdu otravovat
Co vy na tudlenctu bandasku?!
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 26781.html
(pokud už se tu někde řeší tak sry, ale vzpomout si tady v té záplavě ve kterým tom vlákně se to řešívalo )
Né že by se mi doma válely zbytečný / volný love.... ALE... chci výhledově karbecovou B12, ideálně limitku, leštěnku, jetou důchodcem maximálně 1500 km za sezónu a nikdy nepadanou ze stojánku
Vobhlížel tuhle někdo?!?
P.S.: teď řeším moto dovolenou, nicméně pokud by v červenci byla stále k mání, možná bych poslechnul cuknutí v koulích a prachy opět určený na byt mrksnul do bandasky (stejně jako u původní a stále doma parkující B6)
Nic lidského mi není cizí
osiris psal:MaraKM psal:........ chci výhledově karbecovou B12, ideálně limitku.............jetou důchodcem...............
...zeptej se huskyho ;o)
moje nesplňuje kriteria dvakrát spadla ze stojánku
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 19.06.2013 21:32:58 Offline |
vendous psal:Koupím B12 nejlépe limitku dvakrát padlou ze stojánku
copa autobus se ti nezlalíbil
ideálu se člověk snaží přiblížit, nicméně je jasné, že se ho nedočká... huskyho bajk jsem obdivoval již několikrát, ale nevím o tom, že by ho chtěl prodat?!?
Nicméně pokud to nebyla narážka a popichování... hmmm
Moje B6 po posledním stojánko-pádu furt není úplně ideál a já jsem člověk přemýšlivý a rozvážný, tedy když bych ji opět rozdělal a tentokrát komplet na holý rám, tak bych to skládal trochu déle než jen podzimně-zimní přestávku.... tak nějak by nebylo na čem jezdit + prodat B6 jak bylo řečeno za tašku hrušek se mi moc nelíbí , a proto bych raději pořídil do garáže další krám co by tam zavazel
Nic lidského mi není cizí
Banditatom psal:vendous psal:Koupím B12 nejlépe limitku dvakrát padlou ze stojánku
copa autobus se ti nezlalíbil
Ale v dnešní době sehnat pěknej autobus (nejlépe modrobílej) za slušnej peníz je celkem nadlidskej výkon.
No a hlavně to nehoří, zatím na šestce eště vydržim
Smrt je ze všeho to poslední.
MaraKM psal:ideálu se člověk snaží přiblížit, nicméně je jasné, že se ho nedočká... huskyho bajk jsem obdivoval již několikrát, ale nevím o tom, že by ho chtěl prodat?!?
Nicméně pokud to nebyla narážka a popichování... hmmm
Moje B6 po posledním stojánko-pádu furt není úplně ideál a já jsem člověk přemýšlivý a rozvážný, tedy když bych ji opět rozdělal a tentokrát komplet na holý rám, tak bych to skládal trochu déle než jen podzimně-zimní přestávku.... tak nějak by nebylo na čem jezdit + prodat B6 jak bylo řečeno za tašku hrušek se mi moc nelíbí , a proto bych raději pořídil do garáže další krám co by tam zavazel
Rozborka,lakování,výměna vopotřebovanejch pičovin a následná kompletace bandita je votázkou měsíce,kdyš se mě to 3 týdny válí u lakýrníka Na tohle je naša zima dlouhá ažaž
Dřív bylo fšecko lepší... :-)