Nejsi přihlášen
Re: Prágl, středozemě - vyjíždky 2012
Kožak psal:redik27 psal:Tak co pondělí 30.4. nebo úterý 1.5.?
nejdeš do průvodu nebo co?..pondělek bych snad dal...lehce...večer mám službu u kotle
Myslím, že se beze mně obejdou. Večer dotáhnu na čarodějnice :D
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Kožak psal:redik27 psal:Tak co pondělí 30.4. nebo úterý 1.5.?
nejdeš do průvodu nebo co?..pondělek bych snad dal...lehce...večer mám službu u kotle
jsem z Letňan, do LB to mám kóoosek.
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
chtel jsem se jen zeptat kdo z vas je tu z Pribrami nebo z okoli a mel by chut nekdy si vyjet, kdyz uz teda zacina byt hezky?..jezdim nejak sam a dalsi bandit neni na skodu
pristi tyden vyjizdka-kdo se prida?
taky se muzete pridat se mnou na vypravu do Drevenic u Jicina na sraz at zastoupeni banditaku je co nejpocetnejsi
Stay hungry, stay foolish...
redik27 psal:Kožak psal:redik27 psal:Tak co pondělí 30.4. nebo úterý 1.5.?
jsem z Letňan, do LB to mám kóoosek.
ok...dejme tomu Po. 10.00 pumpa Líbeznice ?
MRDAT!!!
papriks psal:chtel jsem se jen zeptat kdo z vas je tu z Pribrami nebo z okoli a mel by chut nekdy si vyjet, kdyz uz teda zacina byt hezky?..jezdim nejak sam a dalsi bandit neni na skodu
taky se muzete pridat se mnou na vypravu do Drevenic u Jicina na sraz at zastoupeni banditaku je co nejpocetnejsi
Já jsem přímo z Příbramiale ted se válim 14 v Krkonošíchtak že příště
corimec psal:papriks psal:chtel jsem se jen zeptat kdo z vas je tu z Pribrami nebo z okoli a mel by chut nekdy si vyjet, kdyz uz teda zacina byt hezky?..jezdim nejak sam a dalsi bandit neni na skodu
taky se muzete pridat se mnou na vypravu do Drevenic u Jicina na sraz at zastoupeni banditaku je co nejpocetnejsiJá jsem přímo z Příbramiale ted se válim 14 v Krkonošíchtak že příště
ok tak sem rad, ze tu nekdo z pribrami je a dohodnem se na vyjizdku nekdy jindy...uzivej krkonos
papriks psal:corimec psal:papriks psal:chtel jsem se jen zeptat kdo z vas je tu z Pribrami nebo z okoli a mel by chut nekdy si vyjet, kdyz uz teda zacina byt hezky?..jezdim nejak sam a dalsi bandit neni na skodu
taky se muzete pridat se mnou na vypravu do Drevenic u Jicina na sraz at zastoupeni banditaku je co nejpocetnejsiJá jsem přímo z Příbramiale ted se válim 14 v Krkonošíchtak že příště
ok tak sem rad, ze tu nekdo z pribrami je a dohodnem se na vyjizdku nekdy jindy...uzivej krkonos
Ještě si prosim vypln profilnerad jezdim s fantomasem
Kožak psal:redik27 psal:Kožak psal:
nejdeš do průvodu nebo co?..pondělek bych snad dal...lehce...večer mám službu u kotlejsem z Letňan, do LB to mám kóoosek.
ok...dejme tomu Po. 10.00 pumpa Líbeznice ?
Nemám problém, zítra v deset v Líbeznici :)
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
cauky banditos,
jsem tu novej takze se teprvejc rozkoukavam a hledam jestli by se nekdo nepridal na obcasny vyjizdky.jsem z Pribrami a jezdim pohodicku, zadny zavodeni...kdyby nekdo chtel tak at da vedit...
papriks psal:cauky banditos,
jsem tu novej takze se teprvejc rozkoukavam a hledam jestli by se nekdo nepridal na obcasny vyjizdky.jsem z Pribrami a jezdim pohodicku, zadny zavodeni...kdyby nekdo chtel tak at da vedit...
...to nepude, nikdo neví ani kolik ti je
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:papriks psal:cauky banditos,
jsem tu novej takze se teprvejc rozkoukavam a hledam jestli by se nekdo nepridal na obcasny vyjizdky.jsem z Pribrami a jezdim pohodicku, zadny zavodeni...kdyby nekdo chtel tak at da vedit......to nepude, nikdo neví ani kolik ti je
tak uz sem to krapet dovyplnil...
Stránky: 1