Nejsi přihlášen
Re: olej (interval výměny?)
...po 6ti viz http://www.suzukibandit.cz/download.php?sekce=2
...příště prosím napiš čeho se to (ten olej) týká
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
svistouka psal:...určitě mysli volej do motorky
...jestli toho intervalu, druhu oleje, úniku oleje apod., což tě asi nenapadlo ...a nebo třeba jestli motoru, nebo tlumičů, což tě už asi napadlo ...pak se z toho nadpisu už ten kdo něco hledá, může i něco dozvědět dřív, než to vlákno třeba zbytečně otevře
...to samý bych odpověděl i druhýmu humoristoj ;)
bokto psal:dobrá....na blbou otázku,blbá odpověď,
myslel sem výměnu oleje v motoru na motorce gsf1200 rok 03
a právě že jsem to v manuálu nenašel.
děkuji a opět do mě
...tys dostal odpověď dobrou, že po 6000 km ...ta další už byla odpověď pro ně
...a nekecej žes to nenašel ;)
K.a.s.y.m. (Člen) 19.09.2013 12:41:12 Offline |
bokto psal:děkuji a klanim se až na zem
kdo se moc moc obcas se dozvi i c nechce
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...ánebo jinag...nalož jakejkolif kus železa nebo hlinikový slitiny do vyjetýho voleje, nech to f tom koupat celou zimu a na jaře na tom matrijálu skus najít ňáký "poškození" ...nenajdeš na tom nic ani pot mikroskopem, to ti garantuju a to i přes to, že tě něgdo bude strašit "kyselostí" vyjetýho voleje...tagže je fakt uplně jedno, gdy to uděláš, drš se najetejch km a fertig...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...ánebo jinag...nalož jakejkolif kus železa nebo hlinikový slitiny do vyjetýho voleje, nech to f tom koupat celou zimu a na jaře na tom matrijálu skus najít ňáký "poškození" ...nenajdeš na tom nic ani pot mikroskopem, to ti garantuju a to i přes to, že tě něgdo bude strašit "kyselostí" vyjetýho voleje...tagže je fakt uplně jedno, gdy to uděláš, drš se najetejch km a fertig...
to máš pravdu Fildo :) ...já ho ale měnim po zimě jen z toho důvodu že mám v garáži vlhko jak sviň ...bys nevěřil co se tam dokáže vysrážet vodu v oleji poznám
MRDAT!!!
Kožak psal:Filous psal:...ánebo jinag...nalož jakejkolif kus železa nebo hlinikový slitiny do vyjetýho voleje, nech to f tom koupat celou zimu a na jaře na tom matrijálu skus najít ňáký "poškození" ...nenajdeš na tom nic ani pot mikroskopem, to ti garantuju a to i přes to, že tě něgdo bude strašit "kyselostí" vyjetýho voleje...tagže je fakt uplně jedno, gdy to uděláš, drš se najetejch km a fertig...
to máš pravdu Fildo :) ...já ho ale měnim po zimě jen z toho důvodu že mám v garáži vlhko jak sviň ...bys nevěřil co se tam dokáže vysrážet vodu v oleji poznám
Se ví,zvlášť u nějaké vodníkové hondy s fouknutým těsněním pod makovicí
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kožak psal:Filous psal:...ánebo jinag...nalož jakejkolif kus železa nebo hlinikový slitiny do vyjetýho voleje, nech to f tom koupat celou zimu a na jaře na tom matrijálu skus najít ňáký "poškození" ...nenajdeš na tom nic ani pot mikroskopem, to ti garantuju a to i přes to, že tě něgdo bude strašit "kyselostí" vyjetýho voleje...tagže je fakt uplně jedno, gdy to uděláš, drš se najetejch km a fertig...
Se ví,zvlášť u nějaké vodníkové hondy s fouknutým těsněním pod makovicí
žeby ? mnóó...to bych asi taky poznal ...to už se mně přihodilo na warťasu
MRDAT!!!
Filous psal:...ánebo jinag...nalož jakejkolif kus železa nebo hlinikový slitiny do vyjetýho voleje, nech to f tom koupat celou zimu a na jaře na tom matrijálu skus najít ňáký "poškození" ...nenajdeš na tom nic ani pot mikroskopem, to ti garantuju a to i přes to, že tě něgdo bude strašit "kyselostí" vyjetýho voleje...tagže je fakt uplně jedno, gdy to uděláš, drš se najetejch km a fertig...
... a když sem loni po sezoně vyměnil volej a letos najel jen 1500km
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Měním po šesti a v autě po 10, bez ohledu jestli to najedu za půl roku nebo za 6 let
Liju do všeho olej klidně 8 let starej pokud je v orig. neporušeném obalu
Svíčky nevyndávám
A problémy nebo opotřebení jsem za posledních 30 let nezaznamenal
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Měním po šesti a v autě po 10, bez ohledu jestli to najedu za půl roku nebo za 6 let
Liju do všeho olej klidně 8 let starej pokud je v orig. neporušeném obalu
Svíčky nevyndávám
A problémy nebo opotřebení jsem za posledních 30 let nezaznamenal
...bodejť bys svíčky vyndával, na hřbitovje je taky nevyhazuješ dokundá hóřej a dyš dohóřej, tag dáš nový, to je jasný
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1