Nejsi přihlášen
Stránky: 1
Index » Cestování » ...TU, NA, JC, HK atd. sobota 28.9.2013 ...no CR a SM samo taky :-))))
Re: ...TU, NA, JC, HK atd. sobota 28.9.2013 ...no CR a SM samo taky :-))))
nojo tak jsem kokot, jsem se radši hned zeptal, protože se mi nechtělo psát sms že posílám mail , jinak já vycházky dostanu říkala Šárka že se mě chce jet v sobotu , protože v neděli budu chtít dělat na chalupě dřevo , tak už jen kde se sejdem a kam pojedem???
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
...v jedenáct na pumpě na začátku chrudimi (ve směru od pardubic)
...dál někde zastávka na oběd, upřesní společně se spíš jižní trasou dodá david (to je pro kima a kožaka)
...já s mladým jedeme v 10 ze dvora, jestli se chce někdo připojit
ps: je na tom kosa, byl jsem to teď zkusit a říkám si že jsem se na ten zejtřejší plán nevysral, snad bude líp
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Tak třeba takhle http://mapy.cz/s/8z1L
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Dado psal:Tak třeba takhle http://mapy.cz/s/8z1L
to by šlo,pojedu od Havl.Brodu do Ždírce a pak uvidím jestli budu stíhat rovnou do tej Chrudimi,nebo pojedu naproti přes Hlinsko k odbočce na Krounu a vám naproti
Dado hlavně najdi pěknou žrádelnu,celej tejden držím dietu,jsem vyhládlej
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
osiris psal:...v jedenáct na pumpě na začátku chrudimi (ve směru od pardubic)
...dál někde zastávka na oběd, upřesní společně se spíš jižní trasou dodá david (to je pro kima a kožaka)
...já s mladým jedeme v 10 ze dvora, jestli se chce někdo připojit
ps: je na tom kosa, byl jsem to teď zkusit a říkám si že jsem se na ten zejtřejší plán nevysral, snad bude líp
vem si podlíkačky a zapni hefty...víš jak bylo loni když jsme odjížděli z Grizlyho srazu na konci řijna,to byly vejce...dokud lítaj mouchy tak je to dobrý
Dado psal:Tak třeba takhle http://mapy.cz/s/8z1L
...slyšel jsem že prej se dá jet dobře po třistapadesátce ...kdyby nám to vodsejpalo
http://mapy.cz/s/8z35
Dado psal:A je to možný kdykoliv zkrátit , nebo změnit, pokud bude frišno, nebo se Malda někde zapovídá u jídla
Mě chudáka podvyženého nenecháte ani nažrat !! Souhlasím s Kimem ! První zastávka kávička druhá obídek nakonec tretí čajiček nebo kávička ,debata a zhodnocení dne a potmě domu !
hlemejzd999 (Člen) 27.09.2013 20:18:25 Offline |
osiris psal:Dado psal:Tak třeba takhle http://mapy.cz/s/8z1L
...slyšel jsem že prej se dá jet dobře po třistapadesátce ...kdyby nám to vodsejpalo
http://mapy.cz/s/8z35
hale vod toho Pohledu na Stříbrne Hory a Přibyslav to bylo v tejdnu nejaky uzavreny .....bela tam nejaka vobjizdka ... kdebeste zajeli hned na kraj do H. Brodu , mohle besme dát kafe na benzíně pred kruhacem ..bych tam dojel aj s bratrem kawasakistou , vyzdravil vas , dali besme cigo a poslal bych vas dal do
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Dado psal:na zmrzlině?
...to nebyl ten šampón v bílým, on byl ten vlevo jak vypadal že má vraženýho bandita mezi půlkama
...jinak my jsme doma v cajku, něco málo přes 300 kiláků nám to ukázalo, malda musel mít 400 a kim 500 ...že jo ...dobrý, dík
tak už taky doma a v pořádku,za Táborem mi jedna srnka přeběhla před motorkou a druhá naštěstí v poslední chvíli vzala zpátečku...kujwa to by byla rána
dopoledne malinko kosa ale dobrý to bylo...rád jsem Vás viděl
osi sjel jsem dvě bandy,mohlo by to bejt kolem toho pětikila najetýho
ty,maldo co ten šoumen na tom prskoletu s přivázanou bedýnkou na zádech,jak Tě dal na brzdy před tím přejezdem...a za vsí si mu to vrátil,dvanáctka je dvanáctka,co?
Kim psal:ty,maldo co ten šoumen na tom prskoletu s přivázanou bedýnkou na zádech,jak Tě dal na brzdy před tím přejezdem...a za vsí si mu to vrátil,dvanáctka je dvanáctka,co?
...tyjo ten pekař z druhý světový
Kim psal:tak už taky doma a v pořádku,za Táborem mi jedna srnka přeběhla před motorkou a druhá naštěstí v poslední chvíli vzala zpátečku...kujwa to by byla rána
osi sjel jsem dvě bandy,mohlo by to bejt kolem toho pětikila najetýho
...mě to tam z vedlejší zas strčil autobus (pravej, velkej), divný já vím, autobus autobusu, ale stalo se
Skvělej vejlet ! Výborná sestava ! Nikdo nepíčoval proč jedem tudy a ne tudy ! Trasa ! Kilometry souhlasej ! Občesrtveni počet a kvalita v pořádku ! Krásnej den!!!! Doufám že to jěště letos vyjde na repete !!!!
osiris psal:Dado psal:na zmrzlině?
...to nebyl ten šampón v bílým, on byl ten vlevo jak vypadal že má vraženýho bandita mezi půlkama
jo
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
osiris psal:Kim psal:tak už taky doma a v pořádku,za Táborem mi jedna srnka přeběhla před motorkou a druhá naštěstí v poslední chvíli vzala zpátečku...kujwa to by byla rána
osi sjel jsem dvě bandy,mohlo by to bejt kolem toho pětikila najetýho...mě to tam z vedlejší zas strčil autobus (pravej, velkej), divný já vím, autobus autobusu, ale stalo se
pavel dolínek (Člen) 29.09.2013 14:53:48 Offline |
supr vejlet,příště jedu zase,já natočeno 560
"una storia italiana"
Stránky: 1