Nejsi přihlášen
Re: řidítka
barynek psal:průměr 22mm, šířka tuším 680mm? tím si nejsem stopro jistej...
příště použij hledat a dovíš se to samý aniž bys musel zakládat nový téma
tím bych si nebyl úplně jistej, mně tady moc hledání nende
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:barynek psal:průměr 22mm, šířka tuším 680mm? tím si nejsem stopro jistej...
příště použij hledat a dovíš se to samý aniž bys musel zakládat nový tématím bych si nebyl úplně jistej, mně tady moc hledání nende
já jsem práve řídítka hledal asi den nebo dva předtím, než tady kolega vznesl dotaz a našlo mi to 3 odkazů. A kupodivu jsem se v každým dozvěděl něco, co jsem hledal. Je pravda, že u každýho bylo něco málo na, ale účel to splnilo. Navíc to klidně mohlo najít jen tři témata, místo 7 nebo kolik jich bylo relevantních...
Bandit 4EVER!!!
kdyz uz je rec o riditkach, se svezu s dovolenim... jde o S-ko K9, rad bych mozna trochu sirsi ale hlavne vic otevreny rejdy.
ALE prijde mi, ze to co tam je standard jde kurna blizko ke kapotazi pri plnym rejdu, nema nekdo tip co by tam paslo? nebo omezit plnej rejd? to me prijde grkolomny...
Rum-cajs psal:kdyz uz je rec o riditkach, se svezu s dovolenim... jde o S-ko K9, rad bych mozna trochu sirsi ale hlavne vic otevreny rejdy.
ALE prijde mi, ze to co tam je standard jde kurna blizko ke kapotazi pri plnym rejdu, nema nekdo tip co by tam paslo? nebo omezit plnej rejd? to me prijde grkolomny...
..nebo je povol a přitáhni k sobě
Poradí a doporučí někdo jaký klouný řidítka? Už mě nebavěj ty věčný důlky v nádrži, takže schánim něco pevnýho
je to na B6, tzn držák je napevno průměr 22mm, takže na kónický buď s redukcí něco takovýho
http://www.mcf.cz/zbozi/redukce-z-ridit … 263/218-89
http://www.mcf.cz/zbozi/riditka-tag-t2- … 526/218-89
nebo jak jsou na tom třeba X3?
http://www.mcf.cz/zbozi/riditka-tag-x3- … 525/218-89
Radši bych byl bez hrazdy, ale mírnej ústupek beru, takže raďte co a jak, nebo jiný varianty...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Hoši já nevím jak vy ,ale já mám Barracudy vod Kojaka (skrytá reklama ) sice na jebce vod ladiček ale jsem spokojenej
Měl jsem tam takový dlóhý vlaštovky 810 mm.Ovládání sice supr (byli až moc, trochu cuknutí a bez nějaké větší síly a už šla ),ale připadl jsem si jak věčně nasranej motorkář aposed taky nebyl nic moc (byli nízký).
Kópil jsem Barracuda Racing vod Kojaka a jsem fakt spokojenej
Ale nevím jestli fungujou i na eNku
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:Hoši já nevím jak vy ,ale já mám Barracudy vod Kojaka (skrytá reklama ) sice na jebce vod ladiček ale jsem spokojenej
Měl jsem tam takový dlóhý vlaštovky 810 mm.Ovládání sice supr (byli až moc, trochu cuknutí a bez nějaké větší síly a už šla ),ale připadl jsem si jak věčně nasranej motorkář aposed taky nebyl nic moc (byli nízký).
Ale nevím jestli fungujou i na eNku
Jo, tak průměr 22 a bez hrazdy by pro mě byl ideál a jsou i za dobrou cenu Akorát teda ta pevnost? Bude to přesně to co potřebuju?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Kakac psal:Hoši já nevím jak vy ,ale já mám Barracudy vod Kojaka (skrytá reklama ) sice na jebce vod ladiček ale jsem spokojenej
Ale nevím jestli fungujou i na eNkuJo, tak průměr 22 a bez hrazdy by pro mě byl ideál a jsou i za dobrou cenu Akorát teda ta pevnost? Bude to přesně to co potřebuju?
S pevností musíš na mistra Kojaka .......
Von ti řekne když je nalitej po sedmi redbulech s vodkou jestli je vomotá kolem kandelábru nebo ne...
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Koldan psal:ty konický Tagy drží fest, tam žádnů hrazdu nepotřebuješ. mám je já, Kelly, měl je i Jiřina a další by se eště našli
mam je taky a , jeste ty dorazy musim udelat, mel sem zavazi na rafky, ale upadly po chvilce
lsl ve 22 na bandasce, udržej i semtam nějakou ránu oproti tý chromovaný originál trubce móc dobrý pane.
tlustý acces na jebce od předchozího majitele testováno několika skluzy na okruzích a víceméně udrží neskutečně (sice trošku hnutý, ale po tom co s tim Vojta vyváděl, úplná paráda)
Strýcfajtr !!!
Lukas29 psal:Zdravim místní odborníky chtěl bych se zeptat zda budou pasovat origo řidítka z b1250 na b650. Nebo popřípadě zkterých modelů jsou stená s b650 díky
...Bandaskový můžeš kombinovat libovolně, pudou ti tam fšecky, bo sou fšecky stejný...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nechci dělat nový téma tak se zeptám hýr, dalo by se na cbr 900 RR dát řidítka nad brejle jako tj třeba u VFR a jaký to bude mýt vliv na funkci de o to že mám trochen břichynec a jedu po obědě na vejlet tak při drncáku kopne nádrž do břichynce mám co dělat abych nenablil do helmy
svět je cirkusovej stan
mi psal:nechci dělat nový téma tak se zeptám hýr, dalo by se na cbr 900 RR dát řidítka nad brejle jako tj třeba u VFR a jaký to bude mýt vliv na funkci de o to že mám trochen břichynec a jedu po obědě na vejlet tak při drncáku kopne nádrž do břichynce mám co dělat abych nenablil do helmy
tak buďto vysolíš ranec a objednáš komplet vrchní brejle s třmenama na klasický větve a nebo do vrchu brejlí odvrtáš dvě díry, našroubuješ samostatný třmeny a popř. zespoda podložíš (záleží jak ty mauntfílďácký brejle vypadaj). Sice nebudeš masér s frézařským skvostem vod ABM, ale zas budeš pořádnej strýťák
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:mi psal:nechci dělat nový téma tak se zeptám hýr, dalo by se na cbr 900 RR dát řidítka nad brejle jako tj třeba u VFR a jaký to bude mýt vliv na funkci de o to že mám trochen břichynec a jedu po obědě na vejlet tak při drncáku kopne nádrž do břichynce mám co dělat abych nenablil do helmy
tak buďto vysolíš ranec a objednáš komplet vrchní brejle s třmenama na klasický větve a nebo do vrchu brejlí odvrtáš dvě díry, našroubuješ samostatný třmeny a popř. zespoda podložíš (záleží jak ty mauntfílďácký brejle vypadaj). Sice nebudeš masér s frézařským skvostem vod ABM, ale zas budeš pořádnej strýťák
jasný, ty díry sou tam od maunfíldu origo, ale to nechci. spíš dát ty řidítka co tam sou (takový ty dělený co sou na kelímkách) nad brejle budou o asi 3cm výš ale tim pádem bude asi motka vpředu blíž kzemy, asi to rozeberu a přendám a uvidím
svět je cirkusovej stan
mi psal:XJelen psal:mi psal:nechci dělat nový téma tak se zeptám hýr, dalo by se na cbr 900 RR dát řidítka nad brejle jako tj třeba u VFR a jaký to bude mýt vliv na funkci de o to že mám trochen břichynec a jedu po obědě na vejlet tak při drncáku kopne nádrž do břichynce mám co dělat abych nenablil do helmy
jasný, ty díry sou tam od maunfíldu origo, ale to nechci. spíš dát ty řidítka co tam sou (takový ty dělený co sou na kelímkách) nad brejle budou o asi 3cm výš ale tim pádem bude asi motka vpředu blíž kzemy, asi to rozeberu a přendám a uvidím
...uplně změníš geometriji podvosku a tym i jízdní vlastnosti...ve vyšších rychlostech to bude hodně nestabilní...
Filous psal:mi psal:XJelen psal:
tak buďto vysolíš ranec a objednáš komplet vrchní brejle s třmenama na klasický větve a nebo do vrchu brejlí odvrtáš dvě díry, našroubuješ samostatný třmeny a popř. zespoda podložíš (záleží jak ty mauntfílďácký brejle vypadaj). Sice nebudeš masér s frézařským skvostem vod ABM, ale zas budeš pořádnej strýťákjasný, ty díry sou tam od maunfíldu origo, ale to nechci. spíš dát ty řidítka co tam sou (takový ty dělený co sou na kelímkách) nad brejle budou o asi 3cm výš ale tim pádem bude asi motka vpředu blíž kzemy, asi to rozeberu a přendám a uvidím
...uplně změníš geometriji podvosku a tym i jízdní vlastnosti...ve vyšších rychlostech to bude hodně nestabilní...
jasný, dík
svět je cirkusovej stan
V bajkrskraunu se dají koupit řídítka,který sou na vidle,ale dělají je aji ty vyžší. Nebo si koupit z nějakýho jinýho bajku,cestovnějšího, původní originály,de jenom vo průměr vidle. A aby došáhly lanka a hadice...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
někde sem vyčet že sou náký sportovní řidítka, jako to samí co tam je akorát vyššý a sklon větší o 10 stupnú vúbec nemám představu ocode, nemá někdo skušenost???
nebo prostě musím břichynec vyběhat cestou do hospody
svět je cirkusovej stan
Filous psal:mi psal:XJelen psal:
tak buďto vysolíš ranec a objednáš komplet vrchní brejle s třmenama na klasický větve a nebo do vrchu brejlí odvrtáš dvě díry, našroubuješ samostatný třmeny a popř. zespoda podložíš (záleží jak ty mauntfílďácký brejle vypadaj). Sice nebudeš masér s frézařským skvostem vod ABM, ale zas budeš pořádnej strýťákjasný, ty díry sou tam od maunfíldu origo, ale to nechci. spíš dát ty řidítka co tam sou (takový ty dělený co sou na kelímkách) nad brejle budou o asi 3cm výš ale tim pádem bude asi motka vpředu blíž kzemy, asi to rozeberu a přendám a uvidím
myslíš, že na silnici mu to bude vadit? Na okruhu v plný palbě dejme tomu a i to už by musel bejt aspoň střelec typu Jiřiny...aniž bych ho chtěl nějak srážet
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:mi psal:
jasný, ty díry sou tam od maunfíldu origo, ale to nechci. spíš dát ty řidítka co tam sou (takový ty dělený co sou na kelímkách) nad brejle budou o asi 3cm výš ale tim pádem bude asi motka vpředu blíž kzemy, asi to rozeberu a přendám a uvidím...uplně změníš geometriji podvosku a tym i jízdní vlastnosti...ve vyšších rychlostech to bude hodně nestabilní...
myslíš, že na silnici mu to bude vadit? Na okruhu v plný palbě dejme tomu a i to už by musel bejt aspoň střelec typu Jiřiny...aniž bych ho chtěl nějak srážet
má s tím fláknout jen tak,takhle se může aspoň
vymlouvat na blbou geometrii podvozku
...a bude hůř!
jasný, ty díry sou tam od maunfíldu origo, ale to nechci. spíš dát ty řidítka co tam sou (takový ty dělený co sou na kelímkách) nad brejle budou o asi 3cm výš ale tim pádem bude asi motka vpředu blíž kzemy, asi to rozeberu a přendám a uvidím...uplně změníš geometriji podvosku a tym i jízdní vlastnosti...ve vyšších rychlostech to bude hodně nestabilní...
...myslim že vo 3cm to pozná i při bježnym provozu...
Koldan měl na Béčku popuštěný vidle zároveň nakoplej zadek a ve 150 po dálnici se vlnil jak užovka ....hodně surprised:
něco takový, ale příde mi to stejně vysoký jak to co tam je
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/483170/c … -43mm.html
svět je cirkusovej stan
Filous psal:XJelen psal:Filous psal:
...uplně změníš geometriji podvosku a tym i jízdní vlastnosti...ve vyšších rychlostech to bude hodně nestabilní...myslíš, že na silnici mu to bude vadit? Na okruhu v plný palbě dejme tomu a i to už by musel bejt aspoň střelec typu Jiřiny...aniž bych ho chtěl nějak srážet
...myslim že vo 3cm to pozná i při bježnym provozu...
filous, sem to měřil tak maunfildácký brejle maj 2cm a ty řidítka jako obruč na šavli 3cm takže jo 3cm, nato prdím.
svět je cirkusovej stan
mi psal:něco takový, ale příde mi to stejně vysoký jak to co tam je
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/483170/c … -43mm.html
dotas na Kojakasro, vod kud kam se to měří plís a esi to máš na krámě změř mi to jako kdyš je to na šavlích odspodu brejlí na vršek řidítka.
tet tam je asi orygo a má 260mm a kdyby tam bylo to navýšení co píšou tak cajk jen ta cena je ukrutná
svět je cirkusovej stan
mi psal:mi psal:něco takový, ale příde mi to stejně vysoký jak to co tam je
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/483170/c … -43mm.htmldotas na Kojakasro, vod kud kam se to měří plís a esi to máš na krámě změř mi to jako kdyš je to na šavlích odspodu brejlí na vršek řidítka.
tet tam je asi orygo a má 260mm a kdyby tam bylo to navýšení co píšou tak cajk jen ta cena je ukrutná
blbá zedník 26mm
svět je cirkusovej stan
mi psal:někde sem vyčet že sou náký sportovní řidítka, jako to samí co tam je akorát vyššý a sklon větší o 10 stupnú vúbec nemám představu ocode, nemá někdo skušenost???
nebo prostě musím břichynec vyběhat cestou do hospody
...a nezbude Ti na pívo
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:mi psal:někde sem vyčet že sou náký sportovní řidítka, jako to samí co tam je akorát vyššý a sklon větší o 10 stupnú vúbec nemám představu ocode, nemá někdo skušenost???
nebo prostě musím břichynec vyběhat cestou do hospodyhttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _riser.jpg
...a nezbude Ti na pívo
Kime dík, hledám celí vodpolodne a nif ale stojí to raketu nic pro socku
svět je cirkusovej stan
kojaksro psal:...nebo od LSL Tour-Match
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 58-096.jpg
jj, koukal sem...
svět je cirkusovej stan
Chlapi poraďte, kde se dají koupit nějaké řídítka podobná originálu? Koupil jsem moto s 780mm a je to na mě moc...Sice to poslouchá dobře, ale nasranej posaz mi láme zápěstí směrem k tělu a to mě sere
Či máte někdo doma nevyužívanej origo?
Když nejezdím,tak tvořím...
ydom psal:Chlapi poraďte, kde se dají koupit nějaké řídítka podobná originálu? Koupil jsem moto s 780mm a je to na mě moc...Sice to poslouchá dobře, ale nasranej posaz mi láme zápěstí směrem k tělu a to mě sere
Či máte někdo doma nevyužívanej origo?
...najdi si prodejce Tomaselli a u nich si vyber, ty byli nejpodobnější originálu, nepletu li se...cena bejvala do litru...ale jinak si myslim, že bude spousta lidí, kerý měnili origa za krosový a rádi se jich za pjéťo zbavjej...
Filous psal:ydom psal:Chlapi poraďte, kde se dají koupit nějaké řídítka podobná originálu? Koupil jsem moto s 780mm a je to na mě moc...Sice to poslouchá dobře, ale nasranej posaz mi láme zápěstí směrem k tělu a to mě sere
Či máte někdo doma nevyužívanej origo?...najdi si prodejce Tomaselli a u nich si vyber, ty byli nejpodobnější originálu, nepletu li se...cena bejvala do litru...ale jinak si myslim, že bude spousta lidí, kerý měnili origa za krosový a rádi se jich za pjéťo zbavjej...
...jo a klíďo ber i SVčkový, samože Nkový, páč sou stejný...
to:Kim nejdou.. Heft už nejde posunout víc do středu..
to Lajoš: poslal jsem ti mail.. Právě že zakřivení by to asi pořešilo, takže jsem do nich narval metr a půl dlouhej kus železa a ohybal...Tve vono se to zas vrátí do původního stavu
Jsou moc rovný a vyvrací mi zápěstí moc k tělu..Nevadí mi to na 50km projíždku,ale v létě na Sicílii bych asi skončil u Linze..Jinak mi ta šířka vyhovuje, ani záda nemaj problémy-ovladatelnost pecka..Jen to pěkně přihnout.. nějak
Když nejezdím,tak tvořím...
hlemejzd999 (Člen) 09.03.2012 10:33:54 Offline |
Tak jsem Ti je poslal
ydom psal:to:Kim nejdou.. Heft už nejde posunout víc do středu..
to Lajoš: poslal jsem ti mail.. Právě že zakřivení by to asi pořešilo, takže jsem do nich narval metr a půl dlouhej kus železa a ohybal...Tve vono se to zas vrátí do původního stavu
Jsou moc rovný a vyvrací mi zápěstí moc k tělu..Nevadí mi to na 50km projíždku,ale v létě na Sicílii bych asi skončil u Linze..Jinak mi ta šířka vyhovuje, ani záda nemaj problémy-ovladatelnost pecka..Jen to pěkně přihnout.. nějak
I pád na hubu je pohyb vpřed.
Čau hlapi,
mám na svém B1200 nějaké pekelné (dlouhé a naklopené směrem dopředu ke světlu) řidítka, které tam namontoval předchozí majitel. Já měřím 176 cm a musím říct, že řidítka mi vůbec nevyhovují. Na delších cestách mě z nich bolí ruce, a při manévrování s motorkou např na parkovišti vypadám jak bych na to zrovna poprvé nasedl :D
Mám pár vyhlídnutých řidítek - budu rád, když mi je okomentujete ;-)
1. LSL A01 http://www.motops.cz/lsl-motorradtechni … lox-cerna/
2. LSL L01 http://www.motops.cz/lsl-motorradtechni … ike-chrom/
3. WRP ALU STREET http://www.motocentrum.pel.cz/cs/eshop- … 53127.html
Na Vaše doporučení se dívám spíše po značce LSL - zřejmě typ L01.
Chtěl bych co nejvíce dodrřet původní originál rozměry - protože na kámošově originálech na jeho Banditovi se mi jezdí dobře:
šířka 670
výška 80
ohnutí 110
střed 130
průměr 22
Ty LS 02 mají ale větší zahnutí? Je tomu tak? Nebude to něčemu vadit?
Co si myslíte o těch WRP? Nikde jsem toho o nich moc nepřečet..
Díky za rady jako jo :)
Bandit 600N, 2001, 1200S->N 2001
LukiX psal:Čau hlapi,
mám na svém B1200 nějaké pekelné (dlouhé a naklopené směrem dopředu ke světlu) řidítka, které tam namontoval předchozí majitel. Já měřím 176 cm a musím říct, že řidítka mi vůbec nevyhovují. Na delších cestách mě z nich bolí ruce, a při manévrování s motorkou např na parkovišti vypadám jak bych na to zrovna poprvé nasedl :D
Chtěl bych co nejvíce dodrřet původní originál rozměry - protože na kámošově originálech na jeho Banditovi se mi jezdí dobře:
šířka 670
výška 80
ohnutí 110
střed 130
průměr 22
Za 300 ti prodám originální z Autobusu, jsou bezva
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
šířka 670
výška 80
ohnutí 110
střed 130
průměr 22
...za 300,- si přijeď pro originály ke mě dom
Honzik8719 (Člen) 31.05.2013 14:54:50 Offline |
šířka 670
výška 80
ohnutí 110
střed 130
průměr 22
za 300,- Ti nechám jedny originály a k tomu dvoje dost podobný originálum
...relativní kochač...
šířka 670
výška 80
ohnutí 110
střed 130
průměr 22
....jetý za 300,-Kč Ti nenabídnu, ale nabídnu Ti Německý ABM, dáváme je nejvíce jako náhrada za origa a max. spokojenest. Jsou silnostěná a nepruží, kvalitní barevné provedení.
Na WRP jsem jeden čas prodával, ale byla to bláta, dost pružili.
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/941113/c … mm-29.html
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Chrom originálu ničím nenahradíš
Jejich zkurvený tvar už taky nikdo nedokáže napodobit
Ber co Kojaksro nabízí a nepřemýšlej, hlavně ne LSL to by sis připadal jako že držíš jeden velkej silenblok
A nebo prďácký(výše vychvalovaný) TAGy co mám v regále i s redukcema za litr, to bys ale pořád vypadal jak cukrový medvídek z Hradišťa, tedy posed "permanentně nasranej dortík"
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 31.05.2013 18:29:11 Offline |
Kelly01 psal:Chrom originálu ničím nenahradíš
Jejich zkurvený tvar už taky nikdo nedokáže napodobit
Ber co Kojaksro nabízí a nepřemýšlej, hlavně ne LSL to by sis připadal jako že držíš jeden velkej silenblok
A nebo prďácký(výše vychvalovaný) TAGy co mám v regále i s redukcema za litr, to bys ale pořád vypadal jak cukrový medvídek z Hradišťa, tedy posed "permanentně nasranej dortík"
Za 350kc mam pro tebe kupce na ty tagy
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Chlapi díky moc za Vaše reakce :) Nejraději bych originály - takže využiji Vašich nabídek zde. S tím jak překopanou jsem tu mašinou koupil doufám, že z ní zas udělám původního Bandita se vším všudy. Protože oproti té B 6ce co jsem měl, jsem se s dvanáctkou zatím nějak intimněji nezžil
Bandit 600N, 2001, 1200S->N 2001
Honzik8719 (Člen) 07.06.2013 15:29:39 Offline |
LukiX psal:Tak jsem vzal řidítka od Moura. Tímto mu děkuji :) Tento víkend snad nahodím řidítka na moto. Pošlu pak fotky před a po
příště aspon vodepiš
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 21.10.2013 19:09:40 Offline |
jedny budu mít v pátek
Banditatom (Člen) 21.10.2013 19:38:57 Offline |
REX psal:Banditatom psal:jedny budu mít v pátek
to znamená...?
to znamená že budou ležet v regále...