Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Moto Gp Austrálie..

Pšán (Člen)
22.10.2013 19:52:30

Moto Gp Austrálie..

..na ten závod asi někteří koukali i na to rodeo po deseti kolech,které bylo víceméně na
doporučení  Bridgestonu..
..a ten asi věděl proč..
..tohle je Marquezova guma po 11-i kolech..

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/88_marquez-tyre-race.jpg

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
VikecB12 (Člen)
22.10.2013 20:39:01

Re: Moto Gp Austrálie..

Sledoval sem togood
Soudruzi co ty pnoje pekli asi někde udělali chybubigsmile Je to nějaký divný,dneska to má kontrolu trakce a takhle se to sere a první MGP který progumovali pul tratě driftem tohle tak často neřešili. Maximálně tak u Garyho McCoye,to byl extra trotlgoodgood

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Frodo89 (Člen)
22.10.2013 21:08:19

ja to Gp cko zaspal. neda se na to nekde kouknout ze zaznamu?

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
huskyb12 (Administrator)
22.10.2013 21:34:46

divno závod headshake
ring kerej je plnej racků a extrémně žere gumy ...
Markéze mam rád, ale to co v tý Austrálii předved headshake
tu černou by zasloužil za to vyjetí z boxů a ne za rundu navíc ...

ale di, Ty brepto ...
Kožak (Člen)
22.10.2013 21:48:46

VikecB12 psal:

Sledoval sem togood
Soudruzi co ty pnoje pekli asi někde udělali chybubigsmile Je to nějaký divný,dneska to má kontrolu trakce a takhle se to sere a první MGP který progumovali pul tratě driftem tohle tak často neřešili. Maximálně tak u Garyho McCoye,to byl extra trotlgoodgood

ale dívalo se na něj pěkně good

MRDAT!!!
VikecB12 (Člen)
22.10.2013 22:35:07

huskyb12 psal:

divno závod headshake
ring kerej je plnej racků a extrémně žere gumy ...
Markéze mam rád, ale to co v tý Austrálii předved headshake
tu černou by zasloužil za to vyjetí z boxů a ne za rundu navíc ...

No vono to tak aji vyplynulo,protože po tom co mu ukázali tu černou,tak hnedka ukazovali ten jeho velkolepej návrat na traťsick
Ten kluk umí,ale pusobí na mě nějak zbrkle a okolí nebezpečně nebo coidontknow

osiris (Člen)
22.10.2013 22:42:53

...hele, na druhou stranu, kdyby lorenzo trošku chtěl, tak se vo něj nevopřel ...tam byl z jeho (lorenza) strany čistej kalkul: "no pasara" za žádnou cenu ...tak to vidím já smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
bolek009 (Člen)
23.10.2013 06:43:52

Zastávka v boxech jako u F1 závod oživila, myslím.
Nebyl bych proti, aspoň by to vneslo trochu vzruchu.
Ale neměnit motorky, jen kola.

GSF1250SA K7
VikecB12 (Člen)
23.10.2013 08:34:55

osiris psal:

...hele, na druhou stranu, kdyby lorenzo trošku chtěl, tak se vo něj nevopřel ...tam byl z jeho (lorenza) strany čistej kalkul: "no pasara" za žádnou cenu ...tak to vidím já smile1

Asi máš pravdu,ale je taky možnost,že by to při těch brzdách z 340km/h už tak nějak nevohnulbigsmilebigsmile

osiris (Člen)
23.10.2013 13:11:33

VikecB12 psal:
osiris psal:

Asi máš pravdu,ale je taky možnost,že by to při těch brzdách z 340km/h už tak nějak nevohnulbigsmilebigsmile

...je tam z tý rovinky docela dobře a hlavně už z dálky na ten nájez vidět, takže ho zaměřoval dost dlouho a povedlo se smile1
...nebo myslíš že by bylo líp dát na výjezdu z boxovky stopku? bigsmile ...jsou to závody
...vědí o tom, počítaj s tím a podle toho s tím nakládaj

XJelen (Člen)
23.10.2013 13:25:01

osiris psal:

no nevim kamaráde, jsou to sice ultraprofíci, co se trefujou na 10cm do stopy, ale v tom kalupu po cílovce už s tím asi moc vymejšlet nemoh. Tim chci říct, že mi přijde moc říct, že ho trefit chtěl, nebo nemusel.

Strýcfajtr !!!
osiris (Člen)
23.10.2013 13:32:50

XJelen psal:
osiris psal:

no nevim kamaráde, jsou to sice ultraprofíci, co se trefujou na 10cm do stopy, ale v tom kalupu po cílovce už s tím asi moc vymejšlet nemoh. Tim chci říct, že mi přijde moc říct, že ho trefit chtěl, nebo nemusel.

...né že ho chtěl trefit, ale nepustit a to za každou cenu
...i neprofík si hledá alternativu když vidí že před ním (dokonce daleko vpředu v zorným poli) se něco chystá, natož profík
...nechceš mi tvrdit, že si myslel, že mu tam bude vjíždět po krajnici, když se spolu rvou o mistra

hlemejzd999 (Člen)
23.10.2013 15:25:42

a mate prosimvaspěkně nekdo ten votkaz na podivani ?

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Pšán (Člen)
23.10.2013 20:46:49

osiris psal:
XJelen psal:
osiris psal:

...né že ho chtěl trefit, ale nepustit a to za každou cenu
...i neprofík si hledá alternativu když vidí že před ním (dokonce daleko vpředu v zorným poli) se něco chystá, natož profík
...nechceš mi tvrdit, že si myslel, že mu tam bude vjíždět po krajnici, když se spolu rvou o mistra

..že se vám do toho seru..Chrchl letí hore dolu kopcom,vidí Marca a řve do helmy,to kurva dám,a o cicek dýl podržel gas..bylo vidět,že nemá ideál stopu a potáhlo ho to více na střed..ale ubrat nebo drzdit nemůžeš,jde o mistra světa..trefit ho nechtěl,ale ztratit rychlost taky né..
..z druhé strany,Marc by taky mohl vědět,že na výjezdu bude jejich rozdíl rychlostí větší než při normálním souboji v zatáčce a při takovédle kudle mu to zavírat není z nejracionálnějších úvah..
..a přitom je řešení jednoduché..tu lajnu pro výjezd z pitu prodloužit dál do zatáčky..

Pšán (Člen)
23.10.2013 20:48:46

hlemejzd999 psal:

..včera to dávali na Nova sport..zkus ten kanál pohlídat,často tam záznamy dávajíó..

Progear 650 (Člen)
23.10.2013 21:44:53

podle mě jasná pičovina od Marca...

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
hlemejzd999 (Člen)
24.10.2013 15:14:32

Pšán psal:
hlemejzd999 psal:

..včera to dávali na Nova sport..zkus ten kanál pohlídat,často tam záznamy dávajíó..

vcera ... to uz je dneska vlastne predevcirem , ze jo ...podle tech prispevku ?
to uz asi nedohledam
bigsmile

tachec (Člen)
24.10.2013 15:28:11

▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
hlemejzd999 (Člen)
24.10.2013 19:20:18

tachec psal:

http://msn.foxsports.com/topics/m/video/82932789/motogp-lorenzo-and-m-rquez-collide-australian-gp-2013.htm

dikbigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS