Nejsi přihlášen
Okouknutí skůtra na Moravě
Zdar lidičkové,
Už mě ta doprava v Praze pěkně
Zase chtěj od příštího roku rozšířit modrý zóny na parkování, takže autem to bude v Praze už uplně na ho*no a proto musim na příští sezonu už vopravdu pořídit toho skůtra.
Po debatě s klukama barrandovskýma sme došli k závěru, aby to nebylo uplně jen do města, že nejlepší bude Gilera 200.
Na Motoinzerci jsou dvě pěkný, kolem 50-sáti, ale sou na Moravě.
Nebyl by tu nějakej moto znalec, kterej by mi to vokouk za pár , abych tam nemusel jezdit jen tak a jezdit s vozejkem sem a tam?
Jedna je u Frýdku:
http://www.motoinzerce.cz/motorky/giler … r-200.html
a jedna je u Zlína:
http://www.motoinzerce.cz/motorky/giler … r-200.html
Samo, že víc by se mi líbila ta Zlínská. Je to o rok mladší a o půlku míň najeto.
Moc předem díky.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Re: Okouknutí skůtra na Moravě
..Spidysu,co tě na tom zajímá..jestli je to pobouchané,něco z toho neteče ,to ještě poznám,ale jinak nevím,co na skutru hledat..zítra se asi půjdu projet tak bych se tam mohl podívat..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..Spidysu,co tě na tom zajímá..jestli je to pobouchané,něco z toho neteče ,to ještě poznám,ale jinak nevím,co na skutru hledat..zítra se asi půjdu projet tak bych se tam mohl podívat..
Čauky,
no asi jestli má smysl do toho pustit kačky. Prostě abych tam pak případně jel už najisto nebo jestli to mám pustit z hlavy.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.10.2013 07:15:43 Offline |
Pšán psal:..Spidysu,co tě na tom zajímá..jestli je to pobouchané,něco z toho neteče ,to ještě poznám,ale jinak nevím,co na skutru hledat..zítra se asi půjdu projet tak bych se tam mohl podívat..
asi uz to nebude aktualni ale treba pro priste.pohledove jako motorky.blby opravy nesedici plasty atd.ram asi nejspis neuvidis pokud nevis kudy na nej ale jde to casto i bez rozborky.takze jizde jestli to neujizdi do strany atd. proste jako motorka a co se tyce motoru.musi to jit pekne za plynem bez der nesmi to skubat pri rozjezdu a jizda od rozjezdu musi bejt plynula bez propadu otacek a tahu a pri ubrani a pridani to sami.pak je problem ve variatoru resp.valeckach.tot vse co je jinak nez na masine
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
Honzik8719 (Člen) 29.10.2013 08:27:10 Offline |
ve Zlíně maj samý hezký motorky v top stavu bez investic
...relativní kochač...
Stránky: 1