Nejsi přihlášen
Re: Schánim Nd
mila88 psal:Ahoj bandiťáci. Sekce bazar ňák nefunguje,tak píšu sem.
Schánim Pravou krytku rámu pod nádrží u krku řízení,kryt řetězu a komplet zadní stupačky.
Nepovaluje se to někomu doma?
Jo a je to na B6N 96 rok.
Dík. Milan
...krytku Ti prodám za 300, kryt řetězu mám hliníkový z B12 za 500 (pasuje i na B6 - stejná rozteč šroubů, sám jsem ho na své B6 měnil od jednoho nejmenovaného soudruha ) ....stupačky na B6 nemám
Mour psal:mila88 psal:Ahoj bandiťáci. Sekce bazar ňák nefunguje,tak píšu sem.
Schánim Pravou krytku rámu pod nádrží u krku řízení,kryt řetězu a komplet zadní stupačky.
Dík. Milan...krytku Ti prodám za 300, kryt řetězu mám hliníkový z B12 za 500 (pasuje i na B6 - stejná rozteč šroubů, sám jsem ho na své B6 měnil od jednoho nejmenovaného soudruha ) ....stupačky na B6 nemám
Psal jsem Ti mejla.
mila88 psal:Mour psal:mila88 psal:Ahoj bandiťáci. Sekce bazar ňák nefunguje,tak píšu sem.
Dík. Milan...krytku Ti prodám za 300, kryt řetězu mám hliníkový z B12 za 500 (pasuje i na B6 - stejná rozteč šroubů, sám jsem ho na své B6 měnil od jednoho nejmenovaného soudruha ) ....stupačky na B6 nemám
Psal jsem Ti mejla.
...zítra se domluvíme.
Mour psal:tomasNJ psal:no mě ne-e... ale mour rozprodává díly ne? :)
Stará zdraví Nový J
Barney ...ne světlo nemám
žilina zdraví Starou
ale lešení máš? :)
to je otázka za bárnyho
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 28.06.2013 11:47:17 Offline |
kurva sem to doted delal blbě ..nejdriv sem dycky volal , že sem psal na foru , aby si dotycnej precet , ze jsem mu poslal mejla
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
PALOUS psal:tomasNJ psal:není nic jednoduššího, než zvednout telefon, zavolat a zeptat se...
![]()
Ty jsi úplně mimo
nejdřív snad musí napsat mejl jako že mu zavolá ne. Takový sou pravidla fóra
jeden bod ti vypadnul...
nejdřív musí napsat do fóra, že mu posílal maila, a tam mu napíše že mu zavolá... pak napíše kellyho SMS a potom to stejně na dobírku nepřevezme...
dnešní doba je uplně v piči co se týče osobního jednání...
to už je lepší poslat korespondenční lístek...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:PALOUS psal:tomasNJ psal:není nic jednoduššího, než zvednout telefon, zavolat a zeptat se...
![]()
Ty jsi úplně mimo
nejdřív snad musí napsat mejl jako že mu zavolá ne. Takový sou pravidla fóra
jeden bod ti vypadnul...
nejdřív musí napsat do fóra, že mu posílal maila, a tam mu napíše že mu zavolá... pak napíše kellyho SMS a potom to stejně na dobírku nepřevezme...
dnešní doba je uplně v piči co se týče osobního jednání...
to už je lepší poslat korespondenční lístek...
a nebo do
Jebat motorky :-)
![]() |
Banditatom (Člen) 28.06.2013 17:25:23 Offline |
osiris psal:Kelly01 psal:A potvrdit SMS
...a hned poté sdělit že je to drahý
...a, že za dobírku nedá 150
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
Banditatom (Člen) 05.11.2013 15:33:55 Offline |
strejdo mourku jelikož už jsem ti psal sms a nějak mě od tebe nechodí potvrzenky tak píšu ještě sem... máš ještě ten kryt řetězu nebo už ho střelils? víš jak maldej a jeho podzimní orba
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Zdarec,
je tu určitě spousta lidí (nebo většina? nerad bych dělal z vlákna flame) co přestavovali S na ne-S... pokud někdo předělával starou B6 (do r. 2000) a nespálil zbylý plasty při rituálním obřadu, ujal bych se za rozumný peníz takovýho toho deklu, co je v kapotáži nad světlem.
Z.
GSF 600 S '99
Stránky: 1