Nejsi přihlášen
...Moto 3, Moto 2, GP 2013
...co ten Kornfeil kurva vyváděl??? ...chvíli krásný devátý místo a nakonec dvaadvacátej ...já mu držel palce, aš mam starch, že sem si je vykloubil...a ty kokoti ani neukázali, co se tam vodehrálo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: ...Moto 3, Moto 2, GP 2013
Filous psal:...co ten Kornfeil kurva vyváděl??? ...chvíli krásný devátý místo a nakonec dvaadvacátej ...já mu držel palce, aš mam starch, že sem si je vykloubil...a ty kokoti ani neukázali, co se tam vodehrálo
Prej odpovídal na ksichtbůku, že mu 3x vynechala motka. Sosám z diskuze na m...
Takže smůla
...Rossi je magor ...nigdy sem nebyl Rossi fan, ale to že je to fuck Dottóre mu nigdo upřít nemůže ...Abája mě ani moc nepřekvapil...no a Pešák hlavně že aspoň dojel, snad to příště bude aspoň vo chlup lepčí ...kua, uš se těšim do Mostu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...Rossi je magor ...nigdy sem nebyl Rossi fan, ale to že je to fuck Dottóre mu nigdo upřít nemůže ...Abája mě ani moc nepřekvapil...no a Pešák hlavně že aspoň dojel, snad to příště bude aspoň vo chlup lepčí ...kua, uš se těšim do Mostu
Já byl včera večer nadmíru spokojenej, ten pán co sem mu fandil, mě včera večer ukázal co jsem už dva roky neviděl a odměnil mě, že jsem ho na tý ducně nezatratil. Bude to mít s těma dvouma španělama (kór s tim mladym) letos hodně těžký, ale mám velkou radost, že ukázal, že do starýho železa rozhodně nepatří. Palce si ukroutím, aby mu to jezdilo celou sezonu tak jak teď.
K našim - jsem věčý pesimista u Padáji jsem čekal, že sebou majzne, ale nečekal jsem v prvním kole (možná tradiční problém s kolegou 52) a že Pešek bude poslední, jsem takňák i očekával, ale že bude jezdit horší časy než moto2 jsem nečekal
Ahóóój v Mostě za 12 dní!!!
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:...Rossi je magor ...nigdy sem nebyl Rossi fan, ale to že je to fuck Dottóre mu nigdo upřít nemůže ...Abája mě ani moc nepřekvapil...no a Pešák hlavně že aspoň dojel, snad to příště bude aspoň vo chlup lepčí ...kua, uš se těšim do Mostu
Já byl včera večer nadmíru spokojenej, ten pán co sem mu fandil, mě včera večer ukázal co jsem už dva roky neviděl a odměnil mě, že jsem ho na tý ducně nezatratil. Bude to mít s těma dvouma španělama (kór s tim mladym) letos hodně těžký, ale mám velkou radost, že ukázal, že do starýho železa rozhodně nepatří. Palce si ukroutím, aby mu to jezdilo celou sezonu tak jak teď.
K našim - jsem věčý pesimista u Padáji jsem čekal, že sebou majzne, ale nečekal jsem v prvním kole (možná tradiční problém s kolegou 52) a že Pešek bude poslední, jsem takňák i očekával, ale že bude jezdit horší časy než moto2 jsem nečekal
Ahóóój v Mostě za 12 dní!!!
Mas zimacky nazuty ?
Billy psal:XJelen psal:Filous psal:...Rossi je magor ...nigdy sem nebyl Rossi fan, ale to že je to fuck Dottóre mu nigdo upřít nemůže ...Abája mě ani moc nepřekvapil...no a Pešák hlavně že aspoň dojel, snad to příště bude aspoň vo chlup lepčí ...kua, uš se těšim do Mostu
Ahóóój v Mostě za 12 dní!!!Mas zimacky nazuty ?
Hele čtyřka směs a mokrý sebou... to už snad musí stačit ne?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Billy psal:XJelen psal:
Ahóóój v Mostě za 12 dní!!!Mas zimacky nazuty ?
Hele čtyřka směs a mokrý sebou... to už snad musí stačit ne?
No tak hlavně aby ty mokrý měli aji lamelky,jinak na sněhu moc brat nebudou
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 10.04.2013 00:11:48 Offline |
ted skoncil na Nova Sport zaznam - ten konec byl teda peknej
kua to sou reznici
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Teď sem zhlídl závod redbulcupu a byl to boj jak kráva a mladej Hanika rozhodně hanbu nedělá Kurva v tom posledním kole sem si málem zlomil palce na rukách a bylo vidět že je to pěknej bojovník a měkej rozhodně není Takže krásnej druhej plac Škoda,že je to další nadějnej kluk,kerej ale nemá ani vindru A čím víc to vidím,tím víc mě sere učinkování Padáji a považuju to za mrhání prachama
Meloun psal:To bych tam moh jezdit i já tim pádem....neni tak holej..je holej pro tenhle sport..tuhle soutěž..golf by moh hrát s nejlepším vybavením..
No to bys teda nemoh,tam na starý fotry serou
když jsou prachy,tak jde všechno..osobně jsem zažil vyhrát závod jednoho nejmenovanýho asi 45ti letýho hořickýho "mafiána" závod 125juniorů/dětí na Hradeckým letišti..prostě trapas..falešný jméno a na vyhlášení si nesundal škopek idiot..
PURE NAKED BIKE!
GPčko dneska krom střelby Markéze a krásnejch pohledů na to jak tahá lokty po zemi celkem vo hovně Co by sme taky chtěli,kdyš tam spolu závodí 10 motorek a zbytek sou kulisy Moto2 a 3 byla pěkná podívaná
hlemejzd999 (Člen) 05.05.2013 14:56:35 Offline |
ty malem se tam teda valeli , ale ze mu nepodal ruku
hlemejzd999 psal:ty malem se tam teda valeli , ale ze mu nepodal ruku
já bych ti ju taky nepodal, gdybys mě málem sestřelil, po tom co bys nezvládl nájezd...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:hlemejzd999 psal:ty malem se tam teda valeli , ale ze mu nepodal ruku
já bych ti ju taky nepodal, gdybys mě málem sestřelil, po tom co bys nezvládl nájezd...
...ono to tome nebylo tak hrozný aby se z toho dělala věda ...asi bys taky čekal že tě nikdo nesmí předjet?
...jo a pak bych ti ještě řek že seš nafoukanej machr, když tě nikdo nesmí trošku vyvízt v zatáčce
...nejede se to jako volný jízdy, ale jako mistrák
...snad to teď vrátí hanika cikánovi ze včerejška
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 05.05.2013 15:35:38 Offline |
tomasNJ psal:hlemejzd999 psal:ty malem se tam teda valeli , ale ze mu nepodal ruku
jenze Marquez vjel do te zatacky jako první !...esli ses dobre dival ,tak ho malem sestrelil Lorenzo z vnejsi strany ...tak jakepak nezvladl najezd ?
a jak rika osi i komentator ...nejsou to tanecni
hlemejzd999 (Člen) 05.05.2013 15:42:38 Offline |
a ticho uš ...
tady si přečti clanek a diskuzi...šichni rikaj to same
http://motogpsport.autorevue.cz/diskutu … rezu-35835
hlemejzd999 (Člen) 05.05.2013 16:05:21 Offline |
Hanika 2.
Pěkný závody,škoda že to dneska Hanika nepodržel,ale aji tak jel celej závod parádně Vale dneska na ty mlaďochy prostě nestačil Ale pomalinku se mě začíná zajídat ten španělskej monopol na fšechno Ale jezdí neskutečně
osiris psal:tomasNJ psal:hlemejzd999 psal:ty malem se tam teda valeli , ale ze mu nepodal ruku
...ono to tome nebylo tak hrozný aby se z toho dělala věda ...asi bys taky čekal že tě nikdo nesmí předjet?
...jo a pak bych ti ještě řek že seš nafoukanej machr, když tě nikdo nesmí trošku vyvízt v zatáčce
...snad to teď vrátí hanika cikánovi ze včerejška
jako jasně chápu, vím, je to takový "Sic" ale ten nájezd byl stejně "dlouhý"...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:osiris psal:tomasNJ psal:já bych ti ju taky nepodal, gdybys mě málem sestřelil, po tom co bys nezvládl nájezd...
...snad to teď vrátí hanika cikánovi ze včerejškajako jasně chápu, vím, je to takový "Sic" ale ten nájezd byl stejně "dlouhý"...
stejnej názor, byl tam sice první, ale kdyby se neměl o koho opřít byl by až na levým vobrubníku. Prostě v týdle stopě s takovým náletem z toho nebyla jiná cesta než ven. Kdyby lízátko upad asi už by se nemluvilo a efektním souboji a o volnejch jízdách a mistráku, ale o prachsprostým sundání ve vinglu
Strýcfajtr !!!
Super - Hanika podepsal smlouvu s Red Bull KTM Ajo, takže ho příští rok uvidíme v Moto 3 a řekl bych, že bude zase komu fandit - Hanika se tam určitě neztratí a materiál bude mít taky dobrej
Ještě tam tak dostat Míru Popova...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Jo,už sem to četl a je to paráda Hlavně zatím jako jedinej čech si to angažmá "vyjel" svejma výsledkama,né že "někde nahoním love a tak se pudu povozit,dokud nedojdou" jak je u našich driverů zvykem
hlemejzd999 (Člen) 10.11.2013 13:20:13 Offline |
Nóóó, tak jsem na něj zvědavej v další sezoně
http://www.motorkari.cz/motosport/silni … 26873.html
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Nóóó, tak jsem na něj zvědavej v další sezoně
http://www.motorkari.cz/motosport/silni … 26873.html
Taky jsem zvědavej na ty naše kluky,oba budou mít top materiál.
Stránky: 1