Nejsi přihlášen
to jako fakt,jo?
prej nebouraná,nestíhám ale fotka je heká
Prodám » Bandit 1200
PRODÁM Suzuki GSF 1200 Bandit cena 115 000 Kč, rok výroby 1998, najeto 31500 km 2. majitel, koupeno v ČR, nebourané, servisní knížka do 10 tis. km, barva modrá metalíza, výkon 116 koní, 108 Nm (graf), podsedlový plast + zadní světlo X-bikes, výfuk homologovaný Leo Vince alu, leštěná kola a víka, pancéřové hadice, brzdové kotouče Braking wave, filtr K-N, dynojet (stage 3) Na vyžádání zašlu kvalitní foto. Možno kdykoliv vidět.
cena: 115000 Kč
inzerát ze dne 18.05.2007 | mhorova@fatra.cz | +420724405550
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: to jako fakt,jo?
Koldan psal:no tak se podívej do bazaru na ten inzerát,kompletně předělaná a přestříkaná mašina,pravděpodobnost,že neležela je dle mě nulová.
Koldan: Neležela. To je ta Milanova, co jsme na ni za tebou byli. Prostě je magor a udělal si ji. Za tu motorku dám ruku do ohně, něco jsem na ni dělal a vím, v jakém je stavu . A hlavně, takto servisovanou a opečovávanou motorku má málo kdo
Tož tak:-D
Mour psal:Jiřina: Ale uznej, že za 98 je 115 tis. moc
To možná jo. Taky je to cena k jednání. Ale vemte si, kolik tam stojí jenom věci, byť to nikoho nezajmá. Hadičky 3.000,-, Kotouče 12.000,-,ˇřidítka + představce cirka 5.000,-, výfuk 8.000,-...podsedlák 5.000,- atd. atd. Když dá někdo 110.000,-, nebo 105tis. tak si třeba nechá řídítka a pujde z baráku. Nedá se. Cena je vždycky na dohodě. Jak říká Jarken: No neee? No anooo§
Jiřina psal:Mour psal:Jiřina: Ale uznej, že za 98 je 115 tis. moc
To možná jo. Taky je to cena k jednání. Ale vemte si, kolik tam stojí jenom věci, byť to nikoho nezajmá. Hadičky 3.000,-, Kotouče 12.000,-,ˇřidítka + představce cirka 5.000,-, výfuk 8.000,-...podsedlák 5.000,- atd. atd. Když dá někdo 110.000,-, nebo 105tis. tak si třeba nechá řídítka a pujde z baráku. Nedá se. Cena je vždycky na dohodě. Jak říká Jarken: No neee? No anooo§
....no jo máš pravdu, ale má zkušenost je taková, že doplňky nikdo nezaplatí ...bohatý kolega měl Valkýrii kterou koupil za snad 300 tis., do úpravy dal cca 200 tis. a pak ji stejně po půl roce prodal a byl rád, že za 300 tis.
Koldan psal:prej nebouraná,nestíhám ale fotka je heká
Prodám » Bandit 1200
PRODÁM Suzuki GSF 1200 Bandit cena 115 000 Kč, rok výroby 1998, najeto 31500 km 2. majitel, koupeno v ČR, nebourané, servisní knížka do 10 tis. km, barva modrá metalíza, výkon 116 koní, 108 Nm (graf), podsedlový plast + zadní světlo X-bikes, výfuk homologovaný Leo Vince alu, leštěná kola a víka, pancéřové hadice, brzdové kotouče Braking wave, filtr K-N, dynojet (stage 3) Na vyžádání zašlu kvalitní foto. Možno kdykoliv vidět.
cena: 115000 Kč
inzerát ze dne 18.05.2007 | mhorova@fatra.cz | +420724405550
Mě se líbí
Teda něco bych poupravil, ale hrdě bych se na ni do garage chodil dívat...
... cena je trochu BIG ale to neni můj boj
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Jiřina psal:Koldan psal:no tak se podívej do bazaru na ten inzerát,kompletně předělaná a přestříkaná mašina,pravděpodobnost,že neležela je dle mě nulová.
Koldan: Neležela. To je ta Milanova, co jsme na ni za tebou byli. Prostě je magor a udělal si ji. Za tu motorku dám ruku do ohně, něco jsem na ni dělal a vím, v jakém je stavu . A hlavně, takto servisovanou a opečovávanou motorku má málo kdo
v tom případě jsem šlápl vedle a vomlouvám se,i když na rovinu,gdo přestříká kompletně celou mašinu aniž by k tomu měl jinej důvod než to,že to leželo,pokud teda původní barva nebyla růžová
cena je sice vysoká,na druhou stranu já třeba vocenil to,že moje měla od předchozího majitele pancéře,laďák,štítek,KN,dyno atd., páč bych to tam stejně dal
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Jiřina psal:Koldan psal:no tak se podívej do bazaru na ten inzerát,kompletně předělaná a přestříkaná mašina,pravděpodobnost,že neležela je dle mě nulová.
v tom případě jsem šlápl vedle a vomlouvám se,i když na rovinu,gdo přestříká kompletně celou mašinu aniž by k tomu měl jinej důvod než to,že to leželo,pokud teda původní barva nebyla růžová
cena je sice vysoká,na druhou stranu já třeba vocenil to,že moje měla od předchozího majitele pancéře,laďák,štítek,KN,dyno atd., páč bych to tam stejně dal
Jo, jo, i takoví magoři se najdou . Každy ať dělá jak chce, tady nejsou stočené kiláky, motorka je v bezvadném stavu. Chce li někdo 01 s 3.000km a za 88tis. tak musí hledat jinde
Jiřina psal:Koldan psal:Jiřina psal:
Koldan: Neležela. To je ta Milanova, co jsme na ni za tebou byli. Prostě je magor a udělal si ji. Za tu motorku dám ruku do ohně, něco jsem na ni dělal a vím, v jakém je stavu . A hlavně, takto servisovanou a opečovávanou motorku má málo kdov tom případě jsem šlápl vedle a vomlouvám se,i když na rovinu,gdo přestříká kompletně celou mašinu aniž by k tomu měl jinej důvod než to,že to leželo,pokud teda původní barva nebyla růžová
cena je sice vysoká,na druhou stranu já třeba vocenil to,že moje měla od předchozího majitele pancéře,laďák,štítek,KN,dyno atd., páč bych to tam stejně dalJo, jo, i takoví magoři se najdou . Každy ať dělá jak chce, tady nejsou stočené kiláky, motorka je v bezvadném stavu. Chce li někdo 01 s 3.000km a za 88tis. tak musí hledat jinde
No hledám woe....furt!
Stránky: 1