Nejsi přihlášen
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2013 08:19:14 Offline |
Re: Pesani
no dospeli uz tak hezky nejsou aspon ten co je ve Vlasimi ale prej to jsou dost ucenlivy a schopny lovecky psi.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2013 09:31:43 Offline |
Mour psal:Jak že není hezký?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … -bitch.jpg
Náhodou je bezvadný...já bych měl ale problém se silnými loveckými pudy
...s tím našim když jdu v lese tak srnky s nim ani nehnou a pokračuje si svoje blues
tak tenhle je hezci nez ten co vidam tady.
na lovecky pudy nepotrebujes lovecky psy.ja mam Jack Russela a krizence Staforda a jak chytej stopu tak je neodvolam a to vycvik maj
![]() |
Banditatom (Člen) 28.11.2013 12:17:38 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Jak že není hezký?
...s tím našim když jdu v lese tak srnky s nim ani nehnou a pokračuje si svoje blues
na lovecky pudy nepotrebujes lovecky psy.ja mam Jack Russela a krizence Staforda a jak chytej stopu tak je neodvolam a to vycvik maj
no to musí bejt uplnej magor
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
A taky pozor na pojmy jako "nebojte, je poměrně dobře ovladatelný a přizpůsobivý"
poměrně dobře ovladatelný - když jsem přivázanej a silou si mne přitáhneš tak to můžeš
brát jako povel "Ke mně!"
přizpůsobivý - umím se přetvařovat ale jak povolíš jsem v trapu a na pamlsky ti seru
God Save The Queen!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 28.11.2013 17:37:36 Offline |
jaryn psal:Jinak pesani pěkní, i fotky... Borhyová na Nově by z nich byla vedle...
ja bych zas byl vedle z Borhyjový , kdyby byla nejak hezky vykocená ( vyfocená)
jinak pejsci hezký .... to bude neco podobnyho , co mame doma , vypada to podobne jako ta jejich mama akorat jiny barvy
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2013 19:39:59 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Jak že není hezký?
na lovecky pudy nepotrebujes lovecky psy.ja mam Jack Russela a krizence Staforda a jak chytej stopu tak je neodvolam a to vycvik majno to musí bejt uplnej magor
to neni jeden pes ale dva jedna je cistokrevny jack russel a druha je krizenec zlatyho retriva s americkym stafordsirskym terierem..vobe jsou to dracice ale ta vetsi je nastesti vic tvarna takze chodej po meste bez voditka a na slovo prijdou
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
na lovecky pudy nepotrebujes lovecky psy.ja mam Jack Russela a krizence Staforda a jak chytej stopu tak je neodvolam a to vycvik majno to musí bejt uplnej magor
to neni jeden pes ale dva
jedna je cistokrevny jack russel a druha je krizenec zlatyho retriva s americkym stafordsirskym terierem..vobe jsou to dracice ale ta vetsi je nastesti vic tvarna takze chodej po meste bez voditka a na slovo prijdou
ovšem ,když nechytěj tu stopu co ?...to se pak vrátěj i se suvenýrem (ruka ,noha) :)
MRDAT!!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.11.2013 09:46:25 Offline |
Kožak psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
no to musí bejt uplnej magorto neni jeden pes ale dva
jedna je cistokrevny jack russel a druha je krizenec zlatyho retriva s americkym stafordsirskym terierem..vobe jsou to dracice ale ta vetsi je nastesti vic tvarna takze chodej po meste bez voditka a na slovo prijdou
ovšem ,když nechytěj tu stopu co ?...to se pak vrátěj i se suvenýrem (ruka ,noha) :)
hele ne.ve městě jsou v pohodě to choděj podle nohy a ničeho si nevšímaj.a když vim ,že by moh bejt probléím beru je na voditko.no a na loukách a v lese musej chytit opravdu čerstvou stopu..to na 5 minut zmizej a pak se vrátěj uhnany a nasrany ,že jim to uteklo..jednou jsem je viděl,že dohnali zajíce(asi nějakej marodnej bo jinak nemaj šanci) ale prostě nevěděj co s tim..nejsou na to cvičený a v genech to asi tak silný nemaj.ale ta menší(Jack Russel) má ráda potkany, ty loví statečně.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.11.2013 09:59:41 Offline |
Fresh Man psal:
...funguje to???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1