Nejsi přihlášen
Re: použité originální díly...
nejcasteji se asi setkavam s tim,ze lidi radi http://www.motopuzzle.cz/ ... nikdy jsem tam nic nekupoval,takze osobni zkusenost zadna,ale tusim jestli to byl kelly,co tam kdysi cosi shanel?... nevim,nechci kecat
Timerobber (Člen) 05.06.2007 19:50:23 Offline |
Motopuzzle jsou sráčové a podvodníci.
Chtěl jsem sedlo na bandasku, napsali že mají 3 podle stavu, od 2 do 2,5 tisíce. Napsal jsem, že pokud tomu hezčímu nic zásadního není, ať ještě jednou potvrdí jeho cenu a pošlou ho pak na dobírku. Napsali jen, že sedlo je už na cestě a poslali ho za 3.120, samo jsem ho potřeboval, tak jsem ho nasraně převzal, s tím počitali, sviňáci. Bylo podřený přesně jako jedno z těch nafocených na internetu, zasviněný od hlíny až běda (tvrdili mi pak, že se jim to tam strašně točí a tohle je úplně jiný sedlo, cha). Podvodníci, nic jinýho, doufám že na tohle nefér jednání dojedou a nikdo si u nich nic nekoupí.
Andělíčku můj strážníčku, opatruj nás všechny děti, když sedláme motorčičku..
kupoval sem tam svody,rekl sem mu at posle ty hezky neposkozeny. dosli totalne hnusny narazeny svody.Prvni telefonat- sem na dovolene, nebudu to ted resit!
druhej telefonat- poslu vam jiny a vy poslete stary
Povedlo se, byly sice hnusny,ale rozlestit se daly
Second Class Citizen
1130 Café Racer
toz pres zimu budu resit svetelko predni s lesenim a drzakama treba lehce odrene.koupim porpipade vymenim a doplatim za ty street svetla co tam mam.ale rikam v zime takze sry za ot
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1