Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » topná folie na sklo

WenzelB6 (Člen)
06.12.2013 14:19:04

topná folie na sklo

Ahoj, votázka spíš pro nějakýho aviatika. Gore ? Namrzá čelní vokýnko u firermího letadla. Existuje nalepovací čirá folie nebo hajtech sprej.
Napájení s palubního napětí 12 - 24V DC ?

gore (Člen)
06.12.2013 14:42:18

Re: topná folie na sklo

...na "stíhačkách"smile1 máme vofukovanej čelní štítek teplym vzduchem z kompresoru motoru a Ae-270 má vyhřejvany sklo elekrticky jako většina menších dopravních letadel a u staršich strojů se na štítek stříkal líh palubní nádržky(pokud ho pozemní obsluha nevychlastalagood což se dělo často ale já to znám jen z vypravěníbigsmile)
...vo žádný dece nevimidontknow tim neřikam že neexistuje tagžš sem ti vlastně nevodpovědělredface bigsmilebigsmile

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Banditatom (Člen)
06.12.2013 20:21:23

gore psal:

...na "stíhačkách"smile1 máme vofukovanej čelní štítek teplym vzduchem z kompresoru motoru a Ae-270 má vyhřejvany sklo elekrticky jako většina menších dopravních letadel a u staršich strojů se na štítek stříkal líh palubní nádržky(pokud ho pozemní obsluha nevychlastalagood což se dělo často ale já to znám jen z vypravěníbigsmile)
...vo žádný dece nevimidontknow tim neřikam že neexistuje tagžš sem ti vlastně nevodpovědělredface bigsmilebigsmile

S tim lihem to znam velice dobrebigsmilebigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Petr J. (Člen)
07.12.2013 16:56:28

...já bych potřeboval něco takového na čelní sklo u auta...nemám vyhřívání pod stěračema help a v tom počasí co je posledních pár dní by se to hodilo

Lihy (Člen)
07.12.2013 19:04:32

Petr J. psal:

...já bych potřeboval něco takového na čelní sklo u auta...nemám vyhřívání pod stěračema help a v tom počasí co je posledních pár dní by se to hodilo

Vyhřejvání pod stěračema je na pussy jediný co to udělá je, že ti odmrznou stěrače od skla, ale pokud je na gumičkách led, tak to nemá šanci to roztopit....takže sice stíráš a neutrhneš stěrače od okna, ale hovno to setře bo sou gumy tvrdý a plný ledu. leda že bys to pustil tak deset minut před odjezdem...a to si můžeš natočit motor, pustit vzduch na čelní sklo a výsledek bude stejnej.

Mour (Člen)
07.12.2013 20:38:07

....si dejte auto do garáže wogové good ....akorát v těch garsonkách to bude na pussy bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Petr J. (Člen)
07.12.2013 22:52:26

Mour psal:

....si dejte auto do garáže wogové good ....akorát v těch garsonkách to bude na pussy

...garáž mám pod barákem...ale když takhle dojedeš na stavbu do Rokytnice, tak Ti je stejně teplá garáž prd platná fuckbigsmile

...a pátek byl v Krkonoších fakt výživný...

Petr J. (Člen)
07.12.2013 22:54:40

Lihy psal:

....takže sice stíráš a neutrhneš stěrače od okna, ale hovno to setře bo sou gumy tvrdý a plný ledu....

...takže leda vyhřívané gumičky stěračů...idontknow

hlemejzd999 (Člen)
07.12.2013 23:07:55

Petr J. psal:
Lihy psal:

....takže sice stíráš a neutrhneš stěrače od okna, ale hovno to setře bo sou gumy tvrdý a plný ledu....

...takže leda vyhřívané gumičky stěračů...idontknow

ja to polejvam petflaškou vlažny vody , když du ráno z práce a je treba -20°C good
kdyz neni horka , tak to neprdne ani nahodou, musi se to hned setrit steracema , nez ta voda zase namrzne a mam odmražíno...delam to takhle celou zimu 13 let , co parkuju pres noc v praci  venku v udoli u reky good

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
yebat (Člen)
08.12.2013 00:24:37

Stejná metoda... Akorát to stírám gumovou stěrkou, boční okna by šli stěračema blbě... bigsmile

PALOUS (Člen)
08.12.2013 09:21:32

Petr J. psal:
Mour psal:

....si dejte auto do garáže wogové good ....akorát v těch garsonkách to bude na pussy

...garáž mám pod barákem...ale když takhle dojedeš na stavbu do Rokytnice, tak Ti je stejně teplá garáž prd platná fuckbigsmile

Hmm tak mi řekni jestli se tam vyškrábu,páč bježky nemámbigsmile

Jebat motorky :-)
Kelly01 (Člen)
08.12.2013 09:53:30

Garáže mám 2, jednu vyhřívanou, auto mám zásadně venku v jakémkoliv počasíbigsmile

God Save The Queen!
Mour (Člen)
08.12.2013 10:00:24

Ta ale nechceš vyhřejvaný gumičky bigsmile

Banditatom (Člen)
08.12.2013 12:03:41

Petr J. psal:
Mour psal:

...tak nejezdi autem!evilbigsmile

Petr J. (Člen)
08.12.2013 14:03:30

PALOUS psal:

Hmm tak mi řekni jestli se tam vyškrábu,páč bježky nemám

...nahoru se vyškrábeš, ale dolu už nesjedeš....tedy pokud nemáš rád sáňkování...

Dneska to ale povolilo, takže se není třeba bát, potkáme se tam v úterý.

4Fun.cz (Člen)
08.12.2013 16:22:58

Sednu do forda,zmacknu tlacitko a celni sklo je za chvili cajk.smokin

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Banditatom (Člen)
08.12.2013 16:24:31

4Fun.cz psal:

sedneš do forda zmáčkneš tlačítko a sklo je cajk...ovšem už nenastartuješ bigsmilebigsmilebigsmile takže vylezeš ven zavřeš popelnici a půjdeš na nejbližší vlakové nádražíbigsmile

hlemejzd999 (Člen)
08.12.2013 18:20:44

Banditatom psal:
4Fun.cz psal:

sedneš do forda zmáčkneš tlačítko a sklo je cajk...ovšem už nenastartuješ bigsmilebigsmilebigsmile takže vylezeš ven zavřeš popelnici a půjdeš na nejbližší vlakové nádražíbigsmile

bigsmilegoodbigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
08.12.2013 21:01:08

Banditatom psal:
4Fun.cz psal:

proto už dneska dávaj do fordu zdarma jizdní řády vlakových a autobusových spojení bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen)
08.12.2013 21:25:08

K.a.s.y.m. psal:
Banditatom psal:
4Fun.cz psal:

proto už dneska dávaj do fordu zdarma jizdní řády vlakových a autobusových spojení bigsmile

místo navigace  se to rovnou připojuje na stránky Idos jo ? bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
08.12.2013 21:29:01

hlemejzd999 psal:
K.a.s.y.m. psal:
Banditatom psal:

místo navigace  se to rovnou připojuje na stránky Idos jo ? bigsmile

goodgoodgoodgood

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
yebat (Člen)
08.12.2013 22:10:58

byla na to svolávačka a všem doinstalovali zdarma mapy se servisama... :D

4Fun.cz (Člen)
10.12.2013 21:23:33

Je zajímavé, že nejvíc kafrají socky ve vobouchaných koktách bigsmile

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS