Nejsi přihlášen
GSF650SA,K6-zadní blatník-proč furt praská? :-(
Ahoj lidi,
mám jen dotaz. Mám B650SA,K6 a už mi odešel během cca 8 tisíc km druhý zadní blatníček (součást s krytem řetězu).
Ten první byl originál Suzuki, materiál ABS - prasklý po cca 5 tisící km, během jednoho roku, dvě místa, tak oprava a za cca tisíc km opět praskliny, ale jinde. Po nervovém šoku zakoupen jiný s lepším materiálem..
Druhý blatník (opět součást s krytem řetězu)- Carbon!!! od RD moto - zase opět prasklina - nalezena včera , najeto trocha km, opět zhruba rok...
Tak proč to furt k...a praská?? Co jsem Onasis?? Stojí to vždy batoh tyček... Jezdím turistiku, žádné namáhání, nic....fakt nevím...
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
hlemejzd999 (Člen) 05.12.2013 23:26:21 Offline |
Re: GSF650SA,K6-zadní blatník-proč furt praská? :-(
Nejezdíš s moc Volným řetězem ? ze by ti do toho jako furt třískal , kdyz uz se ti to stalo u druhyho.
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 06.12.2013 06:19:28 Offline |
me by spis zajimalo co si predstavujes pod pojmem praskliny.jestli to jsou takovy ti mikrotrhlinky kdy je spis praskla barva a nebo ze se ti urvou uchytny oka.
jinak jestli si myslis ze to neni namahany tak to te asi vyvedu z omylu.je to naodpruzeny hmote motorky ted to pobira veskere razy od silnice nehlede na to ze se kyvka v naklonech docela krouti.zvlast na B6 kde je to jen ohnutej dosti slabej jekl.
jestli chces nejaky reseni asi bych sel cestou uvolneni montaznich der a upevneni pres nejaky pruzny material.mekka gume.neopren nebo neco takovyho aby to melo moznost trochy pohybu a nekopirovalo to presne pohyby kyvky
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
co se týká řetězu, tam jsem v klidu, něco takového se mi nestane .
Praksliny to jsou docela větší, žádné mikro... .
No beru, že tam jsou vibrace, ale snad výrobce na něco takovému musí myslet, nu ny? když to vyrábí a chce za to majlant..... Pan Suzuki by to buď neměl dělat a nebo to dávat za desetinu ceny..
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Ale ten origo suzuki je nějakej jakože doplněk né? Origo kryt je stejnej jako na staré B6-černej plast-jen kryt řetězu,nebo se pletu?
Vyhozený peníze za tyhle cetky
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
já na tom karbonu prasklinu nevidim
na tom origo to vidím...
ale jestli ti tahle prasklinka způobila nervový šok... tak to až to něgde odřeš, tak tě položí rovnou do futrálu
vikec
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Ahoj, covece a nemas to napriklad tim ze propruzis zadni tlumic tak ze si proste podsedlovkou zmacknes ten blatnik ? nebo me jeste napada ze by se ti dostal kamen mezi kolo a blatnik. Fakt netusim
K.a.s.y.m. (Člen) 06.12.2013 14:28:31 Offline |
kdyby mu tam vlit kamen tak bude mit okousanou horni hranu blatniku.coz evidentne nema
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
..lidi, fakt nevím....no zkouším u RD moto reklamaci...stejně tuším, že mě pošlou do
no pak jedině oprava..
nee, nic, kamen, propružení..nic
hlemejzd999 (Člen) 06.12.2013 21:17:54 Offline |
kratas psal:..lidi, fakt nevím....no zkouším u RD moto reklamaci...stejně tuším, že mě pošlou do
no pak jedině oprava..
nee, nic, kamen, propružení..nic
kdyz ti to neprojde , tak uz bych se na dalsi blatnicek
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
No právě. Nenapadlo tě teda,že to tam asi nemá byt a z nějakýho duvodu je ten origo kryt řetězu tak malej. Stejně sou tyhle blatníčky k hovnu,akorát dělají opticky motorku vzadu nízkou,protože se zmenšuje mezera mezi kolem a podsedlovkou. Pak to je jak prckolet pro ženskou
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1