Nejsi přihlášen
Jak se jezdí v ČR aneb čuramedán......
http://www.autorevue.cz/default.aspx?se … icle=12322
Tak to je fat HC![]()
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
Re: Jak se jezdí v ČR aneb čuramedán......
Skoro celý mi to přišlo relativně ok, i když jel jako prase, ale to co předvedl za Soběslaví na křižovatce na J.Hradec....![]()
![]()
![]()
Spíš mi přišlo nebezpečný že MUSEL na dálnici kličkovat jak postřelenej zajíc, protože líny pixly jezdí FURT v levým![]()
![]()
Tim ho neomlouvám, je to ![]()
![]()
SV 1000S
To je vono, já se sice na dálnici dostanu jednou za měsíc, ale mam to to samý.Já už teda nepodjíždim, jednou mě to dost bolelo, ale než je z levýho vytroubíš, vyblikáš, vyfakuješ....He, a zas jsem nasranej![]()
![]()
![]()
Češi neumí jezdit![]()
![]()
Jsem Čech![]()
![]()
SV 1000S
Bouchal psal:To je vono, já se sice na dálnici dostanu jednou za měsíc, ale mam to to samý.Já už teda nepodjíždim, jednou mě to dost bolelo, ale než je z levýho vytroubíš, vyblikáš, vyfakuješ....He, a zas jsem nasranej
Češi neumí jezdit
Jsem Čech
Ja vim no,je to blby,ale zase kdybysme tam jeli 130,tak nas tak nebrzdi....
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Mě právě sere, že jedu max 130 a v rycjhlým mě brzdí když tam zajedu na výlet
Mam litrovou 106, já většinou jezdim s kamionama vodstavnejma
, ale když už předjíždim, tak si to tam sádlí někdo ve fávu.No a když jezdim služební ochcávkou, radši nemluvit![]()
![]()
SV 1000S
souhlas auto v pravim 120km/h jezdec za nim se ho rozhodne predjet a jede 122km/h a zacpe to ze by zaslouzil zatlouct usi do hlavy.
a kamiony co jeden jede 89 a druhej 90 a predjizdes se x km to bych strilel. ale kdy jindy ho ma predjet no kdyz je praznej a vic jak 90 jet nemuze.ale brzi to proste
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
...a vy moralisti ste nigdy nepospíchali??? ...samo že něco takovýho se nedá vyvádět s 1,2HTP, ale f autě se slušnym podvoskem a výkonem je to bespečnější neš to vypadá...blbý je, že se vopčas něgdo lekne a zazmatkuje...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...a vy moralisti ste nigdy nepospíchali??? ...samo že něco takovýho se nedá vyvádět s 1,2HTP, ale f autě se slušnym podvoskem a výkonem je to bespečnější neš to vypadá...blbý je, že se vopčas něgdo lekne a zazmatkuje...
Vždyť říkám, že se na to kouká hezky, ale to leknutí a zmatkování se může stát nám moralistům a je to v ![]()
SV 1000S
Bouchal psal:Filous psal:...a vy moralisti ste nigdy nepospíchali??? ...samo že něco takovýho se nedá vyvádět s 1,2HTP, ale f autě se slušnym podvoskem a výkonem je to bespečnější neš to vypadá...blbý je, že se vopčas něgdo lekne a zazmatkuje...
Vždyť říkám, že se na to kouká hezky, ale to leknutí a zmatkování se může stát nám moralistům a je to v
...to je svatá pravda, při takový jízdě se chyby a násletky nevotpouštěj ![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jj až na to podjíždění, předjíždění před horizontem a pár dalších věcí mi to nepřijde zas tak tragický. Aspoň je vidět co kokotů dokáže zasrat levej a nejedou ani 90.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:jj až na to podjíždění, předjíždění před horizontem a pár dalších věcí mi to nepřijde zas tak tragický. Aspoň je vidět co kokotů dokáže zasrat levej a nejedou ani 90.
Vlastně až na všechno je to vlastně pohodová jízda![]()
![]()
SV 1000S
hm, u mna je to ujety magor
v diskusii uz niekto trefne spomenul ... rodinka ide na dovolenku, ledva vytrci kopyta z chalupy a prifrci kokot na bavoraku a zmetie ich z planety
jazdit vie, to berem, ale nech takto jazdi o piatej rano, ked neni nikde ani nohy a ne sa rutit po okreske 240 za normalnej premavky
ad D1 ... to je na dlho, preto len: prazaci nevedia jazdit vpravo
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
kufor psal:hm, u mna je to ujety magor
v diskusii uz niekto trefne spomenul ... rodinka ide na dovolenku, ledva vytrci kopyta z chalupy a prifrci kokot na bavoraku a zmetie ich z planety
jazdit vie, to berem, ale nech takto jazdi o piatej rano, ked neni nikde ani nohy a ne sa rutit po okreske 240 za normalnej premavky
ad D1 ... to je na dlho, preto len: prazaci nevedia jazdit vpravo
a ze tam takovejch rodinek sejmul,co?![]()
![]()
myslim,ze jede bezpecnejs,nez kdejaka 70leta pizda ve favoritu![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:kufor psal:hm, u mna je to ujety magor
ad D1 ... to je na dlho, preto len: prazaci nevedia jazdit vpravoa ze tam takovejch rodinek sejmul,co?
myslim,ze jede bezpecnejs,nez kdejaka 70leta pizda ve favoritu
Jo on to v ruce má, ale jak už tu padlo, rodinka (70 letá babka, já, ty) prostě někdo se lekne a dobrou.Asi jako když tak jezdíme na motkách![]()
SV 1000S
mr.BSE psal:a ze tam takovejch rodinek sejmul,co?
myslim,ze jede bezpecnejs,nez kdejaka 70leta pizda ve favoritu
to je len otazka casu ...
riesis velke extremy
jak mozes porovnavat toho strelca s babkou na fave?
miera rizika je pri takejto jazde daleko vyssia nez pri normalnej jazde, to popriet nemozes
tak co na mna vyskakujes?
ja som rozhodne neni v pozicii, aby som tu kazal o predpisovej jazde a hovadach za volantom
sam jazdim autom relativne rychlo
na motorke je to snad jasne
...ale nejsom za total cvok, vsetko s mierou
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
kufor psal:to je len otazka casu ...
riesis velke extremy
jak mozes porovnavat toho strelca s babkou na fave?
miera rizika je pri takejto jazde daleko vyssia nez pri normalnej jazde, to popriet nemozes
tak co na mna vyskakujes?
ja som rozhodne neni v pozicii, aby som tu kazal o predpisovej jazde a hovadach za volantom
sam jazdim autom relativne rychlo
na motorke je to snad jasne
...ale nejsom za total cvok, vsetko s mierou
No ja nevim, jesli je vesti mira nebezmecnosti...
Babka lehce nekoho prehlidne ve meste, neda prednost a sup, smrt je na svete![]()
kdezto koren uz to ma vylozene ve voku, vi co od auta cekat a co cekat od ostatnich.
Podle me nez se nekdo stihne leknout,tak uz je s BMW pryc.
Pak si vsichni v tech predjetejch autech zanadavaj jakej je to debil a ze se nekde rozstreli a je klid...
Rekl bych,ze pokud to bylo neprehledny nebo s nejaasnym vysledkem (muze vyjet auto,apod) tak se drzel ve svym pruhu![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
1. Kdysi jsem tohle dělal taky. Jen jsem neměl tu kameru.
2. Jezdil jsem Mercedes 320 E Sportline. Byl postavenej na zakázku.
3. Rychlostní limity srovnatelný, provoz taky, jen je to už pár let.
4. Kamera je na místě spolujezdce. Z pozice řidiče je lepší výhled. Ne tak hroznej.
5. Moje specialita byla vsadit se a projet zatáčku kde nevidím protisměrem.
6. Brno- Výstaviště, Prahu-centrum jsem dělal do hodiny a půl.
7. Je to o umění ale ještě víc o štěstí. Hodně je to o umění těch kolem.
8. Je to prostě jen něco jak ruská ruleta. Taky hra. Jak říká Kelly, stejně je nás moc.
9. Pak se něco zlomilo a přešlo mě to.(dostal jsem rozum?)![]()
10. Dneska mám Felicii 1,2 a jsem ten kdo jezdí pořád v levím a do 130! A z vostatních mám prdel. Taky hra.![]()
![]()
![]()
A kurva...
Jerry psal:1. Kdysi jsem tohle dělal taky. Jen jsem neměl tu kameru.
4. Kamera je na místě spolujezdce. Z pozice řidiče je lepší výhled. Ne tak hroznej.
8. Je to prostě jen něco jak ruská ruleta. Taky hra. Jak říká Kelly, stejně je nás moc.
9. Pak se něco zlomilo a přešlo mě to.(dostal jsem rozum?)
10. Dneska mám Felicii 1,2 a jsem ten kdo jezdí pořád v levím a do 130! A z vostatních mám prdel. Taky hra.
![]()
![]()
![]()
![]()
momentalně zavostalej
Jerry psal:sten psal:to jerry:
nezlob se ale bod 5/totální
vina
10/já vím
tu 10/ bych jeste zkous, ale 5/ mi ale k smichu neprijde, - kdyz si vezmu ze bych si to kulil pijanko v zatáčce nakloněnej a najednou PLESK - na helme vyraženej znak mercedesu a pak uz jen tunel - bílý světlo, před očima celej život .... - no prostě bych chcip kvuli tomu že sis zvednul adrenalin prujezdem zatacky v protismeru kde nevidis ... - vcelku zbytečny... ![]()
- ještě že došlo na bod 9/ ![]()
![]()
![]()
neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
Jerry psal:1. Kdysi jsem tohle dělal taky. Jen jsem neměl tu kameru.
9. Pak se něco zlomilo a přešlo mě to.(dostal jsem rozum?)
10. Dneska mám Felicii 1,2 a jsem ten kdo jezdí pořád v levím a do 130! A z vostatních mám prdel. Taky hra.
Synek se potatil?
ja jen jestli je synek po tobe,tak aby brzlo nebylo po synkovi...![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1