Nejsi přihlášen
Převod do rychlosti
Zdar,
možná se ptám na blbost, ale jen by mě to tak zajímalo. Myslíte, že se dá sehnat, či vyrobit zadní rozeta s nižším počtem zubů? Možná to je , ale na takový to obyčejný cestování ve dvou na delší trasy, by se mě celkem hodilo, aby to bylo spřevodovaný spíš do rychlosti. Abych to nemusel držet stále třeba na těch 6500 ot/min, aby to trochu jelo. Nakonec kvůli zrychlení se dá podřazovat vždy Nemáte s tím nějakou zkušenost?? Jinak dopředu asi větší kolečko těžko pujde,ne? Tam si říkam, že to bude omezené rámem či víkem.
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
Re: Převod do rychlosti
No to je reseni !!! Ne jako, proste na tohle cestovani inteligentni rychlosti se me zase moc nelibi ze abych jel 120km/h, tak to musim tocit lehce nad 6000 ... to abych tam mel stale zarazenou sestku
Cus,dal sem si na B12 o 2 nebo o 3 zuby menší rozetu a celkem dobry. Bandita uz nemám,ale mám doma novou rozetu 43 zubů,je na ní ujeto asi 50km,pak sem dal ještě vo zub menší,takže jestli je stejná s B6,tak je za 500 k mání. Výrobce JT Japan.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Gumishu..možná ti nějak bude nápomocna Filousova periodická tabulka převodů..
.. http://www.xs4all.nl/~ator0437/gc/
..přeji úspěšné laborování..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Jinak ty ceny jsou přibližně stejný, jen nějaký s míň zubama budou tak o 50 kč levnější.
Dal jsem na B12 15/44 (nebo 3) a nějaký zvláštní rozdíl... Podle otáčkoměru a rychloměru to poznám, že to o něco kleslo,ale ne výrazně.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
jeee to je laborace, na rozetu se vyprdni, dej pastorek tak o dva zuby vice to je jako by jsi v zadu pridal 6 zubu, a to pak teprve poznas, rozeta je spis kdyz uz jen dolaboravavas jemnosti, motorka uz ale nebude mit takovou silu spis rychlost.
Navic vetsi pastorek znamena mensi namahani retezu vetsi polomer ohybu
B12 neni uz je autobus :)
Peka psal:jeee to je laborace, na rozetu se vyprdni, dej pastorek tak o dva zuby vice to je jako by jsi v zadu pridal 6 zubu, a to pak teprve poznas, rozeta je spis kdyz uz jen dolaboravavas jemnosti, motorka uz ale nebude mit takovou silu spis rychlost.
Hmmm, taxem na netu hledal nejaky 17 zubovy retezovy kolecko a moc jsem teda neuspel Vsude to na Bandita vyhleda pouze 15 zubu. Nevite nekdo kde by se to dalo koupit?? Nebo kdo to vyrabi?? Nic jsem teda nevygooglil
A jinak se me zda, ze tu je temat dost a dost, co jsou o hodne vic na!!
Peka psal:jeee to je laborace, na rozetu se vyprdni, dej pastorek tak o dva zuby vice to je jako by jsi v zadu pridal 6 zubu, a to pak teprve poznas, rozeta je spis kdyz uz jen dolaboravavas jemnosti, motorka uz ale nebude mit takovou silu spis rychlost.
On je trochu problém to tam narvat...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1