Nejsi přihlášen
Re: Ze sem se v tom kua vrtal
Loser: sem byl skálopevně přesvědčenej, že každej, kdo v týhle spoelčnosti něco znamená, tak chlastá. Proč zrovna my to musíme obětovat??? Bych navrhoval vobětovat něco jineho. A když, tak nějak fikaně. Třeba vobětovat demona jen v úterý a ve středu vodpoledne (to je doma manželka).
Vorel: já klidně do toho našeho podniku many přinesu. Sem ale moc zvědavej, co s tim svedem. Budem muset bejt zezačátku moc vopatrný na výdaje. Bych doporučel neutrácet skoro vůbec, jinak nás to položí dřív, než začnem. Musíme to naplánovat, aby to co nejdřív začlo sypat.
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Polo:
1. prave proto, ze vseci chlastaj, tak mi se na to vyprdneme, abysme se od nich nejakym zpusobem odlisili a bylo na nas hned na prvni pohled videt, ze jsme vyjimecni!!!!
2. kdyz nebudeme chlastat, neutratime tolik penez a za chvilku budeme bohatsi nez reditel zemekoule a pak uz je jen krucek k tomu, abysme si kazdyho koupili a delali si s nim, co budeme chtit.
mas docela dobrej tah na branku, ale chybi ti ta spravna koncovka - musis domejslet veci do poslednich detailu a nezustat jen zakladu cele myslenky!!!
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser: asi máš pravdu. Musíme být důslední. Stejně si eště počkám, co k tomu řekne Vorel.
Taky jsem moc zvědavej jaká je ta jeho obchodní značka. Jak se vůbec budem jmenovat? Bych doporučoval náký změny ve jménech. Nechci se tě dotknout, ale myslim, že LOSER by se tam objevit nemělo-nevypadá to moc důvěryhodně.
Je pravda, že v kombinaci s mým jménem to je o něco lepší, ale i tak by POLO-LOSER mohlo někoho odradit. A taky to nejde dohromady s naší důsledností, kterou jsme si vytyčili hned na začátku.
No ja bych se mel asi prejmenovat kompletne - prece jenom i s mym pravym jmenem ma spousta lidi problemy .... i panove policajti v olomouci si to vylozili nejak spatne a chteli mi dat nakladacku, ze prej si z nich delam srandu
Rek bych, ze obchodni znacka muze byt klidne "Vorel" - je to takovy hezky cesky a tomu lidi duveruji (hlavne ti postarsi)
Jerry psal:Hele klucí, jsem to přečet, moc vám fandím, jen mám jednu otázku. On je někde v Banditu vzduchovej filtr?
A, další odborník. A co jako, chceš k nám do týmu? Sem věděl, že bude zájem...
Loser psal:kua hosi uz sem tu .... byl jsem na prochazce s demonem byla to fakt romantika a ted spinkat
takový mám nejradši. Nedřív tady moralizuj jako, že se musíme démona vzdát, bejt jiný a dotahovat tu branku nebo co a pak si dou někam vožrat dršku ;-) abys věděl, tak sem u toho celou dobu dával vinko a páč už su taky na***nej tak du taky spat
vorel psal:jo, jo, sme tu jem zatim malinko pořešili jak urvat velkej márketšér a pak už pude všechno za náma
osobně si myslim, že já už to mám za sebou ted. to zas bude ráno. sem fakt zvědavej jak nam topude dal
myslim, ze s nasema napadama a zkusenostma muzeme mit celek markat aj ser v
nikdo na nas nema
proste do toho vlitnem, potahnem za heft a vsechny nam budou jen cumet na prdel
důležitý že máme ten zápis z porady, je tam hodně zásadních myšlenek, vot toho se můžem vodrazit
polo, šoupni mi ty prachy a já rozjedu tu kampaň, to budou bilbórdy, že žvejkoun zapomene na pitel, to se můžete spolehnout a lůzr může zatim pronajmout tu kočárkáreň na stodůlkách
řikám si hurikán
Kocarkaren na stodulkach nebude - loser ted bydli v modranech, toz budeme mit kancelare na Pavelkovej. A hned v nedeli bych udelal pracovni schuzku v mistnim baru s obsluhou nahore bez. Co prochlastame muzeme dat do nakladu Kua, ja jsem hlava votevrena.
pracovni schuzku beru. a jak rikaš-co nam zbude dame do nakladu. sem si voddech, myslim, že nezbude moc, takže z vrcholovýho byznuse sejde a budu se zas moc flákat. už sem s tim taky mel starosti dost. bude klid.
šajzr a šit company: se mi tady nák nahromadily objednávky za docela velký prachy, takže bych docela uvítal, kdyby ta pracovní schůzka proběhla už dneska večer-pokud by vám to nevadilo a neděláte už na něčem důležitem.
Já se stejně v tu neděli chystám na služební cestu do zahraničí kvůli pořizování materiálu a nevim jak to budu stihat zpátky
Stránky: 1 2