Nejsi přihlášen
stav tacho...
Zdravím všechny.
Jen se chci zeptat kolik mají najeto vaše motky?Já mám najeto "skutečných" 54000km a podle českého standardu, kdy drtivá většina prodávaných motorek nepřekročí magickou třicítku,mám pocit že se mi musí ta moje jebka už brzo rozpadnout.Doufám, že mě uklidníte a že takový bandit musí vydržet alspoň 100000km
Re: stav tacho...
KOŽON psal:Zdravím všechny.
Jen se chci zeptat kolik mají najeto vaše motky?Já mám najeto "skutečných" 54000km a podle českého standardu, kdy drtivá většina prodávaných motorek nepřekročí magickou třicítku,mám pocit že se mi musí ta moje jebka už brzo rozpadnout.Doufám, že mě uklidníte a že takový bandit musí vydržet alspoň 100000km
u 100 000 km bude teprv dobre zajeta
WD club member.
K.a.s.y.m. (Člen) 13.08.2009 07:23:34 Offline |
to víš já to tu řeknu a pak už jí neprodám
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No já po dvou sezónách 22000km a na druhým B12 r.v.97 42000km. Tata má na B6 01 58000km. fšechny zatím šlapou dobře Na Varaderu sem měl 82000km a bylo neprodejný a to bylo v top stavu,plná výbava,ohlins....Nakonec si ju vzal kamoš co ju znal a věděl její minulost a to že se není čeho bát Teda až na přední kotouče,ty byly v
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 13.08.2009 08:40:00 Offline |
KOŽON psal:K.a.s.y.m. psal:to víš já to tu řeknu a pak už jí neprodám
..na požádání natočím potencionálnímu kupci požadovaný počet kilometrů
děkuju....to bych si taky zařídil je to 00 tak by bylo odpovídající tak 15 000 km ,ne?
K.a.s.y.m. psal:KOŽON psal:K.a.s.y.m. psal:to víš já to tu řeknu a pak už jí neprodám
děkuju....to bych si taky zařídil je to 00 tak by bylo odpovídající tak 15 000 km ,ne?
A jako bonus bude mít budoucí majitel krásně vodrbaný ráfky vot přezouvání asi tak 12té sady gum co se na mašině vystřídala
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. psal:KOŽON psal:K.a.s.y.m. psal:to víš já to tu řeknu a pak už jí neprodám
ty umíš taky jezdit po zpátku
K.a.s.y.m. (Člen) 13.08.2009 08:51:15 Offline |
KOŽON psal:K.a.s.y.m. psal:KOŽON psal:
..na požádání natočím potencionálnímu kupci požadovaný počet kilometrůděkuju....to bych si taky zařídil je to 00 tak by bylo odpovídající tak 15 000 km ,ne?
ty umíš taky jezdit po zpátku
jo jo
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:KOŽON psal:
..na požádání natočím potencionálnímu kupci požadovaný počet kilometrůděkuju....to bych si taky zařídil je to 00 tak by bylo odpovídající tak 15 000 km ,ne?
A jako bonus bude mít budoucí majitel krásně vodrbaný ráfky vot přezouvání asi tak 12té sady gum co se na mašině vystřídala
..proto jsem kola rozleštil
K.a.s.y.m. (Člen) 13.08.2009 12:27:23 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:KOŽON psal:
neblázni..přezouvám tak 3x do roka a mám jí pátej plus to co předtim měla
Banditatom (Člen) 13.08.2009 13:15:29 Offline |
na požádání kupce může mít moje r.v 95 natočeno na tacho. třeba 5000km a původní gumy včetně ostatních serepetiček
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Moje bývalá B12Z 2005 má teď najeto kolem 42 000 (když jsem ji na konci 2007 prodal bráchovi měla kolem 30 000). Je čerstvě po výměně rozvodů a zvuk motoru je šepot květin a to i studeného Bohužel pokud by k tomu došlo, tak je v našich luzích a hájích neprodejná. Kdo by koupil takovou volítanaou kozu. Přece takhle stará motorka může mít najeto tak kolem 10 000 a to se na ní muselo jó hodně jezdit
A ten stav km je už po tom avizovaném stočení???
GSX1250FA
B6 a ma neco prez 33 tisic mil. Pokud vymenim svicky, tak to chyta na cvrknuti cudliku a motor jde dobre, spis by si s nim musel nekdo pohrat aby krasne blafal. Ale myslim, ze tak rok ci dva a bude prakticky neprodejna. Dojezdim ji, dokud neprijdu za 43 let o papiry, pac budu mit spatny oci
Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
To je moc špatný
Jedině jako já: co 50000km dát budíky co maj 8000km,vona pak jakoby sama vožije,vytěsní vůle a chytne druhej dech
God Save The Queen!
Kelly01 psal:KOŽON psal:Zdravím všechny.
Jen se chci zeptat kolik mají najeto vaše motky?Já mám najeto "skutečných" 54000km a podle českého standardu, kdy drtivá většina prodávaných motorek nepřekročí magickou třicítku,mám pocit že se mi musí ta moje jebka už brzo rozpadnout.Doufám, že mě uklidníte a že takový bandit musí vydržet alspoň 100000kmTo je moc špatný
Jedině jako já: co 50000km dát budíky co maj 8000km,vona pak jakoby sama vožije,vytěsní vůle a chytne druhej dech
..a u kterých svodidel najdu ty tvoje budíky??
B6, 2004, původ GB, prý 22 tkm... Ale olezlá je jak starej fichtl.... Koupeno před rokem za 70 tisKč., když jí nerozházím po škarpě,tak na ní asi umřu,počítám. Podle iinzerátů kolem je už taky asi normálně neprodejná...
God Gave me Everything I want
Smoula.koumak (Člen) 16.08.2009 23:31:23 Offline |
B6 rok 96, koupil jsem jí s 22000 km na konci 2006 a teď už rok má 34 tis. a nějaký drobný, prostě jako nová
akorát jí už si nikde neprodám, za ty prachy co bych za ní dostal jí raději dám tátovi nebo někde vyválim
Bandit v lese :-))
Buni psal:B12 2001 cca 63000 na tacho, nejspíš to bude ale o něco víc. Žere docela volej, ale jinak bych řek že je motor v dobrej kondici a ještě ho nejmíň jednou taková porce kiláků čeká. Tak snad to teď nezakřiknu.
..konečně někdo kdo má víc jak já01 žerou všechny olej,..holt jim chutná..
K.a.s.y.m. (Člen) 17.08.2009 14:42:34 Offline |
KOŽON psal:Buni psal:B12 2001 cca 63000 na tacho, nejspíš to bude ale o něco víc. Žere docela volej, ale jinak bych řek že je motor v dobrej kondici a ještě ho nejmíň jednou taková porce kiláků čeká. Tak snad to teď nezakřiknu.
takovejch tu je víc ,ale nikdo to veřejně neřekne bo to pak neprodaj
KOŽON psal:Buni psal:B12 2001 cca 63000 na tacho, nejspíš to bude ale o něco víc. Žere docela volej, ale jinak bych řek že je motor v dobrej kondici a ještě ho nejmíň jednou taková porce kiláků čeká. Tak snad to teď nezakřiknu.
Me zatim moc nezere mam 33000 moc toho uz nenajezdim, a za 50tis snad prodejna je i s 60tis. kdyz jsem prodal B6 z 96 za 50tis. s 63tis v roce 2007.
B12 neni uz je autobus :)
Jedna z mejch Banditek (někteří ji i znají) je také původem z Anglie a rozvážela picu. Má najeto asi 167tis km , bo na budíku je 2600mil. Teda doufám, že je přetočenej dokola jenom jednou a ne že už jede třetí rundu. Jinak trochu klepe na klice, ale ještě jezdí.
Myslím, že mi vydrží dlouho, protože jezdím hlavně na jinech a tuhle jsem koupil jen tak na to sváteční poježdění a na klidné dožití u mě aby jí nahodou někdo nezvrakoval. K
nicola.foxx (Člen) 18.08.2009 00:34:47 Offline |
TO SLAMESCU :
Jsem si rikal co s tebou je, ze tohle je tema presne pro tebe.
ps. Ten momentak co jsi mi strelil u Zemana, uz milionkrat pomohl. DIK MOC
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
B6S ´97 kdyz jsme ji s tatkou koupili, tak mela neco okolo 30, to bylo po peti letech provozu. Takze je klidne i mozny, ze byla stocena, ale stav motorky tem triceti odpovidal. Ted kdyz jsem si v zime koupil gixxero, tak ma Bandit najeto neco k 60000, je pravidelne servisovanej a rozmazlovanej a na podzim jsem dal novej rozvodak a nechal seridit a odladit na brzde. Na jare jsem do nej strcil baterku, ani jsem nenahrejval svice, jen jsem nechal natect karbce a chytil na prvni skrtnuti.
Ale s tema kilometrama je neprodejnej, coz mi zas tak nevadi, pac az si tatka koupi neco novyho, tak mu na to prispeju a Bandita si necham na sperkovani...
Bandit rulezz!!!
KOŽON psal:Kožak psal:No je to hnus co stěma kilometrama děláte (někeří) ,když to tak sleduju za čas budou neprodejný i ty s 30 .... holt čehůn musí ze všeho vyždímat co se dá
..tak natočíš 25000km a prodáš
No asi ne nemám kliku vot flašinetu leda bych to musel vodcouvat
MRDAT!!!
Kdybych uměl vkládat fotky, ukázal bych vám kámošův tachák na GSX 1400 z roku 2004, na kterým svítí 100 000. Posílal mi to už před dvěma měsícema a teď už tam má něco ke stodvaceti Bohužel ho nedávno sestřelil borec na GSX-Ru, tak už toho letos moc nenajede Mašinu vozil pravidelně na servis do Suzuki a tam si z ní už chtěli dělat reklamu. Za celou dobu jen spotřební materiál, žádná porucha
.... vono to ňák dopadne ....
Cyber_joker (Člen) 22.08.2009 13:55:04 Offline |
B12 01...včera sem tam měl cca 57 tis, mám od ní i servisku, tak tomu věřím :) jako každá papká volej (tak 0,2 l na 1000 km) ale jinak je to drak :) Ale až se jí budu zbavovat, tak asi servisku spálím a nechám jí o pár tisíc stočit -lidi sou
...přátelé jí bych vám to neradil, já totiž všechno sežeru....
Cyber_joker psal:B12 01...včera sem tam měl cca 57 tis, mám od ní i servisku, tak tomu věřím :) jako každá papká volej (tak 0,2 l na 1000 km) ale jinak je to drak :) Ale až se jí budu zbavovat, tak asi servisku spálím a nechám jí o pár tisíc stočit -lidi sou
ste vy co to děláte až si koupíš nějakou stočenou jebku a ve 20ti ti to klekne to budeš čučet
MRDAT!!!
Cyber_joker (Člen) 23.08.2009 15:05:01 Offline |
Kožak psal:Cyber_joker psal:B12 01...včera sem tam měl cca 57 tis, mám od ní i servisku, tak tomu věřím :) jako každá papká volej (tak 0,2 l na 1000 km) ale jinak je to drak :) Ale až se jí budu zbavovat, tak asi servisku spálím a nechám jí o pár tisíc stočit -lidi sou
ste vy co to děláte až si koupíš nějakou stočenou jebku a ve 20ti ti to klekne to budeš čučet
Víš draku, musíš to brát trochu s nadsázkou-jasný že bych nebyl taková kurva, hm?
...přátelé jí bych vám to neradil, já totiž všechno sežeru....
Cyber_joker psal:Kožak psal:Cyber_joker psal:B12 01...včera sem tam měl cca 57 tis, mám od ní i servisku, tak tomu věřím :) jako každá papká volej (tak 0,2 l na 1000 km) ale jinak je to drak :) Ale až se jí budu zbavovat, tak asi servisku spálím a nechám jí o pár tisíc stočit -lidi sou
Víš draku, musíš to brát trochu s nadsázkou-jasný že bych nebyl taková kurva, hm?
To máš jediný štěstí
MRDAT!!!
Môj názor na km. Je to štandard a vidím to už dlho. Na SR hocjaký ročník, priemer asi 25000 km, pozerám Nemecko, tam to je tak 40000 km na hocjaký ročník.
Na SR ani motorky nad 50000 km nepredávajú, to je nejaká zakliata hranica, ktorú nik nechce prekročiť.
Predávam svoju už tretí mesiac a ozval sa len 1 záujemca, aj to len telefonicky. Už 3x znižujem cenu a nič. Možno za 1000 eur by to niekto zobral /kedže jawy bežne idú po tisícke/, ale to pre mňa nemá význam. Mám tam vyše 118000 km, jazdím rád a veľa /tento rok len 16000 km/. Škoda, asi mi ostane. Je to dobrá mašinka, ale zas po 7 rokoch už by som skúsil aj niečo iné.
Každý je v niečom dobrý. Ja jazdím.
Stránky: 1