Nejsi přihlášen
kufor na moto
zdarec chlapi nudim sa tak troska vymyslam chcel by som novy motokufor nejaky velky na dve prilby momentalne mam nejaky polsky smejd ktory je o nicom chcel by som aby to bolo velke a malo nosnost 10 kg minimalne dajte nejake tipy
Re: kufor na moto
sniper270 psal:zdarec chlapi nudim sa tak troska vymyslam chcel by som novy motokufor nejaky velky na dve prilby momentalne mam nejaky polsky smejd ktory je o nicom chcel by som aby to bolo velke a malo nosnost 10 kg minimalne dajte nejake tipy
10kg ?na 2je přilby to chce min.46l... používám tenhle ale ten má 5kg i když to překročim pokaždý
MRDAT!!!
Pro mě nejlepší kufr byl a navždy bude první generace givi maxia 52litrů a na boky ty starý 42litů. Novější maxia taky dobrá,ale už taková moc kulatá a navíc má dost choulostivou tu ozdobnou lištu zvenku. Vždycky si přez kufr hodím motobundu a párkrát sem se vo tu lištu zachytil podšívkou a lišta samozřejmě praskla. No a taky se trochu pohoršila kvalita zpracování,zámek se jeví jako aušus a slícování těch vodrazek taky žádná hitparáda. Ale pořád asi nic lepšího na silniční ježdění není.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Ale pořád asi nic lepšího na silniční ježdění není.
Já udělal pěknou pičovinu.Koupil jsem Bandasku i s bočníma kuframa vod Krausera.Hned jsem je prodal,protože motorka byla s nima strašně široká a mě stačil jen jeden kufr a místo nich jsem koupil Givi maxii s držákem a plotnou.No kdybych to věděl jaký má Givi zpracování,tak bych si ho nekoupil a nechal bych si jeden kufr vod Krausera a dokupil si k němu jen držák s plotnou.Krauser má lepší zpracování a celkově bych řekl jsou takový festovnější a vychytanější.
Taky mě ty Krausry nebo HepcoBekr napadli,sou supr,jenom nevím,jestli na bandasku nedělají nosič kerej drží jenom na madle...
Mám jedny pětadvacet let starý na starým baworáku a sou supr,pěkně nízko namontovaný,takže necítíš na mašině žádný naložení,uzký ale přitom se do nich vejde helma-mají prolis dovnitř těch rámů No prostě k té motorce uplně ideál. I vzhledem,vypadají jak obal na starej šicí nebo psací stroj
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Keď jeden, tak čo najväčší. Mám Maxiu3 55l a keby mala 70l, tak aj to nabalím. Ale teraz by som už skôr bral 2 bočné. Bude síce motorka širšia, ale na turistiku a balenie je to pre mňa praktickejšie.
Každý je v niečom dobrý. Ja jazdím.
K.a.s.y.m. (Člen) 29.12.2013 12:14:31 Offline |
Libor nx psal:VikecB12 psal:Ale pořád asi nic lepšího na silniční ježdění není.
Já udělal pěknou pičovinu.Koupil jsem Bandasku i s bočníma kuframa vod Krausera.Hned jsem je prodal,protože motorka byla s nima strašně široká a mě stačil jen jeden kufr a místo nich jsem koupil Givi maxii s držákem a plotnou.No kdybych to věděl jaký má Givi zpracování,tak bych si ho nekoupil a nechal bych si jeden kufr vod Krausera a dokupil si k němu jen držák s plotnou.Krauser má lepší zpracování a celkově bych řekl jsou takový festovnější a vychytanější.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 5606_9.jpg
no ty tohle si fakt někdo dá dobrovolně na motorku??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Libor nx psal:VikecB12 psal:Ale pořád asi nic lepšího na silniční ježdění není.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 5606_9.jpgno ty tohle si fakt někdo dá dobrovolně na motorku??
proto to byla první věc,která šla z motorky dolů
Stránky: 1